Wpisy 823 959 – 824 058
13 marca 2012 10:19 → 13 marca 2012 11:38, 100 wpisów
taaa ? śpią ? na sobieskiego /w stronę Wilanowa/ widocznie jakiś mamy nie słuchał, a czytał założenia budżetowe - że wpływy z madatów mają sporo wzrosnąć
Przepraszam,że się wtrącę.
Misie mogą dużo,a niedźwiedzice jeszcze więcej.
Misie mogą dużo,a niedźwiedzice jeszcze więcej.
*Policjant z Białogardu w Zachodniopomorskiem sam sobie wystawił mandat na kwotę 20 złotych* .
Dlaczego? Bo nie chciał mieć nieprzyjemności, za to, że podczas służby nie udało mu się nikogo ukarać.
Dlaczego? Bo nie chciał mieć nieprzyjemności, za to, że podczas służby nie udało mu się nikogo ukarać.
Co więcej przełożony policjanta nie miał nic przeciwko takiemu wypełnianiu zadań. Zgłosił tylko uwagę, żeby *funkcjonariusze będąc w patrolu we dwójkę,wystawiali sobie mandaty wzajemnie,a nie sami sobie* .
Kosmaty.
To teraz tylko
To teraz tylko
Tak jak przypuszczałem. Napisałem do Paśka 3 dni temu i zero odpowiedzi. Za długo tu jestem i wiem co sie można spodziewac kiedys to można było spokojnie na GG z nim pogadac. A teraz...NIMA GO NIGDZIE
Zelus
teraz jest pewnie w pracy, na etacie i na chleb zarabia...
też tak mam - też, czekam na odpowiedź...
teraz jest pewnie w pracy, na etacie i na chleb zarabia...
też tak mam - też, czekam na odpowiedź...
mala
Kosmaty a propos tej wczorajszej rozmowy jestem pozytywnie nastawiona na ten program o którym mówiliśmy wczoraj a co kto nie ryzykuje hiihiihihih
Grudniowa jak u Ciebie pogoda w Chorzowie? bo u nas tak seeeeeee
Nie jestem z Chorzowa emerytka jest ale ja też slask , u mnie pochmurno i chłodno ;9
klaudiss pozytywizm mile widziany ,nadzieja matka głupich ALE KAZDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI
Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych.
Kosmaty powiem Ci że 100 lat temu też grałam w tzw wtedy łańcuszek i było ok oczywiście jak zostaje przerwany to jest źle ale jak solidnie wpłacają jest ok
Witam wszystkich
macie może dwie liczby na 14?? Brakują mi a weny brak
macie może dwie liczby na 14?? Brakują mi a weny brak
Siedzi anioł w niebie,
pisze list do ciebie.
Pisze, pisze i rac***e,
jaką cyfrę potrzebuje.
pisze list do ciebie.
Pisze, pisze i rac***e,
jaką cyfrę potrzebuje.
ja mam na dzisiaj takie typy.. 3,9,11,18,58
brakuje mi jedna w zasadzie ale chciałam zrobić na dwa zakłady.. Macie jakieś pewniaczki??
brakuje mi jedna w zasadzie ale chciałam zrobić na dwa zakłady.. Macie jakieś pewniaczki??
Ktoś wie kiedy
liczba 77 pofatyguje się do wyjścia?
Grzecznie pytam
liczba 77 pofatyguje się do wyjścia?
Grzecznie pytam
Siedzi świnia pod schodami,
liczy zęby za zębami
tego szkoda,
tego szkoda
wywalimy tego smroda.
liczy zęby za zębami
tego szkoda,