Wpisy 811 011 – 811 110
9 marca 2012 00:20 → 9 marca 2012 00:45, 100 wpisów
wojtas - w kaskadzie tez ciekawe- jak są wyniki to zawsze tysiąc wygra z 13 osob i tak sie kreci wokol tej liczby i blisko co losowania....- to tak wygląda jakby oni tym kierowali a czasami dadzą cos wygrac
Grudniowa - jakaś prawda w tym jest zapewne, wkoncu w Polsce tylko takie rzeczy mogą sie dziac....
krys-w Kaskadzie jest limit losów,cos podobnego,jak los milionos
wojtas - w 2007 kumpla ojciec wygral ponad 13mln i to jeszcze mieszkal prawie ze obok mnie, nagle fura wypasiona odrazu bylo widac co jest grane
Lila zaczyam powoli łapać o co kaman , ale jak tylko zboczuch pisze o www jak cokolwiek innego to jest cięzo - mamy wspólny język - chyba
krys-widziałem już takie przypadki
i idę już
Lilcia
pozostałe panie
krys
ściema z tymi sztucznymi kumulacjami i tyle !
Powoli się zniechęcam do Lotto - gram w***e czasu a nawet 4 nigdy nie miałem !
Zresztą teraz 4 - ponad 4 kafle - chyba bym się w***ił !
Powoli się zniechęcam do Lotto - gram w***e czasu a nawet 4 nigdy nie miałem !
Zresztą teraz 4 - ponad 4 kafle - chyba bym się w***ił !
max
łyk alkoholu przed snem
Zelka NEVER najpier każdy z nas kupuje worka fety o 22 wciągamy wszyscy na 3 cztery i siedzimy do rana az nas zesry łapią .
Lilcia-pościel już przebrana
Pechowiec6 ..po pierwsze znień nick.. bo faktycznie nic nie trafisz , po drugie zerknij w mój profil..avatar
extra.. Bo ja jestem nocnym markiem i w nocy spać nie mogę więc tetaz będę miała co robić
grudniowa....do nossa do nossa dostała od kondziossa,trzy dni nie spała bo taką lufę miała
grudniowa...dał jej cos takiego do fety podobnego jak się zarąbała to nagle odleciała do nossa
Maxior tylko ja potrafie zrobić 300 odp w jeden dzień :d
Lila masz talen do tvn za***.....
Lila masz talen do tvn za***.....
13max ...nick zelka podobne zel do włosów jak kisiel