Wpisy 812 556 – 812 655
9 marca 2012 15:00 → 9 marca 2012 15:43, 100 wpisów
Majorcia-to ukradnę chyba tą 62
lilka... drapnij, to teesowskie
majoreczka za przeproszeniem zależy jakie
krys-62 też weżmy
multi takie http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3800.htm
REESOWI... to ktos... twoj.teges
haha
haha
dobra spitalam robota zając.. ucieka
majoraczka a tak poważnie to od dziś ta zdrapka
drapanie jaj , www , dzidy , pintole...
glowa boli
a krzysio where
glowa boli
a krzysio where
majorAAczka...
multiiii.... nie wiem, wzielam z ich strony, ja w g...wno zadne zadne zadne nie gram juz od 2 miechow i jest dobrze jest, przynajmniej w portfelu
multiiii.... nie wiem, wzielam z ich strony, ja w g...wno zadne zadne zadne nie gram juz od 2 miechow i jest dobrze jest, przynajmniej w portfelu
majorcia-wisła-lech dzisiaj
wojtas wisla sie moze schowac
majoreczka też mało w zdrapki gram ale nieraz się skuszę bo już kilka razy coś tam miałem
wojtas... nie dzis, jutro http://www.lechpoznan.pl/news/me,,lech,poznan,,,wisla,krakow,,sobota,,,13,00
majoreczka to prawda lech górą
majorcia-cooo?
multi... na jaja sie skusisz... dobrze...powiaasz nie wydrap calych...
wojtas toooo ME: Lech Poznań - Wisła Kraków, sobota - 13:00
a nie ze dzis
a nie ze dzis
majoreczka dla innych zostawię
multi... do bolu, do bolu
Majorcia-to młoda ekstraklasa
krys-12,62,49??
wojtas no pieknie, tak to jest
Majorcia-grasz u buka z wujem??
Lilcia-12
teraz każdy ma po równo na swoich profilu
lila jeżeli tak ma być to bardzo proszę
wcale ja nie gram u buka wojtas
Lilcia-orzeszuniu
lilucha 62 tak mysle.. pin..da
Majorcia-miałaś przyjść na korepetycje
wojtas... no przyjde, daj mi czas
lila a najlepiej jakby pasko tak zrobił choć przez chwilę same 10/10
34 też mi chodzi po głowie
Lilcia-ładnie,nieprawdaż?
Ja spadam...do juterka. Żegan sie w dobrym humorze... link do kuponiku w moim profilu. Do juterka
zeluspowodzonka dalej
krys-ja chyba jeszcze:12,62,49,34,44
zelus
to znaczy ze wszyscy mamy po .ównoto dlaczego jest tabelka
najleptej typujacych
najleptej typujacych
grudniowa to ile twoja mama trafiła liczb
krys-tak
grudniowa to już coś a twoja mama gra codziennie w multi multi
grudniowa pamiętam jak ja kiedyś trafiłem najwięcej 3/3 ale w multi multi plus a było to 214 złotych a tak same 3/3 to już dużo razy choć teraz już nie bo gram tylko na 10 liczb
ja najwięcej za jednym zamachem 700 zł
krys-coś musi z tego siąść
Lilciaza Twe oczy zielone
grudniowa ja to w trzy dni miałem 8/10 a za trzy dni 7/10 z plusem ale były to kupony na chybił trafił a było to 5 marca oraz 8 marca 2011 roku jak nie wierzysz wszystko możesz sprawdzić na moim profilu w dziale najlepsze typowania w danym okresie poniżej tabelki z typami
To mama kiedys na raz dwie 5 machła , ale jak było jedno losowanie. wtedy chyba jeszcze 21,45
Lilcia-w tych oczkach można się zakochać
Multi wierze nie musze sprawdzać , masz farta ja osobiście najwięcej 4/5 miałam jak sama wykombinowałam liczby .
lila to miłego popołudnia i wysokich wygranych życzę
Ogólnie jak było jedno losowanie to mama szyciej te liczby wyłapywała , a teraz ja są dwa to ciężko jest .
Ohooo wczoraj angelki zelki i maxy dziś wojtasy i lilasy co tu sie wyprawaia
Lilcia-bo się skuszę
grudniowa nie którzy mówią że nie warto grać ale ja osobiście uważam że warto grać ponieważ wygrana jest jak najbardziej możliwa poprzedzona jakby nie wierzył to bym nie grał
Tak wiem marzec to miesiąc miłości - wiosna ahhhh nawet co roku ja to przezywam z mężulkiem
Lilcia-
Multi , tak można grać o ile prędzej nie "wykupuje" się wygranych - ja zanim wygrała bym 5/5 to wtopiła bym 850
krys-nie wiem jeszcze,ile wyslę,ale pewnie te numery z wczoraj,co nie weszły
Taki już mój urok - szczęścia nie mam - nawet dziś wtopilam do tego połknełam kolczyk z
grudniowa tak powiem szczerze że mi najbardziej odpowiadały losowania w telewizji polsat tam to przynajmniej była jakaś harmonia i "magia losowań" a w internacie na pewno już tego nie ma w internecie jest ilość a nie jakość