Wpisy 818 906 – 819 005
11 marca 2012 14:26 → 11 marca 2012 16:07, 100 wpisów
marek - a ty masz jakies propozycje, mozemy stworzyc z twoich moich i bedzie 5/5 lub wiecej ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 270 000 złotych
kużwa nic nie idzie wygrać ani na urodziny,wygra ten co zagra raz ma wypchany trzos i nie potrzebuje kasy,myślalemże na40 urodziny skumuluje cos a tu kicha
najlepiej to chyba typować po pijaku,bo dziadyleśne też popijaku wajchlują ludziom w kuponach
Hej.Mnie takie wyszły-po wieeeelkim pomyślunku 19,20,23,43,52,62,75.77
W pierwszej dziesiątce może byc przerwa
lila
lila Multa 2,3,35,52,53 4/5 20 zł
Liczby padaja nieobliczalne...tak samo ja czynny niektórych osób heee
majwoj...co pokazuje Twoje zwierciadełko...która liczba najpiekniejsza w swiecie?
Chciałam z wami posiedzieć ale niestey chyba nigdy nie usiąde aktualnie musze sernik robić
grudniowa...sernik pieczony jest dobry na drugi dzień...dzis nie zdązysz sie nim poczestować
grudniowa...jak masz robot...to kwestia 20 minut nie wiecej i juz jest w piekarniku
Ulala pierwszy raz bede robić więc zajmnie mi to napewno dłużej do tego mam taki taleknt bałaganiarstwa że jak zacznę robić to kuchnia bedzie wyglądac jak po wojnie
Majwoj -
Majwoj -
Ulala ja się dopiero uczę obaidy opanowane różne sąłatki tak - z pieczeniem jest różnie ale nie poddaje się
Nie obiady są ok , tylko z ciatami róznie bywa , czasmi zakalce chcoć wszystko robię wg przepisu . Nie bądź taki zszokowany