Wpisy 817 954 – 818 053
11 marca 2012 01:53 → 11 marca 2012 02:16, 100 wpisów
idę bo mam dość koniec pewien rozdział trzeba zamknąć
lila...no tak u mnie tez mała bratowa jedno piwo z puszkiem i poszła sama do łózka
majorka...
13max33
kilka dni temu pisalismy bylo ok, zarty i smiech, dzisiaj nazywasz mnie solarą i wielce w dup.e jeb.ana uczona... przepraszam bardzo ale takich slow nigdy w realu nawet nie slyszalam, wiec mi jest przykro. z pozoru sie nie ocenia, ksiazki po okladce takze...
NADAL NIE WIEM dlaczego tak sie stalo...
kilka dni temu pisalismy bylo ok, zarty i smiech, dzisiaj nazywasz mnie solarą i wielce w dup.e jeb.ana uczona... przepraszam bardzo ale takich slow nigdy w realu nawet nie slyszalam, wiec mi jest przykro. z pozoru sie nie ocenia, ksiazki po okladce takze...
NADAL NIE WIEM dlaczego tak sie stalo...
jociu
lila
dobra znikam..
krzysiu, Opa
dobrej nocy no signal
dobrej nocy no signal
nareszcie sie dobilam do Was..kurna u mnie w rodzinie
ktos umiera na raka..a Wy sie klocicie..jakby to mialo
isc o zycie lub smierc..troche serdecznosci i zrozumienia
ludzie..zycie jest tak krotkie..cholera..
ktos umiera na raka..a Wy sie klocicie..jakby to mialo
isc o zycie lub smierc..troche serdecznosci i zrozumienia
ludzie..zycie jest tak krotkie..cholera..
Opa....
ulexxo Kochana, ale jakbys sie czula jakby ktos nazwal cie solara i jeba... w d...pe uczona.. sa granice
zegnam
zegnam
jociu...
OPA nie badz niesmaczny
jocia nie i tak wiekszosc ma to w 4-ech
ulexxo
Dobra ...ja sobie zniknę zostawie was wszytkich ...bedziecie mieli spokój ...i po sprawie ...majorka zostan ....
JOCIU ja wiem co piszę...znam swoje możliwości,dlatego to nie bzdura...ale że nie smaczne ?
Solara w du..pe jeb....ana uczona żegna
13max...masz pamietaj nie ucz się taki brzydki słowo ...pisz równiez jak masz twoje dziecko
Ale co ...same problemy są ....majorka ..poniosło mnie ..przeprosiłem ...nie byłem dobrze wychowany ....i tak zostało ...więcej już do Ciebie nie napiszę
jocia...
lila....
Żelka ...przepraszam że uczestniczyłaś w tym ...i zresztą przepraszam wszystkich ....Dla Pań od dla Panów ...bez tyga
poprosze chusteczki by otrzec łzy i znikam
kto ma chusteczka ...13max przyjdz i daj mu
co sie wypowiedzialo to sie sadzi, wiec ok... zyc dalej musze, jestem w dupę jebana uczona i na dodatek pier..dolnieta w dekiel solara. spoko fajnie i na temat, dziekuje za opinie
smiejscie sie dalej, kto mnie nie lubi nie musi, jego sprawa, ale ja nikomu nie ublizam
lila...widzisz majorka płacze prawdziwe
krzysio nie smiej sie ciekawych rzeczy sie o sobie dowiedzialam dzisiaj