Wpisy 823 618 – 823 717
13 marca 2012 03:23 → 13 marca 2012 08:41, 100 wpisów
Dzień Dobry
Wszystkim KRYSTYNOM dużo zdrowia,uśmiechu na codzień
dużych wygranych......
a wszystkim na czacie Miłego Dnia,udanego typowania,dużych wygranych
Do zobaczenia
Wszystkim KRYSTYNOM dużo zdrowia,uśmiechu na codzień
dużych wygranych......
a wszystkim na czacie Miłego Dnia,udanego typowania,dużych wygranych
Do zobaczenia
To jak kosmaty? Zarezerwować salę na wykład? Wystąpisz w roli wykładowcy, czy słuchacza?
joker moge byc słuchaczem poniewaz napewno wszystkigo niewiem ,ale równiez wykładowca aby przekazac wiedze która posiadam
dzień dobry
Więc jak będziesz kiedyś w Wa-wie, daj znać... Możemy się spotkać i pogadać (jeśli będę miał czas, bo jestem dość zapracowany)... Napisz: go.sport@interia.pl... Tutaj konto usuwam...
joker
dlaczego usuwasz przeciez trzeba czasami wysłuchac ZA i PRZECIW
dlaczego usuwasz przeciez trzeba czasami wysłuchac ZA i PRZECIW
raczej 46,47
nie jak dobrze pójdzie to w czwartek a w piątek na 100%
Wszystkim Krystynom i Bożenkom dużo zdrowia ,szczęścia i wszystkiego naj naj najlepszego oraz wysokich wygranych.
Kaskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żeby nie było, że pitupitu - grasz na "25"
Deki - Ty już d o b r z e wiesz CO
żeby nie było, że pitupitu - grasz na "25"
Deki - Ty już d o b r z e wiesz CO
ulala nie chce wprowadzać w błąd ale może być uśpiona i będą oboki
co to za dzień nic nic nic się nie chce morze kawy i bedzie git.
Wczoraj miałam 5/10 wymyślając liczby strzelaąm jak popadnie co myśl przyniesie moze to lepsza taktyka ?
Wczoraj miałam 5/10 wymyślając liczby strzelaąm jak popadnie co myśl przyniesie moze to lepsza taktyka ?
Kosmaty
wyprowadź mnie z błędu, bo może się mylę - czy tamta strona, to nie jest ten sam gość, co w tamtym roku, gdzieś tak pod wakacje -tu - na czacie - pisał mniej więcej tak : "tu podaje tylko kilka liczb, wszystkie, to mogą być z mojego programu, a jak ktoś trafi, to działka na moje konto " ?
wyprowadź mnie z błędu, bo może się mylę - czy tamta strona, to nie jest ten sam gość, co w tamtym roku, gdzieś tak pod wakacje -tu - na czacie - pisał mniej więcej tak : "tu podaje tylko kilka liczb, wszystkie, to mogą być z mojego programu, a jak ktoś trafi, to działka na moje konto " ?
Ale teoria jaką usłyszłam w sklepie dwóch panów rozmawiało była lepsza , że lepiej wysyłać kupony tak o 10 rano i 16 bo potem już wygrane sa podzielone
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
Witam. Moje typy na dzisiaj. 3.6.9.11.15.22.24.27.39.47.50.67.72.73.77