Wpisy 811 795 – 811 894
9 marca 2012 09:47 → 9 marca 2012 10:30, 100 wpisów
gr
prawdopodobieństwo 10 w mm jest niewiwle niższe od 6 lotto; ok. 1 do 9.000.000 zakładów, dlatego tak trudno trafić, a nie wszyscy w mm grają na 10/10
prawdopodobieństwo 10 w mm jest niewiwle niższe od 6 lotto; ok. 1 do 9.000.000 zakładów, dlatego tak trudno trafić, a nie wszyscy w mm grają na 10/10
grudniowa to padło mi na chybił bo moje nie padły od kilkunastu lat gram na nie i nic
gg - no tak to mogę pomarzyć o 10 Ja raz miałam 4/5 i przy tej 5 spędziłam dobrą godzinę wziełam liczby z urodzin syna dodawałam odejmowałam i wygrałam caąąąłe 20 zł
Klaudiss chyba częściej wpadają wygrane na chybił niż skreślane .
Niby 20 zł a cieszyłam sie ja dziecko potem wysłaałam znów za dyche ale już wtopiłam
Mnie ciekawi dlaczego zaklady można puszczać do 21,45 a nie np 22,14 ? Na co poterzebują te 30 minut ? Na ustalenie liczb których nikt nie wysłał ?
gr
ja już wydałem dziś 7,5zł na mm, ale ten twój zestaw na 5 mm i z dodatkiem 77 na 6mm też wyślę, jeszcze mi coś zostało kasy z 5/6 w keno i mm
ja już wydałem dziś 7,5zł na mm, ale ten twój zestaw na 5 mm i z dodatkiem 77 na 6mm też wyślę, jeszcze mi coś zostało kasy z 5/6 w keno i mm
gr
można puszczać do 22.05 - ale takie budy to chyba tylko na st. benzynowych
można puszczać do 22.05 - ale takie budy to chyba tylko na st. benzynowych
znowu ta żałosna komulacja,,,ciekawe gdzie padnie Warszawa czy 3-misto gynał ide puścić za 3 zeta
Oby jak wpadnien to napiję sie z wami wieczorem desperadosa - ogólnie jestem abstynentką ale na konto wygranej wypada sie napić - gg
Trisetum
Trisetum
trisetum hiihhii teraz padnie w świętym mieście ta kumulacja tak coś czuję hihihihio
gracze w lotto uważajcie, na znanego redemptorystę- też potrzebuje kasy
Gr wiesz tak szczerze to nie wiem jakby to yło jakbym z dnia na dzien stałą sie milionerka. Pewnie woda sodowa odbiła by mi do głowy , fajnie miec tyle kasy - kto by nie chciał , ale czy człowiek będzie szczęsliwy ? Ja bym chciała wygrać tyle żeby kupić tak - dwa domy dla mnie i dla rodziców, na jakieś 2 fajne autka , i zostawić na edukacje dla dziecka i zeby iałjakis start w dorosłość , marzenia .......
triiiii a mojemu staremu tak z rok temu przyszło z fotoradaru też ale na inny samochód i innego miasta a mamndat do niego jaja jak berety
GG i jeszcze jakieś konkret wakacje dla całej rodzinki . I tyle
gr
dlatego nie gram w lotto,
a jak już sie skuszę to po tej kumutulacji
dlatego nie gram w lotto,
a jak już sie skuszę to po tej kumutulacji
Śpię wczoraj czekałam na A i poszłam spać o 3 ale mały p[obudka o 7,00
Lala 4 kostki czekolady i nie mamczasu na śniadanie jakbyła byś uprzejma to porosze
Dziękuje lila.
Toja nie chce mi sie iść zrobić , ale i tak śniadfań nie jadam - rzadko nie mam głoda rano
Toja nie chce mi sie iść zrobić , ale i tak śniadfań nie jadam - rzadko nie mam głoda rano
no trzeba zacząć typowania może dzisiaj coś się urodzi.
lila masz jakiegoś pewniaczka
lila masz jakiegoś pewniaczka