Wpisy 824 222 – 824 321
13 marca 2012 12:37 → 13 marca 2012 13:32, 100 wpisów
Eleganckie kobiety muszą mieć torebki.
Zuza.Torbiska.
emerytka...ja nie noszę bo zawsze gdzie usiądę tam zostawiędlatego wszystko co potrzebuję to mam w samochodzie
Przerwa.Muszę obiad podać.
kathy.....ja musiałabym mieć taką torebkę jak torbę podróżną,XXL to może bym nie zgubiła
emerytka, Pewnego dnia weszła elegancka kobieta i powiedziała, że chciałaby kupić przykrywkę nr 710 do jej samochodu. Sprzedawca jak i wszyscy obecni w sklepie byli zaskoczeni. "Przykrywkę nr 710 ? ... a do czego to jest?" spytał uprzejmie sprzedawca. Kobieta powiedziała, że to było w jej samochodzie i że gdzieś to zgubiła, ponieważ nie mogła niczego więcej powiedzieć, sprzedawca poprosił, aby przynajmniej narysowała o co chodzi. Kobieta narysowała kółko o średnicy około 8 cm i w środku napisała 710....
lila....ja Ci jeszcze załatwię taki sprzęcik antykradziezowy na jaki sie rowery pod sklepem przyczepia....i torebkę do łapki przyczepimy
Metalowe kajdanki powleczone są miękkim futerkiem, dzięki czemu uwięziona kończyna czy co przyjdzie do głowy waszej wyobraźni - nie ucierpi przy gwałtowniejszych ruchach
Witam grającychsiemanko
Lila..
I kto tu się boi obrączek
Losowanko niedługo
kathy...siemanko
Lila...pewnie ze nie
zuza8....
Lila...oczywiscie ze będe
kathy,....
Lila...
Mało coś nas przed losowaniem
zuza8...pewnie ze tak ja się nie boje