Wpisy 821 482 – 821 581
12 marca 2012 14:15 → 12 marca 2012 15:03, 100 wpisów
kurcze czy ktoś może mi zapodać jakieś cyferki na wieczór bo nawet na małe co nie co nie mogę nic utrafić
majklasz -
Łut szczęścia i taki szczegół - z tamtej strony -
>> ... Całkowity koszt wysłania SMS-a wynosi 1.23 zł (z VAT)...<<<
Łut szczęścia i taki szczegół - z tamtej strony -
>> ... Całkowity koszt wysłania SMS-a wynosi 1.23 zł (z VAT)...<<<
Robal > 1,23zł to sms na Lotto - na Mini Lotto to 0,62zł.
Ale ja mam kase z poprzednich wygranych wiec nie płace VATu za SMS i nie płace Operatorowi za transakcje, stad gram za 0,25zł za Mini i 0,55zł za Lotto
Ale ja mam kase z poprzednich wygranych wiec nie płace VATu za SMS i nie płace Operatorowi za transakcje, stad gram za 0,25zł za Mini i 0,55zł za Lotto
Dzień dobry.4/6 i 2/3.Na czysto 2,50.A na brudno miałabym 6/6.Ale zachciało mi sie kombinować
majklasz
jeśli wskan jest z kuponem za dychę - to ile osób składa się po te 50 groszy /+vat/ ?
jeśli wskan jest z kuponem za dychę - to ile osób składa się po te 50 groszy /+vat/ ?
Cześć Jociu
na 1 zaklad sklada sie 10 osob po 0,25zł czyli 2,50zł - kupon jest za dyche bo wysylaja tysiace zakladow na 1 losowanie wiec nie beda kreslic kazdego na osobnym blankiecie
reszta zakladow nalezy do innych graczy
reszta zakladow nalezy do innych graczy
na ostatnie losowanie zagralo bodajże 6000 osob a przewaznie ludzie wysylaja kilka zakladow, wiec zalozmy ze kazdy wysyla 2 zaklady to maja 12 000 zakladow do skreslenia na blankietach.
jak grasz sam i skreslisz 1 zaklad to musza go skreslic na 1 blankiecie - jak grasz grupowo przez sms to juz wysylaja hurtowo na 1 blankiecie - stad kupon za 10zł
jak grasz sam i skreslisz 1 zaklad to musza go skreslic na 1 blankiecie - jak grasz grupowo przez sms to juz wysylaja hurtowo na 1 blankiecie - stad kupon za 10zł
Robal.
Jeden obok był bliziutko (22),ale te dwa inne dosyć oddalone.
Jeden obok był bliziutko (22),ale te dwa inne dosyć oddalone.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 290 000 złotych
Lepszego niż deprim to tu i tak nie ma.Znowu dziś wygrał.Co on z kasa robi
nie lubie czekac na liczby.. bo ozna czekac i czekac..i kasa w błoto..
Jocia. Dzięki
Lila. Wysłane.
DEki. Dzięki
DEki. Dzięki
A szkoda że bez plusa.
krys.. nie twierdze, że na 100 % nie bedzie 4...jeszcze nie wiem , musze w mapki.. pisałam Tobie,ze mi to sporo czasu zajmuje
jocia nie olałem miałem sie dzis ciebie pytac czy pisał do ciebie sam9 ,myslałem ze te @ to od niego dla ciebie tylko ze cos popieprzył
macie podobne adresy i niedoczytałem dokładnie i stad ten problem
macie podobne adresy i niedoczytałem dokładnie i stad ten problem
jocia..nie wiem,ona może poczekać jeszcze kilka losowań bo te france tak mają
4 albo leci wieczorem albo czekad do 18 los. czyli wtedy by wleciala jutro wieczorem
no własnie ja tez tak myslę Lila .. jutro powinna być..ale dzisiaj nie wiem
czekac na śpiochy.. to tak jak jesienia ..az ostatni lisc spadnie z drzewa.. nie lubię
12.3 22.oo
4,13,39,42,47,48,50,56,72,73,77,79
single
39
77
4
parki
4,5
2,3
4,13,39,42,47,48,50,56,72,73,77,79
single
39
77
4
parki
4,5
2,3
Kosmaty
Chodzi mi o to, że miałeś 19 różnych liczb - 58 się powtarzało
Chodzi mi o to, że miałeś 19 różnych liczb - 58 się powtarzało
uwaga! zagadka matematyczna ;p jak obliczyć jaki jest koszt wysłania kuponu multi mutli pełnego na 30 liczb?