Wpisy 814 271 – 814 370
10 marca 2012 00:59 → 10 marca 2012 01:41, 100 wpisów
kathyyy,...jutro będę cały dzień,od 10 do 12 idę na pogrzeb a potem wal jak w dymidę popracować bo mni zwolnia
13max...a finito było pisane do dekiego nie wiem dlaczego wziąłeś to do siebie skoro nie jesteś w temacie
Lila ....ale ja nie jestem w temacie ...o co chodzi ...ale nie wiem o co chodzi
Zelka ....dobrze ...nie odpalaj ...ja mam ale dziękuję za dobre chęci
23,ax..ja napisałam do dekiego finitoa Ty jak może być finito przeciez nic się nie zaczęło .No i nie zaczniesam nie wiesz co piszesz chyba
zelka ...wszystkiego słucham ...na co mam ochotę w danej chwili ...pasuje mi wszystko
Zelka ...czy to ma jakieś znaczenie ????? jeśli tak napiszę ile mam
żelka nie straszne mi blodyneczki a ty mi masaż fundujesz witam cie żelka
żelka ja to bym najpierw nachlac się a pózniej tanczyć na czworakach
żelka ja stary koń ponad 27latek w kwietniu 20 bedzie leciec 28,,,nieżle a ja jeszcze kawaler
nie aż tak dosłownie ale wiesz żelka zmieśćiłaś się w granicy błedu minus 1
ty masz 27 i powiedz mi jeszcze że jesteś sama nie masz amanta szukasz
jak to można jesteś z odzysku miałaś ale cie żucił,,,no dobra ty jego,,,czy jesteś chwilowej seperacji i szukasz towarzystwano to dobrze trafiłaś
żelka ty łóżku ja piernicze nie pije jeszcze coś skombinujemy i dopiero głowa bedzie bolec rano,,,max wychodz nie jesteś kawalerem
jaro zboczuchu.. Znamy się drugi dzień a ty już chcesz coś kombinoeać w łóżku.. O losie
żelka max się wkurzył na ciebie lub namnie zato że ciebie podrywałemmax wychodz
A ja sobie słucham muzyczki ....i czytam jak się ładnie przyciągacie ....
żelka wiem znamy się tylko zwidzenia jedno o drugim nic niewie,,,,ale żelka nadajemy na tych samych falach nieprawdaszwkoncu max
Żelka ...nie zostawiłbym Cię samej ..w końcu jesteśmy na jednej imprezie
twoja
814354. Żelka 2012-03-10 (01:37)
umarłam Sekret !!!!! tak nie wolno !!!
umarłam Sekret !!!!! tak nie wolno !!!
max
żelka masz problemy niemasz nie masz gdzie się powieśić umnie na szyji