Wpisy 820 682 – 820 781
12 marca 2012 01:00 → 12 marca 2012 01:47, 100 wpisów
żelka co się tak krzyyyywisz ?
jaro
jaro
no bo żonata tu póżniej dzieciata,,niechce płaćić alimentów ,,,komornik nie bedzie miał z czego śćiągnąć
jaro mleko jest dla cielaków .. dorosłe zwierzeta nie pija mleka .. ludzie tez nie powinni
dziewczyny robie ankiete o ponetnych dziewczetach,,,mam pare pytań ,,pierwsze co uwielbiaćie w facetach,,,reworwer,klamke,jajaale jestem ankieter niezły
jocia
po pierwsze picie mleka nie tuczy
po drugie mleko zawiera kolagen wpływający na skóre
po trzecię pić zawsze żująć gume to nie bedziesz narzekać że nie smacznemógłbym tak jeszcze ale no wiesz nie wypada
po pierwsze picie mleka nie tuczy
po drugie mleko zawiera kolagen wpływający na skóre
po trzecię pić zawsze żująć gume to nie bedziesz narzekać że nie smacznemógłbym tak jeszcze ale no wiesz nie wypada
żelka w kufajce no wiesz ,,,czapke mam zazwyczaj z daszkiem,,,myślałem o topleś bo mam co pokazać to i owo,,,ale pierwsze słowo się żekło,,zaraz coś wkleje
wkleiłem to stare zdjecie ale oki oglądaj,,,teraz wyglądam młodziej
wiem bardziej starego i wogóle,,,a ja młody 28 kawaler do wziecia z małym portwelem,,ale co tam trzeba sobie pomagać ty masz
Max jak będę miała sprawny komputer to podeślę Ci linki godne uwagi
Żelka ...dobrze poczekam nie ma problemu jeszcze mam tyle do czytania
ehhh czas na sen.. miło było ale już czas na mnie...
Max
Jocia
Jaro
Max
Jocia
Jaro
dobra koniec gadu gadu trzeba iść spać,,,żelka ty mnie nie całuj bo mi opryszka jeszcze wyskoczydobranoc
jociu
jocia z której strony od tyłu to niezłe ciacho z ciebie całkiem całkiem,,,pozdrawiam wszystkie panieki,,,żelka co ty chcesz wyraziłaś się omnie że jestem super na 102,,czyli reasumując to miałaś namyśli wieśiek itb masz kartke oddemnie
Żelka.. oczywiście ...
bo jestem zły ponieważ w profilu masz zdjecie nie aktualne,,to zdjecie jak miałaś 25latek teraz masz27 możesz już nie przypominać tej dziwczyny,,,żelka żartowałem dupko