Wpisy 8 094 – 8 193
12 grudnia 2007 16:43 → 13 grudnia 2007 18:30, 100 wpisów
Gregor w jakie czwórki grasz? Skąd wziąłeś takie wygrane? To chyba nie ML?
no ja bym tez wypróbowala tak jeszcze nie puszczałam tylko napiszcie mi jasniej mam napisac tak jakby 3 parki i puscic na 2z3?czy cztery parki i puscic na 2z4?
W multi tylko w profie,eeelllaaaa-puszczasz w profesjonalu system"czworka" to sa trzy bloki ,4 zl oplata podstawowa lub wiecej,trzeba trafic 2 zeby cos wygrac,w bloku moze byc 1 liczba,2,3,4 jak ci pasuje,ja gram po dwie bo po 1 to wychodzi za calosc kolo 30zl,a po dwie to juz konkretnie,wczoraj mielem 3/6,po jednej w bloku-jakbys chciala cos konkretniej sluze rada
gregor ok to juz kapuje poprubóje i ja takim sposobem czesto mi sie zdaza 2liczby na 3celnąc i potem to wkurza bo nic z tego nie ma coś pokombinuje zobaczymy.Napisz mi jeszcze tylko czy moge powtarzac liczby w parkach np ze 33 dam w dwóch parkach na jednym kuponie czy tak nie wolno?
sory za błędy poprawiam (popróbuje*)ok gregor dzieki za wyjasnienie no zobaczymy w tym tygodniu przejde na taki system i zobacze czy lepeiej na tym wyjde.Zawsze lepsza mniejsza wygrana niz zadna ;)
Nie pozostało ni innego jak tylko założyc prywatny toto- lotek {odnoszę się do wpisów 8063 i 8064} Multipasko założy konto w banku, my będziemy na nie wpłacać,pawiedzmy - stawki jak w lotto,On wymyśli jakąś piekielną maszynę do losowania - prcent mu ustalimy- zrobimy np. multi lotka losowanego z 80 liczb --On losuje 30 liczb MY skreślamy 20 liczb na kuponie.. I tak się intere zacznie pomału kręcić. I będziemy wygrywać na początek tak jak w/w wpisach - trochę mniej ale pewniej. Wypłaty następują tak jak w spółdzielniach lotto na konto, i powiem że z czasem na pewno przybyło by klijentów,- bo kto by niechciał wygrać np: 1000zł ale gwarantowane. A wy się zadowalacie jak macie zwrot kosztów.........
Podoba mi się pomysł, wszakże pod warunkiem,że losowania będzie prowadził Kaczor001, przyodziany nie w zielony krawat,a w strój krakowski:) Dwa hołubce walnie przed losowaniem z przytupem i już wszyscy będą szczęśliwi :) Możemy wtedy mniej wygrywać:)
Damy mu jeszcze dwa pistolety kurkowe od krakowskich kurków ustawimy tarczę na 80 kółek i w co trafi to- to wypadnie I TO BĘDZIE PRAWDZIWE LOSOWANIE -statystyka jak trzeba - jak celnie to padnie jak nie to nie. A jak będzie żle trafiał to go odstrzelimy!!!!
...hhahha, tak, aż piórka polecą :):):) Ale do tego chyba nie dojdzie, bo celnie strzela, gorzej ze strojem krakowskim;) No najwyżej może być lajkonikiem, lubi skakać po kombinacjach, to i w studio Lotto może poskakać:):)
Ja od malej pozycze,na kaczorka bedzie,na krakowiaka go przerobimy ,jeszcze by turysci zrzutke zrobili
A ja piszę wiadomość podając,
że z kaczora zrobił się zając.
W dodatku cały w buraczkach
i nie podobny do krakowiaczka!
Lecz "zejść" z kaczora
najwyżsa pora.
Bo jak na niego nagadamy,
to nam nie poda cyferek z reklamy!:D Hej-ha !
że z kaczora zrobił się zając.
W dodatku cały w buraczkach
i nie podobny do krakowiaczka!
Lecz "zejść" z kaczora
najwyżsa pora.
Bo jak na niego nagadamy,
to nam nie poda cyferek z reklamy!:D Hej-ha !
Aj aj ciągle nie wiem o co chodzi z profesjonalem. Czy to buchmacherka?
wygrane są zadowalające,częściej losowanie,bo czwórki czasem widzicie dość wysokie,szkoda tylko że piątka spadła,bo osiągała nawet 10 tys.
Allan -Profesjonał to taki konfesjonał:) -tylko tam spowiadasz się z tego jakie "grzechy" wystąpią w przyszłości, przy okazji też musisz dać coś na tacę:) Jeśli grzeszki się potwierdzą -dostajesz rozgrzeszenie-jakąś wielokrotność tego co dałeś na tacę:) Jeśli zaś nie "ofiara" przepada:) To jest tzw. pokuta za grzechy:):)których prawidłowo nie odgadłeś:)
...zresztą Depesz Ci to lepiej wyjaśni, bo grzeszy bez przerwy:) nawet progresywnie:):)
Nie ma za co Allan, ja dziś pokutuję:) jak zwykle ostatnio:) Powodzenia
gregor zobacz kupon z dzisiaj mój na profie 1333971212144032-7645 dlatego tak mi sie podoba ta twoja metoda ;)zawsze ta jedna liczba .
Witam ah co tu pisac grzesze bo jakies nadzieje chore znowu mam.Progresja jest dobra ale w zakladach sportowych gdzie mozna mniej wiecej przewidziec kondycje itd.danej grupy to najlepiej jakos wychodzi a nasze lotto to loteria predzej na drodze znajdziesz jak wygrasz to tak zartobliwie.Mam pytanie czy maszyny losujace maja wplyw na statystyke liczb czy jest jakas roznica miedzy pierwsza maszyna a ta obecna piszcie jakie macie poglady
to tylko przykład moge ci sypnąc paroma jeszcze numerami gdzie brakło tylko jednej liczby.Od jutra puszczam twoim sposobem .powdzenia pozdrawiam
Progresja hehe jest dobra jak masz limit w glowie i hamulec w graniu
eellaaa halo jestes jaki przyklad bierzesz ze mnie mam rozumiec hmm cienki jestem jak progresja to tylko baw sie niebierz tego powaznie za 2zl dziennie i do celu bo mozesz zdziwic sie ktoregos dnia hahaha jak kapsa pusta bedzie i podstawa dziennie grac po przegranej bo inaczej wtopa
Mam takie pytanko ze napewno nikt niepisal tu.Jak by to bylo jakby zamiast kul bylyby inne figury geometryczne np. kwadraty trojkaty jaka statystyka byla by wtedy hehe czemu akurat kule a nie prostokaty pomyslcie
depesz to do greorga było sory ze nie napisałam do kogo ;)mam juz nerwy mam z 6 kuponów gdzie brakła tylko liczba w profie i od jutra przechodze na system greorga ;) moze lepiej bedzie szło.
Wyobrazcie sobie kwadraty w losowaniu zamiast kul MAMY ZNOWU DO MYSLENIA POZDRAWIAM PISZTA BO NUDNO
...bo kula ma obrys koła Depesz, a fortuna kołem się toczy...:) Mnie wystarczy, że mam jaja jak kwadraty w typowaniach ostatnio:)albo jeden wielki Trójkąt Bermudzki:):) Kasa mi ginie bez śladu ostatnio:) Ale to też zakładałem, mam limit zaś w prostokątnych kieszeniach:)hahah Powodzenia Depesz
depesz cholercia ja juz z kulami nie wyrabiam a ty bys chciał jeszcze trójkąty hehe nie mogą byc figury inne bo od tego turlania w bębnie by im sie ranty zdarły i były by lzejsze i codzien by padało np 29 .Tak mój syn wymyślil ;)
...właśnie Ela -codziennie by zmieniali zestawy przez te kanty:) dopiero by sześciany kantowały:)
dobra chłopaki celłam se dzis parke,trójke na multipasco a w realu tylko 8zł starczy mi nerwów jak na dzis ide nynu do jutra wam i oby jutro poszło nam wszystkim lepiej ;)powodzenia
Gratulacje Ela:) Widzisz Depesz, nie muszą być trójkąty ani kwadraty i też można wygrywać.
PS Jaką ksiądz u Was w parafii ma tacę? Kwadratową czy okrągłą?
PS Jaką ksiądz u Was w parafii ma tacę? Kwadratową czy okrągłą?
matycz u mnie ksiądz nie ma tacy tylko koszyk:D:i ma kształt jaja ;)ale wazne co jest w koszyku a nie jaki ma kształt tak samo z kulami ;)
Tak Ela:) -to było pytanie do Depesza, bo nie wiem na jaką tacę daje ofiary, to ważne:) pewnie dla grzesznika:):)
Ja mysle ze moje kuleczki sa bardziej dopieszczone jak w lotto a trojkaty wale od lat bo podobno w modzie i kanty sa prawdziwe haha chyba za duzo w farbie olowiu jest bo moje cos nie wpadaja
czy tylko wladze maja ksieza wcale niepije do nich a mozna byc w tym kraju protestantem bo tak przyjelo sie ze tylko katolicyzm
hahah, dobre z tym ołowiem, hahah -do tego jedne wodą napełniają:)a drugie helem:) I jak tu trafiać, nie dziwota, że czasem tylko szlak trafia:)
Depesz, to o tacy napisałem, bo kiedyś napisałeś, że lepiej dać na tacę niż grać. Skoro kule Ci się nie podobają, to myślałem, że i tace może też:)
Matycz zastanawiales sie nad tym czy pierwsza maszyna z 1996 roku w ML inaczej losowala jak obecna ma to jakis wplyw czy zalozmy cisnienie tez ma jakies znaczenie czy to tylko loteria i trzeba pogodzic sie z tym
wydaje mi sie ze wiary za pieniadze nie kupisz a przyjelo sie ze po to tam wchodzimy zeby placic a swoich bledow nie widzimy to tylko tak pobieznie
Na pewno ma Depesz, tam działają same siły fizyczne na te kule. Masz rację, statystyki powinno się najbardziej uwzględniać od "nowej" maszyny, czyli od 14-12-2002 roku. Pojutrze 5-ta rocznica.
Depesz- o tej tacy- tak trzeba grać, żeby wystarczało i na tacę i na grę. Żeby mnie nikt źle nie zrozumiał. Limit w głowie i portfelu, czyli rozsądek.
sily fizyczne to ciezar i cisnienie tez ma wplyw jakis tam moim zdaniem jakby cisnienie zwiekszyli to inna statystyka tez byla to taki pic na wode to dlaczego pierwszej maszyny niema do dzis dnia bo bylo za duzo wygranych tak to sobie wymyslilem
Tak do smiechu kiedys mialem taki system do ML i oferowano mi statystyki z pierwszej drugiej lub trzeciej maszyny ale sciema co
ktora bys wybral maszyne do statystyki czy to ma znaczenie ale nas w ciula laduja a my tak gramy i gramy
ciekawe jaki wplyw ma na psychike czlowieka przegrana te doly dojezdzaja nas ze naprawde nie jest zdrowe granie w ML napewno jakas toksyna dojezdza nas oprocz adrenaliny o 21 55 hahaha
Depesz, dużą rolę na statystyki mają też zmiany całych zestawów kul.(ołów w farbie:) hahah. Jeśli chodzi o ciśnienie -biduś je automatycznie podnosi w studio, a tym samym wzrasta w maszynie losującej:) Mnie ciśnienie też wzrasta jak widzę bidusia w zielonym krawacie:) Wszystko to ma kolosalny wpływ na statystyki:) Dlatego Kaczor typuje z reklam albo tablic:) Może ma rację?:):)
Matycz pozostalo tylko bawic sie w ML i jak piszesz zdrowy rozsadek trzymac to dlaczego ja wytypuje liczby i mam jedna obok albo trafia sie za 3 4 dni dlatego wpadam w furie i gram czasami jak poj....
Zresztą przeczytaj Depesz wpis 8085. To biduś ma takie oddziaływanie na losowane kule, a nie maszyny:) Gdyby nie biduś, codziennie wygrywalibyśmy dzięki statystykom, a tak -rzadziej -ale wygrywamy. Powodzenia Depesz, zawierz statystykom.Dobranoc.
Nie zgadzam sie z tym bo ten biznes jest tak prosty jak losowania w telefonach komorkowych.Do wygrania 10000zl a sms po 2zl niech co 20 pusci to jaki zysk maja mozna obliczyc i tak leci kabarecik
...tak -ja dziś 5 obok, a kiedyś 10:) Skosem szczęście czasem mija nas o krok:) taki świat...Cześć Depesz -jutro postaraj się "centralnie":)
Depesz -Ty dalej swoje, jak mi nie odpowiadają reguły -to nie gram i tyle. Nikt Cię nie zmusza. Ja w audiotele nie grywam:) hahah, pa
Matycz my dajemy na tych samych falach to trafi sie to skosem i tak kurna gonimy ten los ale mam z tego jakas frajde.Powaznie teraz zajmuje sie parkami ale to tez ryzyko jak zawsze bo 80 liczb jak puscisz to nie zawsze zwroci sie wklad gralem na sucho tez lipa.hehehe co ja juz nie wymyslilem
Kiedys pisalem ze nie wyplywam na glebokie wody jakies zdechle pewniaki a teraz parki chodza po glowie.Czy ma jakis sens puszczac stale parki tez ryzyko jak myslisz
..napisz na gg jutro,albo podaj chociaż maila oki -to pogadamy,może zaczniesz inaczej myśleć:) Dobranoc
MIalem pisac dzis do Ciebie ale wpadlem do chaty po 22 i tak piszemy do teraz.Co myslisz o profie 3z21 masz jakies statystyki fajnie bo za trojke placa 777zl calkiem niezle
Niniejszym oświadczam, że nie cierpię żadnej urazy do Pana R.R.(bidusia). Przemyślałem -przecież to nie jego wina -liczby możemy sobie powybierać, rodziców jednak nie:) Pozdrawiam.
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=642
Allan -to czeski lotek -tu masz kursy w Profesjonał -ile płacą za każdą złotówkę (minus 10% podatku). Nie słuchaj Depesza -wszędzie płacą, jak trafisz, biduś Depesz, już nie wie sam gdzie wygrywać:)
Allan -to czeski lotek -tu masz kursy w Profesjonał -ile płacą za każdą złotówkę (minus 10% podatku). Nie słuchaj Depesza -wszędzie płacą, jak trafisz, biduś Depesz, już nie wie sam gdzie wygrywać:)
Allan-poczytaj sobie o zakładach rozpisowych, o których wczoraj mówił Gregor. Myślę, że mając statystyki łatwiej Ci będzie trafić nawet 3/80 w polskim ML, możesz grać u bukmacherów także:
http://bet.bajo.pl/989,systemy.html
Powodzenia.
http://bet.bajo.pl/989,systemy.html
Powodzenia.
Witam.
Chyba trzeba popróbować czwóreczkami/ jakaś kwadratura koła? coś tam kiedyś było tak mówione/.
22.31.58.60.-do tego-78.-
28.39.52.65.
Pozdrawiam i powodzenia.
Chyba trzeba popróbować czwóreczkami/ jakaś kwadratura koła? coś tam kiedyś było tak mówione/.
22.31.58.60.-do tego-78.-
28.39.52.65.
Pozdrawiam i powodzenia.
Witam
12,18,25,29,33,46,57,69,79 z plusem
oraz
12,23,31,38,47,52,69,73,78
Powodzenia i wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
12,18,25,29,33,46,57,69,79 z plusem
oraz
12,23,31,38,47,52,69,73,78
Powodzenia i wysokich wygranych!!!!!!!!!!!
matycz puscileś takim systemem jak george ?ja pusciłam no faktycznie wygrane rewelacyjne no zobaczymy jak bedzie ;)
Elaaaa jakim systemem? Ja ciągle nie jarzę o co chodzi z tymi systemami.
Allan no george wczoraj tłumaczył wyzej przeczytaj.Puszczasz w profie liczby Ml na system"4" podam Ci tak do przykładu tworzysz 3 bloki a,b,c i np a)36,56b)57,74c)23,38 i puszczasz to za 4zł w profesjonalu jak ci wszystkie bloki wypalą czyli celniesz wszystkie te liczby wygrywasz 3240zł jest jedno ale muszą ci przynajmniej dwa bloki wypalic jak sie zdarzy ze wypali ci tylko jeden blok nie wygrywasz nic.Jeśli celną ci dwa bloki wygrywasz135zł.To masz tylko przykład takiego kuponu ;)
jesli np dasz pod a)2liczby pod b)2liczby pod c\ 1liczbe to przy celnięciu wszystkich bloków masz 837zł.
Jakby co to moge Ci dac nr mojego kuponu na dzis i wejdziesz na profa na kontrole kuponu wbijesz ten nr i ci sie wyswietli mój kupon i tam zobaczysz co i jak jest płatne i jak to wygląda to jak co to pisz ;)pozdrawiam
To są trojaczki lubiące chodzić ostatnio dosyć często
27,61,64
10,64,65
15,45,47
18,43,67
18,64,65
43,47,48
powodzenia w rorbiciu TS
i duuuuuuuuuuuuuuuuużych
wygranych
27,61,64
10,64,65
15,45,47
18,43,67
18,64,65
43,47,48
powodzenia w rorbiciu TS
i duuuuuuuuuuuuuuuuużych
wygranych
Widzę, że u niektórych typowiczów występuje progresja uzależnienia i szukają szczęścia u innych naciągaczy, większych niż Lotto z panem R.R. Nie dajcie się dać wkręcić w to g...., bo wyjść z tego jest bardzo ciężko. Potrzebna jest bardzo długa terapia.Pozdrawiam ziomali.
Do wpisu 8158 Cieszy mnie, ze nie nosisz juz urazy do Pana R.R. Zawód ma jak każdy inny, a zadowolić Wszystkich nie sposób.Pozdrawiam.
Ela -puściłem, ale systemem 2/3 -m.in. trójkę 18,25,27-którą można by dopisać do trójek Marzeny. Powodzenia, pozdrawiam.
Jojo58 -ja nic nie mam ani do Lotto, ani do bukmacherów, ani do pana R.R.. Po prostu lubię czasem pożartować, a jak mi się coś lub ktoś nie podoba staram się unikać to coś lub kogoś:) W pełni jednak korzystam z wolności słowa, i wyrażam czasem swoje "kabareciarskie" opinie:) Biduś ma- musisz przyznać, dość rzadko jednak spotykany zawód "zaklinacza szczęścia" -czasem mu to lepiej wychodzi, czasem gorzej, dlatego mnie czasem bawi, czasem złości:) Pozdrawiam
Jojo58 -ja nic nie mam ani do Lotto, ani do bukmacherów, ani do pana R.R.. Po prostu lubię czasem pożartować, a jak mi się coś lub ktoś nie podoba staram się unikać to coś lub kogoś:) W pełni jednak korzystam z wolności słowa, i wyrażam czasem swoje "kabareciarskie" opinie:) Biduś ma- musisz przyznać, dość rzadko jednak spotykany zawód "zaklinacza szczęścia" -czasem mu to lepiej wychodzi, czasem gorzej, dlatego mnie czasem bawi, czasem złości:) Pozdrawiam
To powiedz mi Matycz
taką Twoją opinie
""kabareciarskie" opinie:"
Co sądzisz o kawałach o blondynkach ?
taką Twoją opinie
""kabareciarskie" opinie:"
Co sądzisz o kawałach o blondynkach ?
Facet baraszkuje w łóżku z piękną blondynką. Nagle dziewczyna pyta:
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.
To sadzę Zuziu:):):) Mam nadzieję, że jesteś brunetką:):):)
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.
To sadzę Zuziu:):):) Mam nadzieję, że jesteś brunetką:):):)
Oczywiście żartowałem:) Mogą być przecież farbowane -wtedy zależy ile jest ołowiu w farbie (podobnie jak w kulach Lotto:) Jeśli dużo to ciężko dojść do porozumienia:):) Kolor nie odgrywa znaczenia-najważniejsze,żeby próżni nie było pod włosami:)
dwie blondynki jadą pociągiem.
jedna drugą częstuje bananem i w tym czasie pociąg wjeżdza w tunel.
Ta częstowana krzyczy :
.Nie jedz tego banana , bo ja ugryzłam i oślepłam !!!.
jedna drugą częstuje bananem i w tym czasie pociąg wjeżdza w tunel.
Ta częstowana krzyczy :
.Nie jedz tego banana , bo ja ugryzłam i oślepłam !!!.
hahah, dobre, hahah -albo -blondynka pyta drugiej -to w końcu jak to się wymawia: Iran czy Irak? :):)
...bo np.Depesz to chyba często przefarbowywuje włosy:):):)albo ma pasemka:):)
...w każdym bądź razie: "szczęśliwi łysi, nic im nie stoi, nic im nie wisi":) Sztaudynger. Pozdrawiam, pa
Witam depesz ma juz siwe wlosy a jest jeszcze piekny i mlody hahaha ale pochlebiam sobie.jak panie panowie znowu wariactwo ja planuje dzis 74 i mysle ze nasunie sie wkoncu
Ja zamiast kul wprowadzil bym kwadraty i zaraz wykosil bym sciemniaczy co oferuja jakies programy do lotto.Napewno szanse by sie zmiejszyly hehehe pogadam z Rembiszewskim damy rade hahah
dla utrudnienia wprowadzil bym po 10 sztuk kazdej figury i co wy na to zajebiscie by grala wiara hahah
Na dzis mam 7/{5,15,18,29,43,47,64} i 8/{12,18,21,27,29,33,63,78} i od ziomala ICEMARIO 5/{15,21,33,47,78} oczywiście 24 zakŁady w dużego Loltka ! ale tu juz nie zdradze .Powodzenia życze wszystkim dziś o 21.55 i POZDRAWIAM !!!WYSOKICH UPRAGNIONYCH WYGRANYCH !!!
Nie mają znaczenia kształty losowanych liczb,czy to będą kwadraty ( szesciany), walce,czy kule. Problem jest w tym aby wytypowane pzez Ciebie wypadły o właściwej porze,Bez przesunięcia o 2 lub 3 dni,kiedy ich akurat nie obstawisz Powodzenia
Dziś 26 rocznica wprowadzenia stanu wojennego Wtedy padły takie liczby w DL 2,15,18,33,37,39 oraz 6,7,9,18,31,41 czy będzie podobnie? Historia lubi się powtarzać Oby nie we wszystkim.Powodzenia.
gregor dzięki ;) i sory bo wyzej zmieniłam troche twój nick :)powodzenia
Tak Jojo-troszkę pamiętam tamte czasy. Dobrze,że to było dawno, teraz mogę przynajmniej pisać o bidusiu:) Ale gdzie jest nasz "pokojowy" Generał?:) Myślałem, że już dawno wyśle na drogi Multipasko nie jakiś sznur czołgów, a przynajmniej liczb:) Nie czaj się jedynie w Typowaniach krakowiaczku jeden:):) Pozdrawiam Generale, powodzenia