Wpisy 808 897 – 808 996
8 marca 2012 15:26 → 8 marca 2012 16:09, 100 wpisów
jocia przeciez wypowiedzilismy sie za tobą ,dlaczego podtrzymujerz swoja decyzje
mag z tego co pisał mi W.N to było z soboty na nidziele nie napisze kto jej zarzucił ze jest klonem
mag W.Nmi pisał kto tak jej powiedział ale niechciałbym cos przekrecic
Napisze krótko.. to co sie tutaj dzieje..nie lezy w moim charakteze.. oszczerstwa, fałsz , obłud , kłamstwa, pomówienia ..a tego tutaj pełno..procz tego obrzydliwego wyciągania prywatnych spraw przy okazji .. kłótni..na publiczne forum. Bardzo przezyłam.. to co madzia77 pisała o kathy i lila o madzi.. . to wszystko jest wstrętne , choc mnie nie dotyczy..mocno to przezyłam.
Wycieczki pod moim adresem.. także dwóch mocnych uznało,ze jestem klonem..Pasko tego nie wyprostował.. szkoda.
mag.. wiem o Tobie sporo..Ty o mnie też.. nie piszemy juz od grudnia na gg i @ i tel. , nigdy by mi do głowy nie przyszło , by przekazywac cokolwiek Twojego prywatnego i zaręczam tobie,ze tak zostanie.. .
Wycieczki pod moim adresem.. także dwóch mocnych uznało,ze jestem klonem..Pasko tego nie wyprostował.. szkoda.
mag.. wiem o Tobie sporo..Ty o mnie też.. nie piszemy juz od grudnia na gg i @ i tel. , nigdy by mi do głowy nie przyszło , by przekazywac cokolwiek Twojego prywatnego i zaręczam tobie,ze tak zostanie.. .
krys-5,49,24,77,57
Jocia tak już jest w sieci , nie wszyscy ludzie do siebie pasuja i czasmi są zgrzyty
grudniowa..wiem jak jest w sieci..wiem.. nie zmienia to faktu,ze to jest wstrętne .
Jocia-przemysl jeszcze to
jocia....szkoda że widzisz tylko co lila napisała o madzi a nie madzia o lili i powooooooo
jocia ale badzmy bezstronni madzia77 zawsze była w temacie ona wiedział kto ,gdzie ,kiedy ,w jakich warunkach,czy na podłodze
,czy na dachu.
wiecej na ten temat nic niebede pisał
,czy na dachu.
wiecej na ten temat nic niebede pisał
krys-wysyłam taką piątke
fakt który niepodlega zadnym rozwazaniom to kłotnie które nie powinny odbywac sie na chacie
grudniowa.. jeszcze jedno..sa zgrzyty..ale jest tez ogromnie duzo fałszu i obłudy..
Lila ,nie, widze wszystko..nie dopisalam masz rację odwrotnie także , zapewniam cie..sa rzeczy których nie powinno sie wywlekac na publiczne forum.
kosmaty.. nie zaprzeczam..nie znam caosci..bo burze były..nim weszłam na mp. kwiecień 2011 ..
grudniowa..dlatego napisałam .. nie pisz za duzo o sobie.. i wiem czym mam sie przejmowac, a czym nie.
Jestem z tego samego miasta co TY ..wiec jeszcze sie moze okazac..ze jestesmy sklonowane
Kosmaty znowu masz rację !!
Lila ,nie, widze wszystko..nie dopisalam masz rację odwrotnie także , zapewniam cie..sa rzeczy których nie powinno sie wywlekac na publiczne forum.
kosmaty.. nie zaprzeczam..nie znam caosci..bo burze były..nim weszłam na mp. kwiecień 2011 ..
grudniowa..dlatego napisałam .. nie pisz za duzo o sobie.. i wiem czym mam sie przejmowac, a czym nie.
Jestem z tego samego miasta co TY ..wiec jeszcze sie moze okazac..ze jestesmy sklonowane
Kosmaty znowu masz rację !!
mag zauwaz nigdy niepazwoliłem sobie na współfałosc z madzia 77 .zauwazajac jej rozmowy z innymi .to jest fakt mozesz sobie sprawdzidzic moje kilka tysiecy wpisów
oświadczam,ze mam dwóch synów.. grudniowa nie jest moja córka.. mieszkamy w tym samym mieście .
jocia..nie odchodź,nikt Ciebie o nic nie posądza,Tylko tak to jest jak m77 narobi klonów żeby do***olić innym
krys-ta pierwsza dobra
jocia przemyśl to ja też tu często nie bywam ,nie wchodzę w polemikę jak są kłótnie ,są nicki których nie lubię to ich nie zaczepiam ,pewnie też są tacy co mnie nie tolerują to ich sprawa ..
znam osobiście kilka osób z chatu i nigdy nie wywlekam spraw osobistych a typowanie traktuje jak zabawę i odskocznię od codziennych problemów .....a jak się uda coś wygrać to jest miłe jak to ktoś kiedyś napisał na waciki jest .....
jociu ja do ciebie nie mam nic ....szkoda by było sąsiadko
znam osobiście kilka osób z chatu i nigdy nie wywlekam spraw osobistych a typowanie traktuje jak zabawę i odskocznię od codziennych problemów .....a jak się uda coś wygrać to jest miłe jak to ktoś kiedyś napisał na waciki jest .....
jociu ja do ciebie nie mam nic ....szkoda by było sąsiadko
KOCHANI ZE ŚWIĘTEGO MIASTA I NIE TYLKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NIE MA CO SIĘ ZŁOSCIĆ ANI ANI WOGÓLE
ale masz rację że tu jest kilka do***alaków do wszystkiego niech oni spieprzają
czy pisałeś z madzią czy nie tego nie wiem Waldi. faktem jest, że kłótnie były tu i dawniej. jociu nie płaczi zostań kurdupelciu
to mi sie podoba my z jacia piszemy jedno ,inni pisza o liczbach i nic nikomu nie przszkadza
Jocia co ja widzę
Nie odchodź ten człowieczyna z Sulęcina tylko na to czeka.....chce ktoś mój adres ???
Kto nie skacze nie jest z Jocią
Jocia , wiem wczoraj poruszyłam nie myślac inny temat i też wywołałam małą burzę , bo kazdy kto ma odmienne zdanie stara się bronić swoich racji . potem temat roszedł się łagodnie po kościach
dziś jest dzień wybaczania na czacie
przepraszam wszystkich dobra idę bo i tak mnie nikt nie lubi
przepraszam wszystkich dobra idę bo i tak mnie nikt nie lubi
krys-jeszcze 5,49,77
Tatarzy są wśród nas
http://turystyka.wp.pl/gid,11237538,title,kruszyniany-tatarzy-sa-wsrod-nas,galeria_zdjecie.html
http://turystyka.wp.pl/gid,11237538,title,kruszyniany-tatarzy-sa-wsrod-nas,galeria_zdjecie.html
pada śnieg puszysty snieg
Prosze was.. mnie wywlekajcie osobistych spraw.. bo to bardzo przykre . Nawet dla postronnych obserwatorów
dorotko
Lila
mag..
grydniowa
kosmaty
krys
dorotko
Lila
mag..
grydniowa
kosmaty
krys