Wpisy 810 651 – 810 750
8 marca 2012 23:22 → 8 marca 2012 23:39, 100 wpisów
Jocia-49
jocia - do warszawy ja mam jakieś trzysta wosiemdziesiąt raz byłem tam ze szkołą na wycieczce na dzień dziecka to widziałem warszawską sarenke
dobra znikam..
tyg-to Ty branie masz,strażak
jocia.....ja tam nic nie wiem ale ja mam swoje klony i kazdy o nich wie.Dzisiaj napisałaś że, boli Ciebie to co ja napisałam do madzi,nawet nie wiesz co ona napisała do mnie
Lila wiem.. czytałam wtedy.. i bardzo sie zniesmaczyłam.. to było paskudne
krys-na 14tą tylko to wyslę
wojtas - ryby to u nas nie biorą za dużo wody w rzece ,bobrów pełno żeremiów nastawiali
Lila ...no to co ...kiedyś i tak umrzesz ...wcześniej czy póżniej co za róznica
jocia...kiedyś zauwazyłem nick ..maniaczek z ...to jest madzia pierwsza..zaciepiała i dokuczała
Dzień Kobiet nie przyniósł upragnionej âszóstkiâ żadnemu z miłośników Lotto. Ale nic straconego, bowiem już w najbliższą sobotę będziemy grać o naprawdę duże pieniądze. W puli na najwyższe wygrane może się znaleźć aż 40.000.000 złotych. Jeśli tylko jedna osoba trafi wówczas sześć szczęśliwych liczb, to pobije rekord wysokości wygranych w grach losowych w Polsce.
Przypomnijmy, że aktualny rekordzista zagrał w Gdyni. To on przed miesiącem wygrał 3.787.496.10 zł.
Przypomnijmy, że aktualny rekordzista zagrał w Gdyni. To on przed miesiącem wygrał 3.787.496.10 zł.
jocia....ja nigdy pierwsza nie zaczynama na pewne sprawy sobie nie pozwolę bo mam swoje zasady.Gdybym je złamała równie dobrze mogłabym sobie strzelic w łeb bo człowiek nie mający zasad jest za przeproszeniem gówno wart
3.787.496.10 zł.
Niech już ten operator strony TS idzie do domu sie wyspac
Niech już ten operator strony TS idzie do domu sie wyspac
krys-
ehhh w 2 tyg przegralam ponad 200zl i dalej gram bo mam stale numerty
tyg-a babę masz,czy na miastowe raz w tygodniu na błyskotekę jeździsz??
jocia...ja uwielbiam żarty i śmianko,ale jak mnie ktoś prowokuje to nie wyrabiam za którymś razem i już nie jestem grzeczną lilunia tylko robię się nieznośna .Ja czytałam wiele razy to co było o mnie pisane i nie zgadzało sie z prawda wiele razy i nie reagowałam ale w końcu mi tez puszczają nerwy,jestem tylko albo az człowiekiem
13max.....dla ciebie dzien zboczuch
annanuki-to Twoje zdjęcie tam w profilu?
Witam wszystkich super stronka Ja ostatnio zaczełam grać w mini lotto i kaskadę.. Dzisiejszy bilans to 2 złote w kaskadzie.. Czy ktoś jeszcze gra w kaskadę??
wojtas - babę miałem ale pojechała na mandarynki to hiszpani na święta wyśle paczkę z mandarynkami
ja musze wygrac wierze w moje liczby pozatym czuje ze trafie glowna wygrana
Lila wiem, wierzę
szowiniści twierdza,ze kobieta jest przyjacielem człowieka
szowiniści twierdza,ze kobieta jest przyjacielem człowieka
annanuki-ładne
dobra ide ...
lila....
lila....
tyg-to pewnie zdradza cię z jakimś Hiszpanem
13ma...nie wiadomo ona ma mała mózgu
Żelka
o jaaa, witam resztę.. Nie dam rady tak szybko was witać bo piszę z telefonu
krys-a Ty wysyłasz coś jeszcze na 14tą??
Jocia