Wpisy 81 807 – 81 906
7 grudnia 2009 14:11 → 7 grudnia 2009 21:38, 100 wpisów
dzieki lila:)
Z pięciu typowanych trójek ma 4x 2/3 czy nie mozna sie wnerwic ?????????????????? Razem ma 8 trafionych liczb ..........kurka siwa kurka pieczona
To niebyła piąteczka tylko szósteczka sorry,ale i tak nic z tego nie wyszło tylko 2/6
szyszka>>> tu masz spis kolektur Totomixa:
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
i tam po zdeponowaniu kasy na grę i założeniu konta gracza , możesz już zawierać zakłady w necie...
Pzdr.
edi8
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
i tam po zdeponowaniu kasy na grę i założeniu konta gracza , możesz już zawierać zakłady w necie...
Pzdr.
edi8
hmmm test na 22 MM:
13 liczb: 5,7,12,21,26,28,41,43,59,62,64,76,79
8 liczb 2,4,18,20,50,69,70,74
z powtórek: 10,16,19,29,47,72
no cóz pewnie liczba 19 na godz.22 to 100% pewniak ale zobaczymy
13 liczb: 5,7,12,21,26,28,41,43,59,62,64,76,79
8 liczb 2,4,18,20,50,69,70,74
z powtórek: 10,16,19,29,47,72
no cóz pewnie liczba 19 na godz.22 to 100% pewniak ale zobaczymy
c.d.
szyszka>>> a tu jest link do wątku o tym , jak grać w necie w Totomixie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
szyszka>>> a tu jest link do wątku o tym , jak grać w necie w Totomixie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
za trójki, lub pewniaki w 101% pewne daje typy piłkarskie w 101% pewne, moje kursy wynoszą minium 2 zl, za trojke 3 pewne mecze z mojej strony za pewniaki 1 mecz, max moge dać 5 typow na dzien, wiec piątki też sa mile widziane, gwarantuje ogromną skuteczność moich typów, moje gg 5577083
b52>>> tu msz trochę statystyk:
http://209.85.129.132/search?q=cache:dJd5MaPXK0EJ:www.eurotypy.pl/dokumenty/wzorstatystyka9.doc+serie+w+Multilotku&cd=23&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a
http://209.85.129.132/search?q=cache:dJd5MaPXK0EJ:www.eurotypy.pl/dokumenty/wzorstatystyka9.doc+serie+w+Multilotku&cd=23&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a
lavenda>>> nie pisz bajek ani bzdur , bo w bukmacherce jedynie pewne to jest to , że nie ma pewniaków!
lavende>>> a skąd pewność zdarzeń sportowych ?
13max wieczorem musi juz wejsc 24 46 51 a jesli nie to i tak tej trojeczce się nie dam !!!
ma ktos tez juz taka informacje, ze od stycznia totomix rezygnuje z kulek ? podobno macza w tym paluchy minister finansow !
Witam wszystkich. Czy może ktoś potwierdzić, ewentualnie zanegować, w oparciu o pewne informacje, to że MM w Totomix jedynie do końca roku.
i znów powtórka 7 liczb
07.12. 01,03,08,11,17,19, 35
06.12. 01,03,08,11,17,19, 35
07.12. 01,03,08,11,17,19, 35
06.12. 01,03,08,11,17,19, 35
chodziło mi o liczby które powtórzą się o 22 z poprzedniego losowania
wirtual-możesz podać tyle liczb ile dusza zapragnie:)
Byle by były trafne:)
Byle by były trafne:)
lavende >>> zadałam Ci pytanie z uwagi na to,że ktoś kto jest w temacie obeznany zawsze powtarzał,że w tym raczej nie ma "pewniaków" ?
Jestem ciekawa skąd u Ciebie ta pewność ?
pozd
Jestem ciekawa skąd u Ciebie ta pewność ?
pozd
lila- czy one będą trafne?tego zagwarantować niemogę ale przetestować można co to szkodzi? narazie potraktujmy to jako zabawę, lecz jeśli z czasem będzie się to sprawdzać to kto wie ile np. trójek czy piątek będzie można trafić na początek może trzy liczby- 1,35,72
kameliowa77- obawiam się że ci nie odpowie bo popędził na uczelnię(student)rozmawiałem z nim parę minut temu na gg
A wracając do poprzedniego tematu-pozostali też mogliby zaproponować jakieś liczby,nie krępujcie się
O jakaś zmiana przy moim Nicku? Już nie jestem NEW,jakiś awans czy jak?
Jak tak dalej będę gadał sam ze sobą to może niedługo do VIP-a dojadę he,he
wirtual>>> w sumie masz rację podał gg !
pozd
pozd
5z10 na 1400 odrobine podnioslo mnie w typowaniach wiec dzisiaj zagram aby rozbic bonusa,jezeli ktos nie sprzatnal go wczesniej
niesamowite co sie dzieje z malymi liczbami,a jeszcze ta parka 17,19i wkolko19,mozg szaleje na calego
Widzę że rankingi są powiększone do pięciuset:)
Pzdr !!!!!1
Pzdr !!!!!1
do 19tu juz przez trzy losowania idzie prawie polowa liczb ,to niesamowite,a dla myslacych stwierdzam fakt ,ze jezeli ludzie mysla jak niemowleta i male dzieci i stawiaja same male liczby,to ilosc wygranych powinna byc niesamowita,a jak widze jest podobna
Tomciu wiesz nie liczyłem dzisiaj na 9 i dlatego nie zagrałem tej 3 :) 9/35/67
A i tak miałem co niemało wrażeń na 14 :)
A i tak miałem co niemało wrażeń na 14 :)
o 1400jak ktos wizal ilczby powyzej19 i nie gral na trojki,to mial szanse wygrania prawie zadne,czyli jest to jakas manipulacja ukladem liczb
dobrze ze ostatnio pokazal sie na czacie gracz neptun,bo nie wiedzialem ze jest taki nick,a myslenie nad liczbami z nad morza moze byc interesujace
juz teraz chyba rozumiem jaki mozg mial pomysla,wypuscil dziwnie mnostwo liczb malych,a dzieki temu jak zamieszal mogl odciazyc 49 i 55,gratuluje sprytu
ktos kiedys napisal,ze komputery wygrywaja z mistrzami szachow,ale zaprogramowali je informatycy na podstawie ruchow najlepszych mistrzow,gdyby wczesniej tych ruchow nie pokazali mistrzowie,komputery by przegraly
podoba mi sie czlowiek,ktory wymyslil kostke rubika,zarobil bo mial duzy mozg
Moje typowania na 22 ....1,4,8,16,20.21,25,44 poczekamy zobaczymy:))))))
wiem ze buchmakow smiesza jak ktos wysyla za niewielkie stawki,ale gdyby mnostwo osob zdublowalo dobre trojki i to za wieksza kase to by im to zagrozilo
Do wpisu 81829- emeryt- większość ludzi na tym czacie wie, że codziennie powtarza się z poprzedniego dnia kilka liczb. Przeważnie 4-5, czasem jedna, a czasem nawet dziesięć.
Nawiązując do Twojego przykładu, to żeby na pewno trafić te 7 wczorajszych liczb, to trzeba by było zawrzeć 77.520 zakładów, bo tyle siódemek można utworzyć z 20 liczb.
Teraz sobie policz ile zapłaciłbyś za te wszystkie siódemki, a ile wygrałbyś trafiając jedną siódemkę, trochę szóstek z siedmiu i tych mniejszych trafień.
Zaręczam Ci , że nie wróciłaby się nawet połowa wydanych pieniędzy.
Pozdrawiam!
Nawiązując do Twojego przykładu, to żeby na pewno trafić te 7 wczorajszych liczb, to trzeba by było zawrzeć 77.520 zakładów, bo tyle siódemek można utworzyć z 20 liczb.
Teraz sobie policz ile zapłaciłbyś za te wszystkie siódemki, a ile wygrałbyś trafiając jedną siódemkę, trochę szóstek z siedmiu i tych mniejszych trafień.
Zaręczam Ci , że nie wróciłaby się nawet połowa wydanych pieniędzy.
Pozdrawiam!
ToTuś 22
(55)(30)(39)
(10)(12)(14)
(13)(17)(19)
(11)(3)(19)
(29)(49)(59)
(10)(12)(14)(18)(2)(36)
(3)(17)(19)(11)(13)
(55)(30)(39)
(10)(12)(14)
(13)(17)(19)
(11)(3)(19)
(29)(49)(59)
(10)(12)(14)(18)(2)(36)
(3)(17)(19)(11)(13)
zasada>>>> wczoraj zadałem już w tej sprawie pytanie "emerytowi" , ale mi nie odpowiedział:
"81749. status edi8 2009-12-06 (23:27)home Warszawa
emeryt>>> a czy Ty wiesz ile to jest 7z20???"
Pzdr.
edi8
"81749. status edi8 2009-12-06 (23:27)home Warszawa
emeryt>>> a czy Ty wiesz ile to jest 7z20???"
Pzdr.
edi8
pudzian jest super,bo nie dosc ze mistrz swiata,kilkukrotny,to jescze ma dobra rzezbe i ambicje,ze zawsze w zawodach chociaz wygrywa wychodzi do kazdej konkurencji
nie moge wejsc z toba w polemike bo jak widze nie odrobiles lekcji,bo w typowaniach cienko
"edi8" mam nadzieję, że po moim dzisiejszym wpisie przybliżyłam "emerytowi" i innym początkującym prawdopodobieństwo wygrania na bazie liczb powtórkowych.:)
Mam wrażenie, że prawie każdy początkujący dokonuje takiego "odkrycia", ale nie każdy wie... "z czym to się je.";)
Pozdrawiam !
Mam wrażenie, że prawie każdy początkujący dokonuje takiego "odkrycia", ale nie każdy wie... "z czym to się je.";)
Pozdrawiam !
dantev,juz wiem dlaczego wyskoczyles z tym tekstem,przeczytalem sobie twoje wpisy na forum
prawdopodobieństwo wygrania na bazie liczb powtórkowych.:) jest na forum w temacie powtórki i dziś typujący wytypowali wszystkie liczby co się powtórzyły : 1, 3,8 11 17, 19 ,35 .
I nie potrzeba było zawierać zakładów z całych 20 liczb.
Typujących było pięciu i typowali po 8 liczb w zakładzie
możecie sobie sprawdzić na forum te typy. Za niewielką ilośc zakładów można te 5 ósemek rozpisać i NAPEWNO TRAFIĆ 5/5 .na 100%) Pzdr.
I nie potrzeba było zawierać zakładów z całych 20 liczb.
Typujących było pięciu i typowali po 8 liczb w zakładzie
możecie sobie sprawdzić na forum te typy. Za niewielką ilośc zakładów można te 5 ósemek rozpisać i NAPEWNO TRAFIĆ 5/5 .na 100%) Pzdr.
edi8 >> czy wiesz coś o wyjsciu kulek z totomixa. Gość w punkcie dzisiaj zagadał właśnie w ten sposób. Trzeba szukać ewentualnej alternatywy a nie skazywać się tylko na TS. Swego czasu (nie tak dawno) był na forum podjęty temat gry u czeskich buchmaków.
http://www.betglob.pl/News/Show/Id/76,czeski_bukmacher_tipsport_wprowadza_zaklady_przez_internet
Tyle znalazłam,jedyną niedogodnością jest osobiste wstawiennictwo ( zwłaszcza dla osób ze wschodniej Polski )
Tyle znalazłam,jedyną niedogodnością jest osobiste wstawiennictwo ( zwłaszcza dla osób ze wschodniej Polski )
druid>>> nic nie wiem na ten temat , ale na stronie TOTOMIXA jest podany adres do korespondencji , więc możesz mailem zapytać.
Co do gry w MM w czeskiej lub słowackiej FORTUNIE: tę sprawę niejako prowadzi kolega "tomcio1972" , który zapowiedział wyjazd w celu dokonania formalności , a ponadto koleżanka "jantar" też o tym tu wspominała.
Pzdr.
edi8
Co do gry w MM w czeskiej lub słowackiej FORTUNIE: tę sprawę niejako prowadzi kolega "tomcio1972" , który zapowiedział wyjazd w celu dokonania formalności , a ponadto koleżanka "jantar" też o tym tu wspominała.
Pzdr.
edi8
Oj Karmelkowa77 wieści sprzed roku przekazujesz jako nowości. Poziom Hipopotana. Żenada!.
Tu jest adres netowej strony FORTUNY:
http://www.ifortuna.eu/en/main_page/index.html
http://www.ifortuna.eu/en/main_page/index.html
A tu info o koncie w FORTUNIE:
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/i_konto/index.html
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/i_konto/index.html
edi8>>> dzięki za namiary. Pytam o to na forum bo jak widzę sporo osób korzysta z wygody Totomixa. Może inni ,,zainteresowani'' coś wiedzą.
miks >>> a Ty gdybyś doczytał co piszę,to zrozumiałbyś,że wkleiłam to co znalazłam,a nie " nowość " Twój poziom czytania ze zrozumieniem jest nawet niższy jak w/w osoby hehehe !!!
ŻENADA !!!
miks>>> a tak na marginesie, to z tego co czytam to Tobie ostatnio brakuje coś inwencji twórczej i gubisz się TROLLU.
Postaraj się bardziej,a jeżeli zabrakło weny to weź się zmiksuj,albo wymiksuj jak wolisz hehehe
Postaraj się bardziej,a jeżeli zabrakło weny to weź się zmiksuj,albo wymiksuj jak wolisz hehehe
Karmelkowa77. Zapomniałem że w bezmyślnym wklejaniu nie masz sobie równych. To przez tą zmianę nicku na Karmelkową.
ciekawe rzeczy mozna wyczytac na forum,dzieki temu poznam jaki styl maja niektorzy gracze,troszke niby anonimowi
miks>>> wybacz,ale polemika z TROLLEM i to w dodatku z tak ubogim słownictwem do przyjemności nie należy hehehe
Postaraj się ,bo coś słabo Ci idzie !
Postaraj się ,bo coś słabo Ci idzie !
a to jest ciekawe bo jak kiedys podawali w wiadomosciach duzo osob czyta a niewiele z tego rozumie,moze to wplyw napojow browarniczych
druid >>>> jeśli masz zamiar grać w Fortunie i chodzi Ci o gry związane z "kulkami" to tylko możesz grać w Czechach i Chorwacji.
Wiadomo że bliżej nam do Czech.
Jest jeden problem.
Abyś mógł zacząć grać przez internet to musisz osobiście pojechać do Czech i założyć konto.
Potrzebny jest paszport,dowód osobisty lub prawo jazdy.
Nie trzeba jechać do głownej centrali w Pradze tylko do którejkolwiek kolektury Fortuny.
Jeśli będziesz depozytował pieniądze na konto poprzez kartę kredytowa to z tym raczej nie powinno być problemów jak i również nie ma problemu osobiście pojechać do Czech i doładować konto w którejkolwiek kolekturze.
Problem jest z depozytem bankowym.
Ten przepis wszedł niedawno.
Jeśli wygrasz to kwota wygranej jest dopisywana do stanu Twojego konta automatycznie po rozstrzygnięciu zdarzeń(ia).
Jeśli będziesz chciał wypłacić pieniądze to nie ma możliwości przelania ich do Polski.
Musiałbyś założyć konto bankowe w Czechach.
Depozty:
bank polski >>> bank czeski >>> I-konto
Wypłata:
I-konto >>> bank czeski >>> bank polski
Tłumaczenie google:
"Wpłat i wypłat związanych z zakładami pracy są bezplatné.U wpłat i wypłat niezwiązanych z funkcjonowaniem zakładu zostanie pobrana opłata w wysokości 3%. Rachunku pieniężnym, z których gracze przekazywanych środków do Ikonto muszą być przechowywane w instytucji finansowej w Republice Czeskiej, która jest upoważniona do prowadzenia usług bankowych w Republice Czeskiej. Z tego powodu nie można Ikonto transferu środków z banków zagranicznych. W przypadku nagrywania na taki transfer, płatności zostaną zwrócone, a pomniejszona o wszelkie koszty związane z przyjęciem i z powrotem"
"I-Konto není možné dobíjet ze zahraničních bank"
Wiadomo że bliżej nam do Czech.
Jest jeden problem.
Abyś mógł zacząć grać przez internet to musisz osobiście pojechać do Czech i założyć konto.
Potrzebny jest paszport,dowód osobisty lub prawo jazdy.
Nie trzeba jechać do głownej centrali w Pradze tylko do którejkolwiek kolektury Fortuny.
Jeśli będziesz depozytował pieniądze na konto poprzez kartę kredytowa to z tym raczej nie powinno być problemów jak i również nie ma problemu osobiście pojechać do Czech i doładować konto w którejkolwiek kolekturze.
Problem jest z depozytem bankowym.
Ten przepis wszedł niedawno.
Jeśli wygrasz to kwota wygranej jest dopisywana do stanu Twojego konta automatycznie po rozstrzygnięciu zdarzeń(ia).
Jeśli będziesz chciał wypłacić pieniądze to nie ma możliwości przelania ich do Polski.
Musiałbyś założyć konto bankowe w Czechach.
Depozty:
bank polski >>> bank czeski >>> I-konto
Wypłata:
I-konto >>> bank czeski >>> bank polski
Tłumaczenie google:
"Wpłat i wypłat związanych z zakładami pracy są bezplatné.U wpłat i wypłat niezwiązanych z funkcjonowaniem zakładu zostanie pobrana opłata w wysokości 3%. Rachunku pieniężnym, z których gracze przekazywanych środków do Ikonto muszą być przechowywane w instytucji finansowej w Republice Czeskiej, która jest upoważniona do prowadzenia usług bankowych w Republice Czeskiej. Z tego powodu nie można Ikonto transferu środków z banków zagranicznych. W przypadku nagrywania na taki transfer, płatności zostaną zwrócone, a pomniejszona o wszelkie koszty związane z przyjęciem i z powrotem"
"I-Konto není možné dobíjet ze zahraničních bank"
cześć wszystkim jestem jak widać nowy,mam nadzieje że wkońcu coś wygram:-)
miks>>> tak jeszcze króciutko :
Jak masz problemy z pamięcią to proponuję mniej masła spożywać hehehe
Jak masz problemy z pamięcią to proponuję mniej masła spożywać hehehe
miks>>> jako,że mam dobry humor dzisiaj i jestem życzliwie nastawiona do istot wszelkiej maści, to dam Ci dobrą radę:
Zapisz sobie na karteczce aby spożywać mniej masła,bo jak już masz kłopoty z pamięcią to możesz zapomnieć,że masło już nie dla Ciebie hehe
Zapisz sobie na karteczce aby spożywać mniej masła,bo jak już masz kłopoty z pamięcią to możesz zapomnieć,że masło już nie dla Ciebie hehe
Karmelkowa77. Słownictwo Twoje będzie nadal ubogie dopóki wieczorowo nie skończysz gimnazjum. Dla nowych na tym czacie możesz powtórzyć wpis jak to mamusi gotujesz gó..o na obiadek. Niech też się pośmieją.
dal lubiacych browarki moja rada,przeczytana od zielarza ojca grande,nigdy piwka na pusty zoladek,jedynie po obiadku i rozsadnie
miks>>> Ty ze swoją pamięcią to nawet podstawówki nie ukończysz chyba,że mamusia Ci znajdzie dobrego psychologa i odpowiednio kasy zainwestuje hehe
hipopotan > pisałeś, że dzisiaj nie odrobiłem lekcji. To teraz wejdź na forum w mój temat, znajdź mój typ z rana i poszukaj sobie w necie jaki padł wynik. Wygranej nie będę tobie podawał, żeby ci ten twój mózg się nie zagotował.
Ps. Wiele razy pisałem, ze dział "typowania" traktuję jako zabawę, a gram typy które podaję na forum.
Ja już wygrałem, ty musisz czekać do 22.
Ps. Wiele razy pisałem, ze dział "typowania" traktuję jako zabawę, a gram typy które podaję na forum.
Ja już wygrałem, ty musisz czekać do 22.
Witajcie, przed 22 napiszę wam pewną dychę z plusem ,narazie mój program liczy zobaczymy czy coś wyliczy? Pozdr.
Ja najwięcej wygrałem 4 zł
na 22
13,44,72,80 Życzę dużych wygranych
na 22
13,44,72,80 Życzę dużych wygranych
miks>>>ale widać rozwijasz się chłopie,bo Twoje zdania są już złożone,a nie jak wcześniej pojedyncze.:):):)
A to już mały sukces !!!
A to już mały sukces !!!
może mi ktoś wytłumaczyc co znaczy w totomixie np.przewidywalna wygrana 921 a suma wygranych w 10 kombinacjach to 542 czy różnica w tych kwotach to bonus za 3 kulki? i czy to znaczy że ten bonus sie dostaje przy trafieniu wszystkich 5 liczb??
lila>>> witaj słońce :)
Widziałaś miks nam się przypomniał,chociaż z tego co pisze, to ma biedaczysko kłopoty z pamięcią !!!
hehe
Widziałaś miks nam się przypomniał,chociaż z tego co pisze, to ma biedaczysko kłopoty z pamięcią !!!
hehe
Witam przed 22 ;)
Troche mnie kusilo na TM 5liczb ale daruje sobie dzis ;)
Standardowo 2x10 ;)
POWODZENIA
Troche mnie kusilo na TM 5liczb ale daruje sobie dzis ;)
Standardowo 2x10 ;)
POWODZENIA
wytypowałem 5 liczb i zrobiłem system 3z5,i jest napisana przewidywalna wygrana 921 a jest 10 kombinacji i za każdą płacą 54,20 czyli 542,
hipopotan > w typowaniach mnie odnalazłeś, a na forum nie potrafisz? Ja tam mam tylko jeden temat.