Wpisy 81 433 – 81 532
5 grudnia 2009 18:23 → 5 grudnia 2009 23:53, 100 wpisów
Do rozbicia bonusu potrzebny jest łeb - to mam , no i najważniejsze- kasa ale tego brak
dzikus mozesz podac jakie liczby dzisiaj pusciles w multi na wieczor
hipopotan,dzisiaj nie puszczałem liczb,puściłem tylko bąka w wielkiej gorączce,czuję,że to mój koniec......
Kilka 3-jek na 22
1,6,15 / 1,2,3 / 2,5,37 / 22,29,55 / 15,37,63 /5,9,17
4,10,15 / 40,55,78 / 1,4,6 / 24,37,63 / 10,15,20 / 29,60,80
9,10,17 / 5,12,72 / 9,15,17 / 51,54,58 / 9,17,29 / 1,54,80
1,40,78 / 11,27,71.
1,6,15 / 1,2,3 / 2,5,37 / 22,29,55 / 15,37,63 /5,9,17
4,10,15 / 40,55,78 / 1,4,6 / 24,37,63 / 10,15,20 / 29,60,80
9,10,17 / 5,12,72 / 9,15,17 / 51,54,58 / 9,17,29 / 1,54,80
1,40,78 / 11,27,71.
Podaję szczęśliwą dychę na dzisiaj w multi w multi 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 - będzie +
dzikus. dałem na ofiare
3 zł w kolekturze za twoje cudowne wyzdrowienie
ps, a może tak herbatke góralską weż.
i okład z młodych piersi. pzdr
3 zł w kolekturze za twoje cudowne wyzdrowienie
ps, a może tak herbatke góralską weż.
i okład z młodych piersi. pzdr
jak pisza w pewnej ksiazce byl bogacz ktory codziennie robil sobie uczty,a u jego posiadlosci lezal chory lazarz,bogacz losem ofiary sie nie przejmowal i po smierci znalazl sie w piekle a lazarz w niebie,i tak bedzie ze wiele bogatych obojetnych na niesczescia po swoim zyciu obudzi sie w piekle, a wielu pechowcom zmieni sie los na lepsze
xelom,nie chcę herbatek góralskich,z góralkami o krzywych nosach spędziłem zbyt wiele czasu.
jest takie opwiadanie o ojcu pio,ze klika osob chcialo zrobic sobie glupi kawal,jeden mial udawac kaleke,i kiedy dostali sie przed zakonnika ,on powiedzial ze z kalectwa nie mozna robic kawalow,a wlasnie spadla na niego kara boza,okazalo sie ze jego brat ulegl wypadkowi,i ten co sie smial musial blagac ojca pio zeby wyprosil cud dla jego brata
nie wiem czy 54,55 trefne kulki stawiac,moze niech inne osoby obstawiaja,ja wezme sobie inne liczby
tyle już gram,co z tego mam,tyle lat gram,gram tu i tam,grałem pop,grałem dżez,grałem roka,ale teraz jakaś inna jest epoka,żuciłem dom irodzinę,poznałem egzotyczną dziewczynę,Nic mi się nie chcę,seks mnie nie ŁECHCE
a widze ze zawodnikowi kazet44,poszlo ladnie w typowaniach o1400 6z10
czytalem kiedys ksiazke protestanta,ktory spotkal sie ze znanym komikiem amerykanskim,bogatym i slawnym i powiedzial ten komik ze na scenie rozsmiesza tysiace a wewnatrz siebie czuje pieklo,beznadziejnosc
a sprwadzilem sobie w zeszycie stare piatki tomcio,bylo ich piec i na 1400,zadna nie wyszla
hipopotan>>> bardzo często jest tak,że osoby na pozór wesołe towarzyskie,wewnątrz są niekoniecznie szczęśliwe i mając swój "bagaż" próbują pomagać innym aby im nie było smutno.
pozd
pozd
a smieszne jest to ze jak zauwazylem wiele osob majacych kase to straszne skapiradla,zaluja pieniadze nawet na jedzonko
kamelowa77 zauwazylem ze czesto ludzie nie lubia jak ktos jest wesoly,moze mnie to zgubilo ze ciagle sie smialem i mowie co mysle,a smiech tak jak w filmie imie rozy jest niebezpieczny
bo to jest smieszne jak dawno temu bylem w sklepie z bogatym kolega a on poszukiwal dla siebie najtanszych produktow zywnosciowych
a na razie slabo mi idzie w grze skoro nie potrafie trafic jeszcze 5z5
Jest też możliwą II wersja:
W ten sposób bogaty prowadząc tak ascetyczny tryb życia , umartwiał się , aby mieć więcej dla potrzebujących...
W ten sposób bogaty prowadząc tak ascetyczny tryb życia , umartwiał się , aby mieć więcej dla potrzebujących...
a zostal bogaty dzieki rodzicom,ktorzy jakos dziwnie sie dorobili
podaje swoja nowa parke ktora mi przynosi pecha 33,34 ale innym moze da szczescie
lila gdybys grala u buchamkow to proponuje ci dawac przezdzialy numerka i laczyc ze zdarzeniami sportowymi np z remisem hokeja i innymi
zgodnie z zaleceniami hosi obserwuje bacznie zawodnika ricardosa i widze ze ostatnio idzie metoda ciaglych zmian liczb,bo np trojki ciagle inne, a niektorzy inni zawodowcy posluguja sie tym samym zestawem przez kilka losowan
Test- te liczby nie będą(?) dzisiaj wylosowane; 03, 04, 06, 08, 09, 11, 14, 20, 27, 29, 31, 33, 43 i 48.
nie wiem czemu dzikus zniknal czyzby przesadzil z okladami z piersi a przy grypie nalezy sie oszczedzac
czasami probowalem grac w niektore gry komputerowe ale niektore maja tak wysokie wymagania ze na zwyklym komputerze nie chodza,sa takie ze nagle pojawia sie blad i siada cala gra,albo postacie do poruszania sa tak zrobione ze gra to udreka
mi sie wydaje ze np niektore zdrapki by szly lepiej,ale ich garafika jest zla,nawet w keno zrobili blad zmieniajac grafike ,chociaz jak pytalem sie ludzi stara byla lepsza
wiadomośc z ostatniej chwili
6 w lotto padnie w ostrowie wlkp,
bo tam zagrałem ? :)
6 w lotto padnie w ostrowie wlkp,
bo tam zagrałem ? :)
np gra fable zapomniane opowiesci wydaje sie na poczatku ciekawa,ale pozniej walki z przeciwnikami robia sie coraz bardziej idiotyczne,wali sie broniami na oslep i to robi sie koszmarny zamet,i jeszce trzeba ciagle czekac na ladowanie jak sie przechodzi miedzy miejscami
a np gra alone dark gdyby postacie poruszaly sie tak jak w grze deus ex bylaby swietna,ale tworcy zrobili kulawe ruchy postaci klawiszami i gra staje sie strasznie meczaca
typy na 22,00 lotto
2z2
za 100 zł zaklad
41,18
41,30
25,30
21,24
25,33
2z2
za 100 zł zaklad
41,18
41,30
25,30
21,24
25,33
odradzam gre stubbs the zombie,jest beznadziejna a walki zielonym zombie idiotyczne
na dzisiaj wieczor zmienilem swoje zestawy liczb,bo jak wczoraj czesc z nich poszla to dzisiaj moga byc spalone
hosiu czy dzisiaj jestes w hipnozie bo az do tej pory nie podalas liczb w typowaniach,domyslam sie kto mial na to wplyw
a hipnoza ma widac wielki zasieg bo nie slychac lily ani kameliowej i jeszcze pare osob
Zapewniam , że "hosia" się ŻADNYCH NUMERKÓW nie lęka , a nawet je bardzo lubi!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
zycze wysokich wygranych :)
opowiadal jeden misjonarz jak w kasynie umieszczono puszke zeby wrzucac pieniadze na jakas akcje charytatywna,a po kliku miesiacach zamiast kasy byly w niej dwa guziki i jakies rupiecie,skapiradel jest duzo masa
Jak przed losowaniem ;)
Pzdr all !!!!!!!!!
Pzdr all !!!!!!!!!
maja dobra rada unikac bogatych jak ognia,zgodnie z madroscia salamona,bo bogaty zje cie na obiad,a kiedy sie potkniesz nie poda ci reki
Witam.MM:24,56,65,14,54,33,1,66,17,68,34,31
ML:5,12,36,37,31,15,34,20,6
Lotto:1,6,7,14,16,10,38,39,49
ML:5,12,36,37,31,15,34,20,6
Lotto:1,6,7,14,16,10,38,39,49
16/43/72
29/49/59
78/28/80
43/62/72
11/37
51/53/50/37/38/15
8/15/23
62/26/45
29/49/59
78/28/80
43/62/72
11/37
51/53/50/37/38/15
8/15/23
62/26/45
witaj sam9 widac dobieramy inaczej liczby do gry ,bo moje prawie wszystkie sa inne
pech,nie trafilem, co prawda ricardos dal super pewniaka ale zawiodla hosia
jak podroz max? kiedy wracasz? ja kurcze caly czas jestem bardzo blisko wygranej... na 14ta zagralam na parke 10,32, a wiedzialam ze wpadnie raczej tylko 32, a teraz sobie odpuscilam 10ke, widze ze dosyc pewne typy przechodza zaraz na nastepne losowanie...
Teraz mysle nad pewniakiem na 14ta, w sumie to juz go mam i jedna 3ke.
Pozdrawiam :-)
Teraz mysle nad pewniakiem na 14ta, w sumie to juz go mam i jedna 3ke.
Pozdrawiam :-)
Witam,słyszałem że będą zmiany w totalizatorze...podobno na lepsze,oby tak było,bo kolektury po rezygnują,a na początku jedna u nas...i to najlepsza.
takiej pustyni egipskiej od 64 do 80 sie nie spodziewalem,widac jak puscili54 musieli cos pokrecic ze statystyka
opa,jak ty sadzisz bo wiele osob grajacych w keno narzekalo na grafike,ze gorsza a oni wogole na to nie zwracali,czy ich graficy sa slepi,przeciez przez to stracili czesc graczy
W huja walą jak nic ,ludzie pewnie dzisiaj obstawiali multi multi i stawka razy 10 dlatego taka komedia
jak mi sie pogarszaja bole w kregoslupie to jestem jak wiezien i nie moge spostrzec co sie dzieje w kolekturach
o 14nastej dzis trafilam dwie trojki a o 22giej tez jedna ;))))0
zauwazylem na sobie ze jak sam wysylam kupony idzie mi lepiej a jak musze ze wzgledow zdrowotnych poprosic kogos o te przysluge idzie mi gorzej
gratuluje dorocina,ja tez czasem mialem swoje male sukcesy u buchmakow,gralem wtedy jedynie na dwa zdarzenia
dziekuje hipopotan a na jutro 24 46 51 - 80 78 51
HIPO powiem CI szczerze,u mnie dziś nie było najgorzej...zamknąłem wcześniej,bo się wkurzyłem na 1 rzecz,ale 34 losy milionosy dziś poszły,dobre i to,kolega mówił że w naszym mieście ja sprzedałem ponad 100 w ostatnim tygodniu ,a reszta tylko po góra 10 szt.
Jak już pisałem raczej nie gram w LOTTO od czasu podwyżki, ale dzisiaj zagrałem bo jakieś miałem przeczucia co do liczb, skreśliłem 4 zakłady, czułem, że dzisiaj dadzą 37 więc w każdym skreśliłem, a poza tym w każdym zakładzie dwójka ale z innych liczb w 1: 8,37 w 2: 13,37, w 3: 24,37 a w 4: 37,40. I nawet jednej trójki. We wtorek znowu nie wysyłam.
OPA dziękuje i wzajemnie ;)
zycze ci dobrej sprzedazy opa,ja teraz mam pecha,a np jak bylem mlody dopadla mnie astma,dusilem sie i trafilem do szpitala i w ciagu miesiaca wyszedlem calkiem zdrowy bez zadnych atakow dusznosci,a kiboli nie znosze jeszcze pamietam jak jeden z nich nabuzowany zlamal mi nos,chociaz nie chcialem z nim zadnej bojki,to sa porabani ludzie
Ja Też nie jestem fanem piłki ani też kibiców , jak widzę te chmarę przygłupów z szalikami to normalnie mam ochotę im wpierdolić ale mijam to bokiem póżniej po sądach jeżdzij przez gnoi
wydaje mi sie ze niektorym ludzim padlo na mozg,pamietam ze w liceum jak przyszedlem do pierwszej klasy jeden ze starszych uczniow probowal mnie zatakowac ale stawilem opor i dal spokoj,a przez cala szkole nikt mnie nie ruszyl,moze dlatego ze zawsze troszke cwiczylem swoje cialo,a widze ze teraz wiele osob szuka tylko zaczepki i poluje na spokojne osoby,nawet w centrum miasta
Dzięki HIPO,ja fanów też bym lał...weszła mi 3 w lotto,zostawiłem sobie 6 zakł.chybił,bo gość po czasie powiedział,złudzenia,że może choć trójka wejdzie,ale dzięki naszym liczbom małe straty...
a tego pecha ostatniego nie bylem w stanie przewidziec ,poszedlem do lokalu z osoba ktora wydawalo mi sie ze dobrze znam, a tymczasem dorzucono mi cos do piwa,i to nieprawdopodobne ze po wypiciu jednego piwa stracilem swiadomosc
Mnie w podobny sposób ojebali jak wracałem od niemca trasa zgorzelec -wawa ale po trzech latach dorwali chwasta teraz sobie siedzi 5 lat dostał
ja bym mial sposob na zadymiarzy,niech sprzataja miasta a ich twarze beda na bilbordach jak z miotla zbieraja papierki,to by ich uspokoilo
moj wujek gra w duzego od kilkudziesieciu lat,ciagle te same liczby a sukcesow jakis wiekszych nie ma,a wiadomo ze obecnie trafic jest trudniej
a moj brat ktory trafil klika razy w multi piatke sam twierdzi ze obecnie jest coraz trudniej
a teraz jest niby rozwoj,czesc ludzi ma dobrze ale najgorzej chorzy i ci co nie osiagna przecietnych zarobkow,a produkty sa dziwne bo chleb coraz mniejszy,maslo podrobione ,ser zolty chemiczny,gdyby wszystko bylo normalne to okazaloby sie ze czesc ludzi pracuje jedynie na chleb z maslem,bo oplaty coraz wyzsze,to nie jest standart uni europejskiej