Wpisy 814 188 – 814 287
10 marca 2012 00:25 → 10 marca 2012 01:07, 100 wpisów
jocia......hmmmmmm mnie czary maty przestały bawić jak mniałam 10 lat,pitolenie gościa o rękach nogach dobrze że nie innych częśściach ciała mnie nudzi.Ja prę do przodu bez SEKRET i jak do tej pory mi wszystko wychodzi Zawsze myslę pozytywnie i jakiś tam żulo nie będzie wyznacznikiem mojego zycia ,moim wyznacznikiem może być mąż jak go będę miała a nie jakis pajac co pitoli o bzdetach
Kathy..to dla utrwalenia powtarzają.. zobacz raz jeszcze, a inaczej to odbierzesz..nim drugi raz ogladac bedziesz .. to zastosuj sie do tego co mówią , a wtedy z checią posłuchasz.
zaprogramowałas na negatywny odbiór .
zaprogramowałas na negatywny odbiór .
max.....to będę miała co robić do końca zycia
jocia...próbowałam....żadnego negatywnego programowania
jocia...próbowałam....żadnego negatywnego programowania
Gdzie ci mężczyżni prawdziwi tacy??? Orły sokoły herosi >????? Nie ma,nie ma nie ma
Lila..jak jestes optymistka.. to juz sie stosujesz..do Sekret częsciowo
Jocia, racja.. Każdy na codzień to stosuje.. Często nieświadomie...
jocia..jakbym miała słuchać ***ól bambra jakiegoś to dawno bym zbańczyła
max...dostałeś od mła...jakieś chamskie chociaż podziekowanie by wypadało
ja też wracam do pewniaczków..niech SEKRET bedzie z Wami
Lila
kathy
Żelka
max
Lila
kathy
Żelka
max
kathyyy,...jutro będę cały dzień,od 10 do 12 idę na pogrzeb a potem wal jak w dymidę popracować bo mni zwolnia
13max...a finito było pisane do dekiego nie wiem dlaczego wziąłeś to do siebie skoro nie jesteś w temacie
Lila ....ale ja nie jestem w temacie ...o co chodzi ...ale nie wiem o co chodzi
Zelka ....dobrze ...nie odpalaj ...ja mam ale dziękuję za dobre chęci
23,ax..ja napisałam do dekiego finitoa Ty jak może być finito przeciez nic się nie zaczęło .No i nie zaczniesam nie wiesz co piszesz chyba