Wpisy 823 701 – 823 800
13 marca 2012 08:31 → 13 marca 2012 09:20, 100 wpisów
co to za dzień nic nic nic się nie chce morze kawy i bedzie git.
Wczoraj miałam 5/10 wymyślając liczby strzelaąm jak popadnie co myśl przyniesie moze to lepsza taktyka ?
Wczoraj miałam 5/10 wymyślając liczby strzelaąm jak popadnie co myśl przyniesie moze to lepsza taktyka ?
Kosmaty
wyprowadź mnie z błędu, bo może się mylę - czy tamta strona, to nie jest ten sam gość, co w tamtym roku, gdzieś tak pod wakacje -tu - na czacie - pisał mniej więcej tak : "tu podaje tylko kilka liczb, wszystkie, to mogą być z mojego programu, a jak ktoś trafi, to działka na moje konto " ?
wyprowadź mnie z błędu, bo może się mylę - czy tamta strona, to nie jest ten sam gość, co w tamtym roku, gdzieś tak pod wakacje -tu - na czacie - pisał mniej więcej tak : "tu podaje tylko kilka liczb, wszystkie, to mogą być z mojego programu, a jak ktoś trafi, to działka na moje konto " ?
Ale teoria jaką usłyszłam w sklepie dwóch panów rozmawiało była lepsza , że lepiej wysyłać kupony tak o 10 rano i 16 bo potem już wygrane sa podzielone
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Witam. Moje typy na dzisiaj. 3.6.9.11.15.22.24.27.39.47.50.67.72.73.77
Deki
grudniowa
jeden będzie siedział tydzień w mapkach i NIC nie wymapkuje.. inny będzie grał sto lat z maszyny i NIC nie trafi
inny nie będzie grał gdzie są małe prawdopodobieństwa
inny będzie teoretyzował - "podzielone", "ustawiają", ale będzie grał - na chybił-trafił i ...
... będzie coś miał...
- Po prostu - nie ma jednej odpowiedzi
jeden będzie siedział tydzień w mapkach i NIC nie wymapkuje.. inny będzie grał sto lat z maszyny i NIC nie trafi
inny nie będzie grał gdzie są małe prawdopodobieństwa
inny będzie teoretyzował - "podzielone", "ustawiają", ale będzie grał - na chybił-trafił i ...
... będzie coś miał...
- Po prostu - nie ma jednej odpowiedzi
deki.
Masz rację-Zrobić co trzeba i spokój.
Masz rację-Zrobić co trzeba i spokój.
Robal
i tak
i jeszcze
i tak
i jeszcze
zdrawstwujtie rebiata
deki chyba nie tylko tam zaglądasz..jak te oczyska zamykasz hihihihihihihihi
deki chyba nie tylko tam zaglądasz..jak te oczyska zamykasz hihihihihihihihi
Deki.
No z rana
No z rana
Kathy
Ulala
Ulala
Deki jest jak Janus.
Robal....25 moja jak nic..ale to 33 to juz przegięcie..bo to moja numerologiczna liczba
Mirnam
grudniowa
ależ
dokładnie odwrotnie
po prostu - ludziska grają w to, w co najtrudniej trafić
i tyle
ależ
dokładnie odwrotnie
po prostu - ludziska grają w to, w co najtrudniej trafić
i tyle
Deki.
Już byłam o 7;00.Teraz dopiero o 11;00
Już byłam o 7;00.Teraz dopiero o 11;00
Kathy.
Życz Mu,a będzie Ci życzone.
Życz Mu,a będzie Ci życzone.
Kathy.Ja wiem.
Chodzi o wannę.
Chodzi o wannę.
Deki
grudniowa
porównując szanse w mm i mini i porównując koszt, co widzisz ?
Sama musisz podjąć - dobrą DLA SIEBIE decyzję, bo - może dziś miałabyś większe szanse, czy może los, przeznaczenie byłby - DLA CIEBIE - łaskawszy w mm ? Albo może nawet i w lotto ? Właśnie - tego jeszcze nie wiemy
porównując szanse w mm i mini i porównując koszt, co widzisz ?
Sama musisz podjąć - dobrą DLA SIEBIE decyzję, bo - może dziś miałabyś większe szanse, czy może los, przeznaczenie byłby - DLA CIEBIE - łaskawszy w mm ? Albo może nawet i w lotto ? Właśnie - tego jeszcze nie wiemy
ma ktoś pomyslunek dobry na dzisiejsze losowanka? wszak dzis 13-sty
Zuza.
To jeszcze za wczorajsze??
To jeszcze za wczorajsze??
Krysieńka.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
Może dzisiaj
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
Może dzisiaj
Krysieńka.
Tobie troszkę x 2.
Tobie troszkę x 2.
emertytka ja myślę że nawet x3 za wczorajsze urodzinki też by sie coś przydało
od trzech dni goście ....w sobotę,niedzielę i wczoraj...ciekawa jestem czy dzisiaj też ktoś przyjdzie
Krysienka wszystkiego naj jak chcesz całe multipasko może wpaść na kawę ciasto i flaszkę
Krysieńka.
To przegapiłam Twoje urodziny.To spóźnione ale szczere.
To przegapiłam Twoje urodziny.To spóźnione ale szczere.
horoskop na wtorek, 13 marzec:
Wodnik,
Będziesz miał możliwość osignięcia większych niż przewiidywałeś korzyści, jeśli uda Ci się połączyć partnerów zawodowych, pomimo tego, że na początku nie wzbudzą oni Twojego zaufania. Przemyśl wszystko zanim podejmiesz pochopna decyzję, która może przysporzyć Ci wielu cierpień.
Wodnik,
Będziesz miał możliwość osignięcia większych niż przewiidywałeś korzyści, jeśli uda Ci się połączyć partnerów zawodowych, pomimo tego, że na początku nie wzbudzą oni Twojego zaufania. Przemyśl wszystko zanim podejmiesz pochopna decyzję, która może przysporzyć Ci wielu cierpień.
zuza może dzisiaj powinnam tak zrobić ale sama nie wiem ...ale chyba warto zaryzykować
"Większość kobiet panicznie boi się czterdziestki, aby wkrótce za nią zatęsknić."
emerytka to nic u nas zawsze mówią ,że są ważne 3 dni przed i 3 po
13.3 14.oo
1,3,15,16,24,26,27,30,31,57,58,60
parki
50 51
56,57
2,3
single
39,
50
1,3,15,16,24,26,27,30,31,57,58,60
parki