Wpisy 809 039 – 809 138
8 marca 2012 16:25 → 8 marca 2012 17:32, 100 wpisów
chyba tak kobiety ..wiek maja podać.. ja podałam.. , a mieszkam w Bytomu
wojtas ale byliśmy blisko we wtorek co ja mogłem mieć nawey 10/10
jocia łatwiej sie rozmawia z kims który jest rówiesnikiem niz z kims kto ma 30 lat mniej
Jocia-Polonia Bytom
jarek-kurna same oboki były we wtorek i liczby,o których myślałem
wojtas mnie moja w zeszłym tygodniu przytargała walize na kółkach , zastanawiam sie po co ,czy mam ja spakowac czy mam w tym przywiesc forse
kosmatydobre
krys-w weekend raczej założę
grudniowa-44
Że co ??? Własnie przegladam jego blog - naturystyczny - gość jest gładki jak pupa niemowlaka
Niepokojące informacje na temat stanu zdrowia Roberta Kubicy przekazał na konferencji prasowej stacji radiowej "BBC" były kierowca zespołu Scuderia Toro Rosso Jaime Alguersuari. - Z tego co wiem, to niestety nie może w tej chwili utrzymać szklanki w ręce - oznajmił Hiszpan.
jarek-blisko było,ale nic,trzeba dalej grać,a może dzisiaj będzie 10/10
gramy dalej wojtas nadejdzie taki dzień co ty za spółke zakładasz
emeryt-dokładnie,tylko odroczone w czasie
jarek-z kolegą krysem wymieniamy poglądy na temat liczb
dzisiaj ładny mecz United-Bilbao
w kolejce czakają
Rosja - Czeljabinsk od 26. 1
Austria â Villach 17.1
Czechy â Ä. BudÄjovice 5.2
Dania - Herning od 8.1
Hvidovre od 8.1
Finlandia â HIFK Helsinki 4.2
Niemcy â Augsburger 13.1
Norwegia - Frisk/Asker od 7.1
Słowacja â Skalica 3.2
Szwajcaria - Rapperswil od 20.12
Szwecja â Färjestad 2.2
NHL - Chicago 31.1
Rosja - Czeljabinsk od 26. 1
Austria â Villach 17.1
Czechy â Ä. BudÄjovice 5.2
Dania - Herning od 8.1
Hvidovre od 8.1
Finlandia â HIFK Helsinki 4.2
Niemcy â Augsburger 13.1
Norwegia - Frisk/Asker od 7.1
Słowacja â Skalica 3.2
Szwajcaria - Rapperswil od 20.12
Szwecja â Färjestad 2.2
NHL - Chicago 31.1
nic, na mnie juz czas
emeryt-ale Bilbao strzeli przynajmniej jedną
dla pań jeszcze raz
krys-powodzenia wieczorem
jesli Bayern awansuje to kaśka 816 zł
a jak jeszcze Chelsea to dodaja mi do tego 417
obyyyyyyyyyyyyy sie stało
ale dalej, jeszcze parę szusów w Zieleńców i potem laba przy tvvvvvvvvvvvv
a jak jeszcze Chelsea to dodaja mi do tego 417
obyyyyyyyyyyyyy sie stało
ale dalej, jeszcze parę szusów w Zieleńców i potem laba przy tvvvvvvvvvvvv
Wbrew pozorom United czeka ciężka przeprawa w meczu z Baskami. Czerwone Diabły co prawda zanotowały 3 kolejne zwycięstwa w Premiership, ale nie zaprezentowały olśniewającej formy. W ubiegłym tygodniu pokonały Norwich 2:1 na Carrow Road po bramce Giggsa w doliczonym czasie gry. W ostatnią niedzielę zwyciężyły na White Hart Lane z Tottenham 3:1, ale to âKogutyâ dominowały w pierwszej połowie. Bilbao to bardzo trudny rywal, choć głównie na własnym boisku. MU jednak tradycyjnie mają kłopoty w pojedynkach z Hiszpańskimi rywalami. Ciekawostką jest fakt, że pomijając finały z Barceloną, mecze Manchesteru z klubami z Hiszpanii nie obfitują w bramki â w ostatnich ośmiu takich meczach padły zaledwie 4 bramki!
ciekawy będzie
Sp.Lizbona-Manch.City
Sporting jest niepokonany w Europejskich Pucharach w ostatnich dziewięciu meczach, z czego aż 8 wygrał! Problem w tym, że ekipa z Lizbony ostatnio jest w słabej formie. MC to lider Premiership, w znakomitej dyspozycji ( 4 zwycięstwa w ostatnich 5 meczach). W poprzedniej rundzie The Citizens pokonali na wyjeździe dużo mocniejsze od Sportingu, Porto. Jeżeli The City wyjdą na mecz odpowiednio skoncentrowani to już w pierwszym meczu powinni wygrać, a w rewanżu tylko dopełnić formalności.
Sp.Lizbona-Manch.City
Sporting jest niepokonany w Europejskich Pucharach w ostatnich dziewięciu meczach, z czego aż 8 wygrał! Problem w tym, że ekipa z Lizbony ostatnio jest w słabej formie. MC to lider Premiership, w znakomitej dyspozycji ( 4 zwycięstwa w ostatnich 5 meczach). W poprzedniej rundzie The Citizens pokonali na wyjeździe dużo mocniejsze od Sportingu, Porto. Jeżeli The City wyjdą na mecz odpowiednio skoncentrowani to już w pierwszym meczu powinni wygrać, a w rewanżu tylko dopełnić formalności.
też
Valencia-PSV Eindhoven
Zespoły te spotkały się przed sezonem w towarzyskiej potyczce, zakończonej wygraną Valencii 2:0.Valencia jest niepokonana od 7 meczów u siebie w Europejskich Pucharach (5 zwycięstw i 2 remisy). Nigdy nie przegrała w meczu przeciwko klubowi z Holandii â na własnym boisku zanotowała 2 zwycięstwa i 2 remisy. Z kolei PSV nigdy nie wygrało w Hiszpanii (4 remisy i 7 porażek). Te statystyki jednoznacznie przemawiają za Valencią, dodatkowo piłkarze z Eindhoven przystąpią do meczu w fatalnych nastrojach po laniu jakie zaserwowało im Twente (2:6 na Philips Arena!).
Valencia-PSV Eindhoven
Zespoły te spotkały się przed sezonem w towarzyskiej potyczce, zakończonej wygraną Valencii 2:0.Valencia jest niepokonana od 7 meczów u siebie w Europejskich Pucharach (5 zwycięstw i 2 remisy). Nigdy nie przegrała w meczu przeciwko klubowi z Holandii â na własnym boisku zanotowała 2 zwycięstwa i 2 remisy. Z kolei PSV nigdy nie wygrało w Hiszpanii (4 remisy i 7 porażek). Te statystyki jednoznacznie przemawiają za Valencią, dodatkowo piłkarze z Eindhoven przystąpią do meczu w fatalnych nastrojach po laniu jakie zaserwowało im Twente (2:6 na Philips Arena!).
Atl.Madryt-Besiktas
Besiktas jest jedyną drużyną z Turcji na tym etapie rozgrywek. Nigdy jeszcze nie udało im się wygrać w Hiszpanii. Besiktas w ostatniej rundzie wyeliminował Bragę, co naturalnie wzbudza szacunek. Atletico Madryt dużo lepiej spisuje się odkąd posadę trenera objął Diego Simeone. W poprzedniej rundzie Hiszpanie nie pozostawili żadnych złudzeń Lazio Rzym. Zdobywcy Ligi Europejskiej z przed dwóch lat powinni zdecydowanie wygrać w pierwszym meczu, tak żeby na gorący teren w Stambule jechać z odpowiednią zaliczką.
Besiktas jest jedyną drużyną z Turcji na tym etapie rozgrywek. Nigdy jeszcze nie udało im się wygrać w Hiszpanii. Besiktas w ostatniej rundzie wyeliminował Bragę, co naturalnie wzbudza szacunek. Atletico Madryt dużo lepiej spisuje się odkąd posadę trenera objął Diego Simeone. W poprzedniej rundzie Hiszpanie nie pozostawili żadnych złudzeń Lazio Rzym. Zdobywcy Ligi Europejskiej z przed dwóch lat powinni zdecydowanie wygrać w pierwszym meczu, tak żeby na gorący teren w Stambule jechać z odpowiednią zaliczką.
A gdyby tak nie padła 6 dzisiaj to co będzie na weekend? Stawiałbym na 40 000 000
majwoj ja dzis nie gram, ale taki zestaw 1,2,3,11,12,13 - myśle że ciekawy
majwoj zamiast lotto zainwestowałem 10zł w dwie 9+ mm, 300.000 mi styknie