Wpisy 820 882 – 820 981
12 marca 2012 09:04 → 12 marca 2012 10:03, 100 wpisów
Deki
Grudniowa
Sernik się udał??
Sernik się udał??
Emerytko - znaczy się tak - serkik tak ale spód nie za bardzo - mówiłam ale za nie długo zrobię znów podejscie może w końcu się uda ale w smaku nawet nie zły był po za tym że zapomniałam o rodzynkach - ale może dlatego że nie lubie
Robal.
Grudniowa.
To zrób bez spodu.Jest nawet lepszy.
To zrób bez spodu.Jest nawet lepszy.
GRudniowa.
A z jaPka wyskoczy robalek i już masz gościa.
A z jaPka wyskoczy robalek i już masz gościa.
Kosmaty
Chciałam brzoskwinie dodać , ale w sklepie nie byłóo
Emerytka pomyślimy następnym razem , najwyżej zgłoszę się do cebie po jakiś przepis
Emerytka pomyślimy następnym razem , najwyżej zgłoszę się do cebie po jakiś przepis
Emerytko
Grudniowa
Robal
Marek ja mieszkam blisko lotniska...akrobacie szybowcowe widzę ciągle bo lataja nad moim domem
Grudniowa
Robal
Marek ja mieszkam blisko lotniska...akrobacie szybowcowe widzę ciągle bo lataja nad moim domem
Przaktyka czyni mistzra , moze za kilkadziesiąt lat moje wnuki zjedzą jakiś dobry sernik
Max
Max
Ulala
Deki.
Gość,że chciałoby się Takiego dziennie gościć.
Gość,że chciałoby się Takiego dziennie gościć.
deki, max, kosmaty, krzysiuuuu /wiem, że się czaisz/
ulala
<znikam> i poowooooooooooooooo
ulala
<znikam> i poowooooooooooooooo
13max
Mam pytanie do panów, czy mogę przemienić wejście euro w dvd ? W moim sie zepsuło a mam jedno stare dvw z dobrym wejściem mogę to jakoś przemienić ?
Musze przemienić młody zepsół a teraz nie ma jak oglądac złotej rączki ok potem z tym będe walczyła albo sie uda albo zepsuje
Marek - zrobie to uwierz
Marek - zrobie to uwierz
Dobra nie zrobie bo nie mam lutownicy i cyny ale jakbym miała to bym zrobiła
Marek hehhahha zrobiła bym lubie bawić sie w majsterkownanie ale lut nie mam szyba że od teścia wyczaruję
Dobry,jeden z tych co skreślił w sobote 13 mln mieszka 3km od mojego domku... co za fart
Marek jak masz lut , to zapraszam naprawisz mi wejście a ja ugoszcze kawą i "sernikiem "
http://www.youtube.com/watch?v=p3b1qdfPAuo&feature=related
Grudniowa.Fajne? co nie?
marek33 ulala nie mieszka w bloku i proszę sie wiecej nie wypytywać !
Adro ma rację nie ma co szalec z informacjami , nie wiadomo co za psychol siedzi i czyta chat .
Adnro a jak chcą to niech na mail popiszą
Marek 9,52 a już dwa bro pękły ? nie fajnie
Marek 9,52 a już dwa bro pękły ? nie fajnie
Marek33.
Wykombinuj coś na mini.
Jakieś 6 liczb.
Wykombinuj coś na mini.
Jakieś 6 liczb.
Andromeda
andrucha....isc do mamy wczoraj zelka podała pewniaki 4 ..ok ..i powwooi ide do sklepuu
Slim
slim61... pamietaj dzisiaj nie ma pić
Krzysio.
Co będziesz kupował??
Co będziesz kupował??