Wpisy 810 851 – 810 950
8 marca 2012 23:55 → 9 marca 2012 00:09, 100 wpisów
Maxior jak chesz dobrze zabajerzyć musisz gadac , kasa porche twarde rurki i juz
za 5 min duchy straszą
13max...ona gruda wie moze dotykała rura meza miekiej albo twarde
ale gra te numery teraz w toronto a ja tez je puszczam tu w polsce
Skóra i komura jest już za stare , ale twarde rurki tego jeszcze nie grali oooo yeahhhhhhhh
jakis czas temu 3 polakow wygralo 50 milionow w supermax w ontario
krys-to bierzemy 11,12
witam wszystkich,,,ja tylko na chwile CHCIAŁEM GORĄCO I SERDECZNIE WAM KOBIETKI NIEWIASTECZKI,Z DNIA KOBIET ŻYCZYC DUŻO ZDROWIA,DUŻO MIŁOŚĆI DUŻO CIERPLIWOŚĆI,DO SWYCH PARTNERÓW,MĘŻÓW I NIE TYLKO I OCZYWIŚĆIE DUŻOOOOOOOOOO SZCZEŚĆIA W LOOOTTOO ZDARZYŁEM ,,,,,,,,POZDRAWIAM
Jocia
torsan-dobre mecze u buka na weekend
wojtas - jak 12 to i 21 moze sie powtozy czesto razem chodzily, ale moze nie ryzykować...
ale jak wpisywalam losowe numery w ten program co sprawdza to w jeden dzien trafilam 2 -5 i mini lotek
annanuki-jeden stały warto grać
krys-możemy wysłać-żeby tylko 5 nie zniweczyła naszego planu
bylo tak ze wybralamn 12 liczb i z tych liczb zrobilam uklady po 5 ...i wpisalam kazdy i jedna z tych piatek wpadla
tak patrzę na te mapki i nic nie wiem już kuźwa, a jeszcze wczoraj miałam patent na 5 w mini lotku
13max...ty tuu a tam na zabawy same zarty
wojtas - zazwyczaj liczby ktorej najdluzej oczekiwaly to czekaly do 18los.i lecialy
Żelka-na jaką ilośc liczb grasz w multi??
juz uciekam..
Lilcia-za późno już na miskę
Mam pytanie do LILI -bo ona nie zmiasta-wszystkie krowy w moim gospodarstwie są dojone ręcznie, i jest jedna taka, która w zasadzie nigdy nie stała dobrze ale od jakieś czasu to już kompletna masakre, ciągle przedeptuje i fika - już kilka razy wylała wiadro z mlekiem (na szczęście jeszcze nikogo nie uszkodzila), próbowałał prawidła ale niestety to na nią nie działa - może znasz jakieś sposoby.
wojtas - moze byc roznie, jeszcze ze 5 wleci a reszta zawiedzie.... ale powinno byc dobrze
annanuki-tylko Dużego lotka atakujesz,czy inne gry również?
w multi gram na trafił ale to rzadko.. Jak już to mini, weźcie mi polejcie bo mam depresje