Wpisy 811 339 – 811 438
9 marca 2012 01:46 → 9 marca 2012 02:33, 100 wpisów
Zelka mam tylko nadzieje ze nie masz na mysli..haptenow..
oj to juz ..gorsza sprawa..
oj to juz ..gorsza sprawa..
zelka ....przeczytałem ...i powiem Ci że to ciekawe jest ...jutro rano to przestudiuję
wiele wiele..slyszalam ale czy akurat..mamy na mysli to samo
to sie okaze
to sie okaze
maxiu.. Ja jak o tym pierwszy raz się dowiedziałam to też sceptycznie do tego podchodziłam.. Ale powiem wam że coś w tym jest i to sporo..
8 minut go słucham i powiem że to co mówi ma sens ...zastanawiam się teraz nad tym
Zelka wiem..znasz hapteny..to cos na zasadzie..
hmm..kochasz kogos a nie mozesz z nim byc..gdyz..
dwa ciala sie zwalczaja..
pomimo sily przyciagania
hmm..kochasz kogos a nie mozesz z nim byc..gdyz..
dwa ciala sie zwalczaja..
pomimo sily przyciagania
zelka ....dobrze że o sekrecie napisałaś ...rano obejrzę film ....teraz słuchałem filozofa ...wypowiadającego się na ten temat
zelka ...zaciekawiło to mnie i to bardzo ...teraz poważnie napisałem
ja się o tym dowiedziałam dwa lata temu i powiem wam że moja jakość życia się znieniła o 180 stopni.. To naprawdę działa ale trxrba w to ueierzyć
a pan 13max.. za duzo opowiada jedna temat tylko zboczuchu
ullexxaj ...haaj
i ide albo niee
ullexxaj ...haaj
i ide albo niee
Dlatego napisałam : 810957. Pechowiec6 ...by zmienił nick ..to pierwsze..z takim nickiem ..nie wygra
jocia.. Dokładnie.. Sami siebie kreujemy.. Tak jak max, wszystko na maxa
dokładnie, ja w tym siedzę drugi rok, ciągle się czegoś nowego uczę
nie mogę.. musze liczby wybrac..potem spac..jutro mam gości..więc..musze sie troche wyspać
13max.... jedna osoba cieka na ciebie...i powwoo
13max...wiesz kto jak duzo gadałeś nowa kobita
i znikam...
i znikam...
..co posiejesz to zbierzesz , wysyłasz zło..wróci do ciebie ze zdwojoną siłą ..tez ważne
maxiu.. Jestem świadoma, poprostu.. Przedtem zastanawiałam się co robię źle że jest jak jest, teraz jest zupełnie inaczej, bo moimi myślami sama kreuję to co chcę. Teraz zastanawiam się np. Co zrobię z moimi 40 mln jak je odbiorę
to prawda..ze dobro rodzi..przedobro..
aa zlo..ojej..nie powiem..kazdy juz sam wie
aa zlo..ojej..nie powiem..kazdy juz sam wie
Trzeba sobie wyobrazic..jak losuja Twoje numery..jak wylatuja ..z maszyny.. to poczatek..potem jak odbierasz wygraną, ptem jak kupujesz wymarzona działke pod budowe duzego domu itd.
zelka ....ja tez kieruje swoimi myślami ...ale chyba mi to jakoś nie wychodzi ..hmm to teraz nie zasnę ...już mi to siedzi w głowie
13max....jao kto wygra 40 melon .ona przywieze pieknie chłopaki ja dynastia
Zelka ..co zrobisz z ta kasa..to nie problem..
najpierw skarbie..musisz ja odebrac
najpierw skarbie..musisz ja odebrac
co posiejesz to zbierzesz.. jakie ziarno..taki plon.. zjesz lepsze ziarno.a do siewyu zostawisz gorsze, to będziesz miał gorszy plon -- taki przykład
To ja sobie zawsze wyobrażam ... jak losuja moje numery...ale co ja zrobie z kasa ...nie potrzebuje jej ....mam kase i wszytko mam oprócz jednego ....więc musze sobie wyobrażać jak poznam jakąś kobietę na całe życie ???
maxiu... Spokojnie, nic od razu się nie manifestuje, jakby tak było to wiesz ilu ludzi by nagle znikło?? bo ktoś tam by se pomyślał żeby kogoś tam nie było.. To praeo daje nam czas na myślenie o tym czego tak naprawdę chcemy.. Rozumiesz.. Siejesz ziarenko w umyśle i swoimi myślami codziennie podlewasz to i czekadz na plony
krzysio ...jak wygram ....bo wygram ....oddaje Ci połowę ...resztę dla ludzi potrzebujących
eee Max..no to wlasciwie Ty nie masz problemow..
a Pania swego serca..napewno spotkasz
a Pania swego serca..napewno spotkasz
mozesz nawet wyobrazic sobie jak wyglada.. taką jaka Tobie odpowiada.. wzrost, kolor oczu, włosów..itd. i wyobrzasz sobie..jak ja poznajesz .. gdzie itd.
i najważniejsze.. Wiara i wdzięcxność.. Myśl tak jakbyś już to miał i dziękuj za to
Max..tylko nie szukaj na sile..Boziu bron..
to powinno byc..niespodziewane..spontaniczne..takie
gdzies tam..cos tam
to powinno byc..niespodziewane..spontaniczne..takie
gdzies tam..cos tam
No tak właśnie sobie wyobrażam taka mój ideał ...więc muszę sie tym zająć
mój kolor oczy jak piwo ,nie powiem wiecej itp ...dobra jeszcze raz ide tam..
tylko majorka ma taka czarne oczy
jocia ... na siłe nic nie wyjdzie ....już sie o tym pare razy przekonałem
13max...powieksz foto zel ...zle wiesz ona niebieskooo oczy