Wpisy 8 135 – 8 234
12 grudnia 2007 22:56 → 14 grudnia 2007 09:32, 100 wpisów
czy tylko wladze maja ksieza wcale niepije do nich a mozna byc w tym kraju protestantem bo tak przyjelo sie ze tylko katolicyzm
hahah, dobre z tym ołowiem, hahah -do tego jedne wodą napełniają:)a drugie helem:) I jak tu trafiać, nie dziwota, że czasem tylko szlak trafia:)
Depesz, to o tacy napisałem, bo kiedyś napisałeś, że lepiej dać na tacę niż grać. Skoro kule Ci się nie podobają, to myślałem, że i tace może też:)
Matycz zastanawiales sie nad tym czy pierwsza maszyna z 1996 roku w ML inaczej losowala jak obecna ma to jakis wplyw czy zalozmy cisnienie tez ma jakies znaczenie czy to tylko loteria i trzeba pogodzic sie z tym
wydaje mi sie ze wiary za pieniadze nie kupisz a przyjelo sie ze po to tam wchodzimy zeby placic a swoich bledow nie widzimy to tylko tak pobieznie
Na pewno ma Depesz, tam działają same siły fizyczne na te kule. Masz rację, statystyki powinno się najbardziej uwzględniać od "nowej" maszyny, czyli od 14-12-2002 roku. Pojutrze 5-ta rocznica.
Depesz- o tej tacy- tak trzeba grać, żeby wystarczało i na tacę i na grę. Żeby mnie nikt źle nie zrozumiał. Limit w głowie i portfelu, czyli rozsądek.
sily fizyczne to ciezar i cisnienie tez ma wplyw jakis tam moim zdaniem jakby cisnienie zwiekszyli to inna statystyka tez byla to taki pic na wode to dlaczego pierwszej maszyny niema do dzis dnia bo bylo za duzo wygranych tak to sobie wymyslilem
Tak do smiechu kiedys mialem taki system do ML i oferowano mi statystyki z pierwszej drugiej lub trzeciej maszyny ale sciema co
ktora bys wybral maszyne do statystyki czy to ma znaczenie ale nas w ciula laduja a my tak gramy i gramy
ciekawe jaki wplyw ma na psychike czlowieka przegrana te doly dojezdzaja nas ze naprawde nie jest zdrowe granie w ML napewno jakas toksyna dojezdza nas oprocz adrenaliny o 21 55 hahaha
Depesz, dużą rolę na statystyki mają też zmiany całych zestawów kul.(ołów w farbie:) hahah. Jeśli chodzi o ciśnienie -biduś je automatycznie podnosi w studio, a tym samym wzrasta w maszynie losującej:) Mnie ciśnienie też wzrasta jak widzę bidusia w zielonym krawacie:) Wszystko to ma kolosalny wpływ na statystyki:) Dlatego Kaczor typuje z reklam albo tablic:) Może ma rację?:):)
Matycz pozostalo tylko bawic sie w ML i jak piszesz zdrowy rozsadek trzymac to dlaczego ja wytypuje liczby i mam jedna obok albo trafia sie za 3 4 dni dlatego wpadam w furie i gram czasami jak poj....
Zresztą przeczytaj Depesz wpis 8085. To biduś ma takie oddziaływanie na losowane kule, a nie maszyny:) Gdyby nie biduś, codziennie wygrywalibyśmy dzięki statystykom, a tak -rzadziej -ale wygrywamy. Powodzenia Depesz, zawierz statystykom.Dobranoc.
Nie zgadzam sie z tym bo ten biznes jest tak prosty jak losowania w telefonach komorkowych.Do wygrania 10000zl a sms po 2zl niech co 20 pusci to jaki zysk maja mozna obliczyc i tak leci kabarecik
...tak -ja dziś 5 obok, a kiedyś 10:) Skosem szczęście czasem mija nas o krok:) taki świat...Cześć Depesz -jutro postaraj się "centralnie":)
Depesz -Ty dalej swoje, jak mi nie odpowiadają reguły -to nie gram i tyle. Nikt Cię nie zmusza. Ja w audiotele nie grywam:) hahah, pa
Matycz my dajemy na tych samych falach to trafi sie to skosem i tak kurna gonimy ten los ale mam z tego jakas frajde.Powaznie teraz zajmuje sie parkami ale to tez ryzyko jak zawsze bo 80 liczb jak puscisz to nie zawsze zwroci sie wklad gralem na sucho tez lipa.hehehe co ja juz nie wymyslilem
Kiedys pisalem ze nie wyplywam na glebokie wody jakies zdechle pewniaki a teraz parki chodza po glowie.Czy ma jakis sens puszczac stale parki tez ryzyko jak myslisz
..napisz na gg jutro,albo podaj chociaż maila oki -to pogadamy,może zaczniesz inaczej myśleć:) Dobranoc
MIalem pisac dzis do Ciebie ale wpadlem do chaty po 22 i tak piszemy do teraz.Co myslisz o profie 3z21 masz jakies statystyki fajnie bo za trojke placa 777zl calkiem niezle
Niniejszym oświadczam, że nie cierpię żadnej urazy do Pana R.R.(bidusia). Przemyślałem -przecież to nie jego wina -liczby możemy sobie powybierać, rodziców jednak nie:) Pozdrawiam.
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=642
Allan -to czeski lotek -tu masz kursy w Profesjonał -ile płacą za każdą złotówkę (minus 10% podatku). Nie słuchaj Depesza -wszędzie płacą, jak trafisz, biduś Depesz, już nie wie sam gdzie wygrywać:)
Allan -to czeski lotek -tu masz kursy w Profesjonał -ile płacą za każdą złotówkę (minus 10% podatku). Nie słuchaj Depesza -wszędzie płacą, jak trafisz, biduś Depesz, już nie wie sam gdzie wygrywać:)
Allan-poczytaj sobie o zakładach rozpisowych, o których wczoraj mówił Gregor. Myślę, że mając statystyki łatwiej Ci będzie trafić nawet 3/80 w polskim ML, możesz grać u bukmacherów także:
http://bet.bajo.pl/989,systemy.html
Powodzenia.
http://bet.bajo.pl/989,systemy.html
Powodzenia.
Witam.
Chyba trzeba popróbować czwóreczkami/ jakaś kwadratura koła? coś tam kiedyś było tak mówione/.
22.31.58.60.-do tego-78.-
28.39.52.65.
Pozdrawiam i powodzenia.
Chyba trzeba popróbować czwóreczkami/ jakaś kwadratura koła? coś tam kiedyś było tak mówione/.
22.31.58.60.-do tego-78.-
28.39.52.65.
Pozdrawiam i powodzenia.
Witam
12,18,25,29,33,46,57,69,79 z plusem
oraz
12,23,31,38,47,52,69,73,78
Powodzenia i wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
12,18,25,29,33,46,57,69,79 z plusem
oraz
12,23,31,38,47,52,69,73,78
Powodzenia i wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
matycz puscileś takim systemem jak george ?ja pusciłam no faktycznie wygrane rewelacyjne no zobaczymy jak bedzie ;)
Elaaaa jakim systemem? Ja ciągle nie jarzę o co chodzi z tymi systemami.
Allan no george wczoraj tłumaczył wyzej przeczytaj.Puszczasz w profie liczby Ml na system"4" podam Ci tak do przykładu tworzysz 3 bloki a,b,c i np a)36,56b)57,74c)23,38 i puszczasz to za 4zł w profesjonalu jak ci wszystkie bloki wypalą czyli celniesz wszystkie te liczby wygrywasz 3240zł jest jedno ale muszą ci przynajmniej dwa bloki wypalic jak sie zdarzy ze wypali ci tylko jeden blok nie wygrywasz nic.Jeśli celną ci dwa bloki wygrywasz135zł.To masz tylko przykład takiego kuponu ;)
jesli np dasz pod a)2liczby pod b)2liczby pod c\ 1liczbe to przy celnięciu wszystkich bloków masz 837zł.
Jakby co to moge Ci dac nr mojego kuponu na dzis i wejdziesz na profa na kontrole kuponu wbijesz ten nr i ci sie wyswietli mój kupon i tam zobaczysz co i jak jest płatne i jak to wygląda to jak co to pisz ;)pozdrawiam
To są trojaczki lubiące chodzić ostatnio dosyć często
27,61,64
10,64,65
15,45,47
18,43,67
18,64,65
43,47,48
powodzenia w rorbiciu TS
i duuuuuuuuuuuuuuuuużych
wygranych
27,61,64
10,64,65
15,45,47
18,43,67
18,64,65
43,47,48
powodzenia w rorbiciu TS
i duuuuuuuuuuuuuuuuużych
wygranych
Widzę, że u niektórych typowiczów występuje progresja uzależnienia i szukają szczęścia u innych naciągaczy, większych niż Lotto z panem R.R. Nie dajcie się dać wkręcić w to g...., bo wyjść z tego jest bardzo ciężko. Potrzebna jest bardzo długa terapia.Pozdrawiam ziomali.
Do wpisu 8158 Cieszy mnie, ze nie nosisz juz urazy do Pana R.R. Zawód ma jak każdy inny, a zadowolić Wszystkich nie sposób.Pozdrawiam.
Ela -puściłem, ale systemem 2/3 -m.in. trójkę 18,25,27-którą można by dopisać do trójek Marzeny. Powodzenia, pozdrawiam.
Jojo58 -ja nic nie mam ani do Lotto, ani do bukmacherów, ani do pana R.R.. Po prostu lubię czasem pożartować, a jak mi się coś lub ktoś nie podoba staram się unikać to coś lub kogoś:) W pełni jednak korzystam z wolności słowa, i wyrażam czasem swoje "kabareciarskie" opinie:) Biduś ma- musisz przyznać, dość rzadko jednak spotykany zawód "zaklinacza szczęścia" -czasem mu to lepiej wychodzi, czasem gorzej, dlatego mnie czasem bawi, czasem złości:) Pozdrawiam
Jojo58 -ja nic nie mam ani do Lotto, ani do bukmacherów, ani do pana R.R.. Po prostu lubię czasem pożartować, a jak mi się coś lub ktoś nie podoba staram się unikać to coś lub kogoś:) W pełni jednak korzystam z wolności słowa, i wyrażam czasem swoje "kabareciarskie" opinie:) Biduś ma- musisz przyznać, dość rzadko jednak spotykany zawód "zaklinacza szczęścia" -czasem mu to lepiej wychodzi, czasem gorzej, dlatego mnie czasem bawi, czasem złości:) Pozdrawiam
To powiedz mi Matycz
taką Twoją opinie
""kabareciarskie" opinie:"
Co sądzisz o kawałach o blondynkach ?
taką Twoją opinie
""kabareciarskie" opinie:"
Co sądzisz o kawałach o blondynkach ?
Facet baraszkuje w łóżku z piękną blondynką. Nagle dziewczyna pyta:
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.
To sadzę Zuziu:):):) Mam nadzieję, że jesteś brunetką:):):)
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.
To sadzę Zuziu:):):) Mam nadzieję, że jesteś brunetką:):):)
Oczywiście żartowałem:) Mogą być przecież farbowane -wtedy zależy ile jest ołowiu w farbie (podobnie jak w kulach Lotto:) Jeśli dużo to ciężko dojść do porozumienia:):) Kolor nie odgrywa znaczenia-najważniejsze,żeby próżni nie było pod włosami:)
dwie blondynki jadą pociągiem.
jedna drugą częstuje bananem i w tym czasie pociąg wjeżdza w tunel.
Ta częstowana krzyczy :
.Nie jedz tego banana , bo ja ugryzłam i oślepłam !!!.
jedna drugą częstuje bananem i w tym czasie pociąg wjeżdza w tunel.
Ta częstowana krzyczy :
.Nie jedz tego banana , bo ja ugryzłam i oślepłam !!!.
hahah, dobre, hahah -albo -blondynka pyta drugiej -to w końcu jak to się wymawia: Iran czy Irak? :):)
...bo np.Depesz to chyba często przefarbowywuje włosy:):):)albo ma pasemka:):)
...w każdym bądź razie: "szczęśliwi łysi, nic im nie stoi, nic im nie wisi":) Sztaudynger. Pozdrawiam, pa
Witam depesz ma juz siwe wlosy a jest jeszcze piekny i mlody hahaha ale pochlebiam sobie.jak panie panowie znowu wariactwo ja planuje dzis 74 i mysle ze nasunie sie wkoncu
Ja zamiast kul wprowadzil bym kwadraty i zaraz wykosil bym sciemniaczy co oferuja jakies programy do lotto.Napewno szanse by sie zmiejszyly hehehe pogadam z Rembiszewskim damy rade hahah
dla utrudnienia wprowadzil bym po 10 sztuk kazdej figury i co wy na to zajebiscie by grala wiara hahah
Na dzis mam 7/{5,15,18,29,43,47,64} i 8/{12,18,21,27,29,33,63,78} i od ziomala ICEMARIO 5/{15,21,33,47,78} oczywiście 24 zakŁady w dużego Loltka ! ale tu juz nie zdradze .Powodzenia życze wszystkim dziś o 21.55 i POZDRAWIAM !!!WYSOKICH UPRAGNIONYCH WYGRANYCH !!!
Nie mają znaczenia kształty losowanych liczb,czy to będą kwadraty ( szesciany), walce,czy kule. Problem jest w tym aby wytypowane pzez Ciebie wypadły o właściwej porze,Bez przesunięcia o 2 lub 3 dni,kiedy ich akurat nie obstawisz Powodzenia
Dziś 26 rocznica wprowadzenia stanu wojennego Wtedy padły takie liczby w DL 2,15,18,33,37,39 oraz 6,7,9,18,31,41 czy będzie podobnie? Historia lubi się powtarzać Oby nie we wszystkim.Powodzenia.
gregor dzięki ;) i sory bo wyzej zmieniłam troche twój nick :)powodzenia
Tak Jojo-troszkę pamiętam tamte czasy. Dobrze,że to było dawno, teraz mogę przynajmniej pisać o bidusiu:) Ale gdzie jest nasz "pokojowy" Generał?:) Myślałem, że już dawno wyśle na drogi Multipasko nie jakiś sznur czołgów, a przynajmniej liczb:) Nie czaj się jedynie w Typowaniach krakowiaczku jeden:):) Pozdrawiam Generale, powodzenia
...hahhah, tak -gdybym go nie widział w Typowaniach zdolny byłbym uwierzyć, że go wybili:) A tak jest jeszcze szansa na świętowanie w nastroju krakowskim:) Kaczor napiszże chociaż, że nic nie jest pewne:) -to armii podnosi morale:)
...AH ZIOMALE --- WITAM CUDNIE CHOCIARZ Z WYRA CIĘŻKO WSTAJE ZNOWU NERKI DIABLI WZIELI NA CZWORAKACH PRAWIE ŁAŻĘ 4 METRY DO POKOJU GDZIE ZIOMALE TYPY DAJĄ CIĘŻKA SPRAWA NA CZWORAKACH A JAK DOTRĘ TO WAM DAJĘ SWOJE TYPKI W TYPOWANIACH
..ale jeśli chcecie zguby swojej dodatkowe wam dziś podam i jak zwykle do niedzieli do rozpisu jak kto woli...
...bo Jojo Kaczor ma rację -prawdopodobieństwo, że np.jutro zobaczymy kolumny czołgów na drogach jest mniej więcej takie samo,jak to,że trafimy 6/6 w DL. Ale jest. Nic nie jest pewne. Kaczor ma rację. Nie choruj Kaczor, bo mi cię to bardzo brakuje. Powodzenia, pozdrawiam.
...I PARKAMI JE UŁOŻĘ DLA PROGRESÓW BĘDZIE ŁATWIEJ NIECHAJ GRAJĄ TAK JAK ZECHCĄ LECZ Z UMIARĘ BO WNET STRACĄ...
...7,17...35,50...44.74...41,78..I TA CZWÓRKA CO DZIŚ BĘDZIE CHOCIARZ NIE NA PEWNO 8,9,16,19,12 POZDRAWIAM I W KOŃCU WYGRAJMY I NIE NA LIZAKI BO TYCH MAM JUŻ PRZESYT.:-))))))
eeelllaaaa -to pisz Grzes,ja dzisiaj zapuscilem dwie"4:
29,32-9,70-38,72
25,47-74,35-46,78
jeszcze ci nie dodalem ze mozna zwiekszyc wygrana dajac pewniaka (majac pewna liczbe wygrana zwieksza sie trzykrotnie) chociaz to za duze ryzyko-trafiasz 6 liczb a pewniaka nie i z wygranej nici
29,32-9,70-38,72
25,47-74,35-46,78
jeszcze ci nie dodalem ze mozna zwiekszyc wygrana dajac pewniaka (majac pewna liczbe wygrana zwieksza sie trzykrotnie) chociaz to za duze ryzyko-trafiasz 6 liczb a pewniaka nie i z wygranej nici
...GREGOR=GRZEŚ ALE JA BYM DAŁ TAK DODATKOWO...9,38,72,72
...46,72,74,78 WYNIKI JUŻ NIEDŁUGO :-)
...46,72,74,78 WYNIKI JUŻ NIEDŁUGO :-)
...MOŻNA BY BYŁO JESZCZE ROZPISAĆ Z 2 I 62 ALE MOGĘ SIĘ MYLIĆ POWODZONKA OCZYWIŚCIE :-)
Z typowanych 4-ch ML na 12.12.07 padła tylko liczba 49... Moje typy ML na 13.12.07 - 14, 43, 49, 53
Grzesiu z tym pewniakiem to wiem bo na meczach tak gram to tu te same zasady ale w multi nie bede ryzykowac na pewniaki a ja dałam tak 33,36-57,69-74 i 36,56-57,74-23,38 no i na 2z3 mam pare ale za duzo by tu pisac ;) tylko na dzis to nie zabardzo licze na te "4" bo brakuje mi tego "przeczucia"które miewam.Bardziej licze na te kupony 2z3.No ale zobaczymy jak bedzie.
Kaczorku-juz puszczone a ty nam zdrowiej i dobre liczby nam tu podaj a my krakusy cie na wawelu ugoscimy
Tak Gregor -nie ulega wątpliwości, że grając przykładowo zakładem MAXIKOMBI 2/3 w Profesjonał za 3 zeta (tylko 50gr więcej od zakładu TS)i trafiając 2/3 -jesteśmy do przodu 15 zeta, mamy więc na 5 kolejnych takich zakładów. Natomiast trafiając 2/3 w TS przegrywamy 50gr:) Minus jest jeden -trafiając w takim zakładzie 3/3 wygrywamy połowę mniej niż w TS - 27 zeta. Ale chyba łatwiej trafić 2/3 niż 3/3. Rachunek jest prosty.(Spit u mnie też Trójkąt Bermudzki, ale kiedyś musi nadejść Eldorado,hahah ) Pozdrawiam, powodzenia
..oczywiście pisałem o pojedynczych liczbach w blokach A,B,C. Czyli powinniśmy statystycznie co piąty dzień trafiać 2/3, żeby przynajmniej nie przegrywać.Tego życzę, sobie też:) Chyba warto tak np. wypuszczać "odpowiednie" trójeczki na 5 dni.(milionerzy mogą grać po 300 czy 3000zeta:):)ja jeszcze jestem para....:)
...np. gdyby ktoś w ten sposób zagrał przez ostatni tydzień trójką 18,25,49 -tylko po 3zł (21zł)byłby do przodu 141zł. Tylko to łatwo mówić po fakcie:) Powodzenia
sorki -jeszcze raz -było z tego 3x 2/3 = 3x 18=54zł; 2x 3/3 =54zł. Wygrana razem 108zł odjąć wkład 21zł=87zł na czysto w profie.sorki.
...policzyłem wcześniej 3 x 3/3, a padły 2 razy trójki 18,25,49 -w ostatnich 7-miu dniach. Gdyby tak zagrać w TS byłoby kilka zeta więcej, przez te 2 x 3/3, ale i tak "łatwiej" hahah trafiać 2/3 niż 3/3.
...a nawet, gdyby padły 3/3 trzy razy -to jest 114 a nie 141:) hahah ze mnie taki matematyk jak z Kaczora krakowianka:) W każdym bądź razie moje 21 zeta z ostatniego tygodnia wyciągnąłby na pewno od profa taki siwawy, młody pan D.:)
Multi: 6-25-41-63-64-77
Multi:2-11-21-35-38-48-56-62-68-75
Duży Lotek:14-17-19-25-26-33
Multi:2-11-21-35-38-48-56-62-68-75
Duży Lotek:14-17-19-25-26-33
witam i o zdrowie pytam,zobaczymy jak dzisiaj 3 trójki sie wyklarowały,wreszcie już może coś wejdzie,bez jaj
ja dzisiaj obczaiłem gdzie jest w moim mieście (Bydgoszcz) punkt profesjonału i jutro ide zagrać w gry liczbowe, chociaż za bardzo nie wiem na jakie liczby stawiać, ale liczby dużo wygrane stosunkowo wyższe niż w tradycyjnym multilotku.
Gratulki Gregor za 3/4 w MAXIKOMBI i Wszystkim Zwycięzcom, a kilku ich dziś jest. Ja sobie zrobię małą pauzę. Pozdrawiam, szczęścia życzę jutro także:)
No celło cosik tak zeby było wiarygodnie nr kuponow na profie 1333971213112410-9967\\\\1333971213112236-7773\\\1333971213112415-7311 ;)
Też gratulacje Ela -szczęścia i trafnych typowań jutro, pojutrze i zawsze życzę:) -tak miało być poprzednio:)
Matycz sprawdz sobie jak mój dzis celnoł wszystko co szło celnąc heheh
hahahh, rozkręca sie widzę tak samo jak ja skręcam:) Oby tak dalej, powodzenia, pozdrawiam
ej chłopaki, postawiłem 2 zakłady jak w jednym trafiłem 2 cyfry a w drugim 1 to to jest trójka
No ale dzisiaj to Wieleba chyba zaczarował tą maszyne na 2gą 40tke i prawie połowe 70tek :) chwała mu :D
witam dzis pierwszy raz obstawiłem w totomixie za 30zł parzyste w multilotka i o dziwo wygrałem 37.50 na czysto niezle polecam :))))
Z typowanych ML na 13.12.07 zechciała paść tylko 1-na z 4-ech znowu, ale tym razem 14 :)
Moje typy ML na 14.12.07 - 1, 14, 75, 76; DL na najbliższe losowanie - 42
Moje typy ML na 14.12.07 - 1, 14, 75, 76; DL na najbliższe losowanie - 42
i po kumulacji 1 osoba.
to sie 70-tki dzis rozbujały.dobrze ze nie grałem;)
to sie 70-tki dzis rozbujały.dobrze ze nie grałem;)
Gratulacje MONCI -dziś parzyste zrobiły przewagę dopiero 6-ty raz od ponad 40-stu losowań. Trzeba być ostrożnym, ale teraz pewnie będzie z górki...powodzenia (moja pauza była krótka jak strój krakowianki dla Kaczora:) Dobranoc
...ja też Ci się Spit przyznam, że wolę 2 zeta przeturmanić w profie ostatnio, niż być "kumulacyjnie bogatym":) Powodzenia
i w koncu sie doczekalem po 22 losowaniach wylosowali te liczbe 74 i zgarnalem 4500zl w profku
Gratulacje Rumun. Czyli na czysto masz zysku:....???
Progresywnie popełniam błędy także w obliczeniach ostatnio. Gdybyś był tak łaskawy i mi wyliczył:) Pozdrawiam.
Progresywnie popełniam błędy także w obliczeniach ostatnio. Gdybyś był tak łaskawy i mi wyliczył:) Pozdrawiam.
Witam.
Na dziś proponuję;
12.23.57.66.
18.27.53.64.-do tego-9.-
Pozdrawiam i powodzenia.
Na dziś proponuję;
12.23.57.66.
18.27.53.64.-do tego-9.-
Pozdrawiam i powodzenia.
...jeszcze jedna gorąca prośba do Wszystkich -jeśli ktoś chce się pochwalić swoimi sukcesami, a takich tylko życzę -bardzo proszę aby wygrane sumy podawał "na czysto" -po odliczeniu wkładów i podatków. Bo przykładowo trafiając 4/10 w TS jestem "do tyłu" 50gr -i nie ma naprawdę czym się chwalić jeśli chodzi o wygraną:) A jeszcze inaczej przedstawia się sytuacja u bukmacherów np. grając tzw. systemem progresywnym. Wygrana to dla mnie bilans dodatni z jednego dnia, lub -w przypadku systemów gry przez dłuższy okres (np.progresja) -z całego tego okresu. Mam rację Multicorka:)? Pozdrawiam, powodzenia:)