Wpisy 823 559 – 823 658
13 marca 2012 02:06 → 13 marca 2012 08:06, 100 wpisów
nie wiem..ale mysle,ze moze nie byc..niektórych końcówek..tylko których..
Pamiętam jeszcze jak kiedyś tam jeszcze obserwowalem forum i chyba pisalas ze mialas 9 liczb ale ich nie wyslalas takich co weszly
Ciekawe jakby byly puszczone heh, to pewnie by zmienili tak zeby nie weszly
nie wiem na czym to polega, ale prawie zawsze z poczatkiem miesiaca gorzej mi sie typuje..
teraz jest cienko.. na średnio 18-20 liczb wchodzi mi 5-8 ,czasem mam 11-12/22..23 , ale teraz cienizna
musi.. nie zawsze gram..czasem mi cos do głowy przyjdzie rano..ale musi przejsc ten okres bessy
podami co.. do bani.. słowo..nie wiem czy jutro zagram.. moze 21 jeszcze raz pójść..ale Ty nie lubisz powtórek ...musze pomyslec co postawic w grupie ..sama nie wiem.
O tak tez bym chciała..
O tak tez bym chciała..
Nie wiem czy wysylac na 14, moze na 22, ale znając zycie jak nie wysle to wejdą chamsko....
Mowisz ze nasze typowania obserwowalaś heh tam typowaliśmy inni pisali co innego
Ja gram 3/3 i 5/5, zdaza sie na 7/7 ale na 10/10 jak dobre liczby czemu nie
Dzień Dobry
Wszystkim KRYSTYNOM dużo zdrowia,uśmiechu na codzień
dużych wygranych......
a wszystkim na czacie Miłego Dnia,udanego typowania,dużych wygranych
Do zobaczenia
Wszystkim KRYSTYNOM dużo zdrowia,uśmiechu na codzień
dużych wygranych......
a wszystkim na czacie Miłego Dnia,udanego typowania,dużych wygranych
Do zobaczenia
To jak kosmaty? Zarezerwować salę na wykład? Wystąpisz w roli wykładowcy, czy słuchacza?
joker moge byc słuchaczem poniewaz napewno wszystkigo niewiem ,ale równiez wykładowca aby przekazac wiedze która posiadam
dzień dobry
Więc jak będziesz kiedyś w Wa-wie, daj znać... Możemy się spotkać i pogadać (jeśli będę miał czas, bo jestem dość zapracowany)... Napisz: go.sport@interia.pl... Tutaj konto usuwam...
joker
dlaczego usuwasz przeciez trzeba czasami wysłuchac ZA i PRZECIW
dlaczego usuwasz przeciez trzeba czasami wysłuchac ZA i PRZECIW
raczej 46,47
nie jak dobrze pójdzie to w czwartek a w piątek na 100%
Wszystkim Krystynom i Bożenkom dużo zdrowia ,szczęścia i wszystkiego naj naj najlepszego oraz wysokich wygranych.