Wpisy 811 739 – 811 838
9 marca 2012 08:59 → 9 marca 2012 10:11, 100 wpisów
Klaudiss
DEki.Miałeś 3/3? To
Grudniowa
Kosmaty
Kosmaty
Tego krupniku
Jakby ktoś miał do obróbki jakiś sen to jestem na forum
pozdr.Szczery
pozdr.Szczery
jeszcze nic nie mam posiedze dzisiaj wieczorkiem to cos moze sie urodzi
grudniowa a teraz dodam 2 i 49, resztę numerków zbieraj od innych i ...... wygraj
ja sie nie kuszę na tę pulę
ja sie nie kuszę na tę pulę
Wczoraj wytypowałam sobie 12 liczb i kurna trafiłam tylko 1 sztukę jakiś czy co
gr
może coś jeszcze z 11,12,13 i 31,32,33,34
a zobaczysz co inni ci podadzą
może coś jeszcze z 11,12,13 i 31,32,33,34
a zobaczysz co inni ci podadzą
gr
moje mm wysłane to
4,5,11,12,24,43,44,60,62 - stx2 bez +
1,4,6,30,40,55 - z chyb
moje mm wysłane to
4,5,11,12,24,43,44,60,62 - stx2 bez +
1,4,6,30,40,55 - z chyb
Grudniowa ale szczerze mówiąc na początku lutego trafiłam "5" ,ale za kilkanaście lat nie wiem czy to jest rekompensata raczej znikomy zwrot kosztów
gr
ja do twojego zestawu dodam 77 i taka 6 mm będzie
5,12,24,49,62,77
i 1300 po 14 wypłacą
ja do twojego zestawu dodam 77 i taka 6 mm będzie
5,12,24,49,62,77
i 1300 po 14 wypłacą
Gg oby wpadło nie chce miec problemów na multi piasko
Klaudiss Moja mama miała 8/10 wysyłała jeden zestaw liczb , i wpadło czy wykupiła tą 8 ? Wole nie liczyć
Klaudiss Moja mama miała 8/10 wysyłała jeden zestaw liczb , i wpadło czy wykupiła tą 8 ? Wole nie liczyć
gr
o jakich problemach piszesz, ja czasem ściągam numerki od innych, w mm nikt się pulą nie dzieli, fajnie by było gdyby
mp wyskubali TS Z KASY
o jakich problemach piszesz, ja czasem ściągam numerki od innych, w mm nikt się pulą nie dzieli, fajnie by było gdyby
mp wyskubali TS Z KASY
GG tak - było by fajnie , ale trace już nadzieję , tyle polaków gra a nikt nie potrafi skreślic 10
gr
prawdopodobieństwo 10 w mm jest niewiwle niższe od 6 lotto; ok. 1 do 9.000.000 zakładów, dlatego tak trudno trafić, a nie wszyscy w mm grają na 10/10
prawdopodobieństwo 10 w mm jest niewiwle niższe od 6 lotto; ok. 1 do 9.000.000 zakładów, dlatego tak trudno trafić, a nie wszyscy w mm grają na 10/10
grudniowa to padło mi na chybił bo moje nie padły od kilkunastu lat gram na nie i nic
gg - no tak to mogę pomarzyć o 10 Ja raz miałam 4/5 i przy tej 5 spędziłam dobrą godzinę wziełam liczby z urodzin syna dodawałam odejmowałam i wygrałam caąąąłe 20 zł
Klaudiss chyba częściej wpadają wygrane na chybił niż skreślane .
Niby 20 zł a cieszyłam sie ja dziecko potem wysłaałam znów za dyche ale już wtopiłam
Mnie ciekawi dlaczego zaklady można puszczać do 21,45 a nie np 22,14 ? Na co poterzebują te 30 minut ? Na ustalenie liczb których nikt nie wysłał ?
gr
ja już wydałem dziś 7,5zł na mm, ale ten twój zestaw na 5 mm i z dodatkiem 77 na 6mm też wyślę, jeszcze mi coś zostało kasy z 5/6 w keno i mm
ja już wydałem dziś 7,5zł na mm, ale ten twój zestaw na 5 mm i z dodatkiem 77 na 6mm też wyślę, jeszcze mi coś zostało kasy z 5/6 w keno i mm
gr
można puszczać do 22.05 - ale takie budy to chyba tylko na st. benzynowych
można puszczać do 22.05 - ale takie budy to chyba tylko na st. benzynowych
znowu ta żałosna komulacja,,,ciekawe gdzie padnie Warszawa czy 3-misto gynał ide puścić za 3 zeta
Oby jak wpadnien to napiję sie z wami wieczorem desperadosa - ogólnie jestem abstynentką ale na konto wygranej wypada sie napić - gg
Trisetum
Trisetum
trisetum hiihhii teraz padnie w świętym mieście ta kumulacja tak coś czuję hihihihio
gracze w lotto uważajcie, na znanego redemptorystę- też potrzebuje kasy
Gr wiesz tak szczerze to nie wiem jakby to yło jakbym z dnia na dzien stałą sie milionerka. Pewnie woda sodowa odbiła by mi do głowy , fajnie miec tyle kasy - kto by nie chciał , ale czy człowiek będzie szczęsliwy ? Ja bym chciała wygrać tyle żeby kupić tak - dwa domy dla mnie i dla rodziców, na jakieś 2 fajne autka , i zostawić na edukacje dla dziecka i zeby iałjakis start w dorosłość , marzenia .......
triiiii a mojemu staremu tak z rok temu przyszło z fotoradaru też ale na inny samochód i innego miasta a mamndat do niego jaja jak berety
GG i jeszcze jakieś konkret wakacje dla całej rodzinki . I tyle
gr
dlatego nie gram w lotto,
a jak już sie skuszę to po tej kumutulacji
dlatego nie gram w lotto,
a jak już sie skuszę to po tej kumutulacji