Wpisy 808 839 – 808 938
8 marca 2012 14:51 → 8 marca 2012 15:52, 100 wpisów
jocia błąd w obliczeniach pewniakow u mnie, zajrzyj forum dziek
....a z moich wyliczanek wyszło 66 ale trudno...
idę na wieczór
idę na wieczór
Jocia
Majorcia
Majorcia
Jocia
krys-to co tam gramy??5 na bank
krys-49 coś czuję,że będzie
krys-49,55 właśnie miałem na tym kuponie,co chciałem grac na 14ta
mag
krys-no mnie też,lepiej dać jej
krys-zamiast 55 dajmy 24
wszystkim ..udanych typowań i powodzenia we wszystkich grach . Znikam .
3/3 z tych Waldi 20-21-22-23-32 (25-28-35 te przemiennie dać)bedzisz miał 9x4/4 do tego ,x,x- 2 swoje pewniaki np;8/78
Waldi Ty masz ten rozpisdziękuję Waldi
Waldi Ty masz ten rozpisdziękuję Waldi
Jociadzisiaj trafiasz 5/6 w Lotto
mag-będzie 35?
mag ja mam wszystko i nicccc
pisałem ze 19,20 postawiłem a 44 55 poprostu robi mnie w ......
pisałem ze 19,20 postawiłem a 44 55 poprostu robi mnie w ......
wojtas ..dziekuje
Znikam na zawsze z mp.wszystkim, którzy mnie lubili i nie lubili..wygranych życzę .
Jaszcze raz powtarzam.nie jestem niczyim klone..ani mag.. ani madzi 77 . mam jesen nick.
m. dorotko
Znikam na zawsze z mp.wszystkim, którzy mnie lubili i nie lubili..wygranych życzę .
Jaszcze raz powtarzam.nie jestem niczyim klone..ani mag.. ani madzi 77 . mam jesen nick.
m. dorotko
co się dzieje jociu?
wojtas 35 i 77 ma najwyższy % na wieczorne losowanie
wojtas 35 i 77 ma najwyższy % na wieczorne losowanie
Jocia-no coś Ty,nie opuszczaj stronki
jociu??podpieli ciebie pod mag.. i madzie77??
jociu znamy się z mp , rozmawiałyśmy nie raz i nie dwa tel.
jociu znamy się z mp , rozmawiałyśmy nie raz i nie dwa tel.
jocia przeciez wypowiedzilismy sie za tobą ,dlaczego podtrzymujerz swoja decyzje
mag z tego co pisał mi W.N to było z soboty na nidziele nie napisze kto jej zarzucił ze jest klonem
mag W.Nmi pisał kto tak jej powiedział ale niechciałbym cos przekrecic
Napisze krótko.. to co sie tutaj dzieje..nie lezy w moim charakteze.. oszczerstwa, fałsz , obłud , kłamstwa, pomówienia ..a tego tutaj pełno..procz tego obrzydliwego wyciągania prywatnych spraw przy okazji .. kłótni..na publiczne forum. Bardzo przezyłam.. to co madzia77 pisała o kathy i lila o madzi.. . to wszystko jest wstrętne , choc mnie nie dotyczy..mocno to przezyłam.
Wycieczki pod moim adresem.. także dwóch mocnych uznało,ze jestem klonem..Pasko tego nie wyprostował.. szkoda.
mag.. wiem o Tobie sporo..Ty o mnie też.. nie piszemy juz od grudnia na gg i @ i tel. , nigdy by mi do głowy nie przyszło , by przekazywac cokolwiek Twojego prywatnego i zaręczam tobie,ze tak zostanie.. .
Wycieczki pod moim adresem.. także dwóch mocnych uznało,ze jestem klonem..Pasko tego nie wyprostował.. szkoda.
mag.. wiem o Tobie sporo..Ty o mnie też.. nie piszemy juz od grudnia na gg i @ i tel. , nigdy by mi do głowy nie przyszło , by przekazywac cokolwiek Twojego prywatnego i zaręczam tobie,ze tak zostanie.. .
krys-5,49,24,77,57
Jocia tak już jest w sieci , nie wszyscy ludzie do siebie pasuja i czasmi są zgrzyty
grudniowa..wiem jak jest w sieci..wiem.. nie zmienia to faktu,ze to jest wstrętne .
Jocia-przemysl jeszcze to
jocia....szkoda że widzisz tylko co lila napisała o madzi a nie madzia o lili i powooooooo
jocia ale badzmy bezstronni madzia77 zawsze była w temacie ona wiedział kto ,gdzie ,kiedy ,w jakich warunkach,czy na podłodze
,czy na dachu.
wiecej na ten temat nic niebede pisał
,czy na dachu.
wiecej na ten temat nic niebede pisał
krys-wysyłam taką piątke
fakt który niepodlega zadnym rozwazaniom to kłotnie które nie powinny odbywac sie na chacie
grudniowa.. jeszcze jedno..sa zgrzyty..ale jest tez ogromnie duzo fałszu i obłudy..
Lila ,nie, widze wszystko..nie dopisalam masz rację odwrotnie także , zapewniam cie..sa rzeczy których nie powinno sie wywlekac na publiczne forum.
kosmaty.. nie zaprzeczam..nie znam caosci..bo burze były..nim weszłam na mp. kwiecień 2011 ..
grudniowa..dlatego napisałam .. nie pisz za duzo o sobie.. i wiem czym mam sie przejmowac, a czym nie.
Jestem z tego samego miasta co TY ..wiec jeszcze sie moze okazac..ze jestesmy sklonowane
Kosmaty znowu masz rację !!
Lila ,nie, widze wszystko..nie dopisalam masz rację odwrotnie także , zapewniam cie..sa rzeczy których nie powinno sie wywlekac na publiczne forum.
kosmaty.. nie zaprzeczam..nie znam caosci..bo burze były..nim weszłam na mp. kwiecień 2011 ..
grudniowa..dlatego napisałam .. nie pisz za duzo o sobie.. i wiem czym mam sie przejmowac, a czym nie.
Jestem z tego samego miasta co TY ..wiec jeszcze sie moze okazac..ze jestesmy sklonowane
Kosmaty znowu masz rację !!
mag zauwaz nigdy niepazwoliłem sobie na współfałosc z madzia 77 .zauwazajac jej rozmowy z innymi .to jest fakt mozesz sobie sprawdzidzic moje kilka tysiecy wpisów
oświadczam,ze mam dwóch synów.. grudniowa nie jest moja córka.. mieszkamy w tym samym mieście .
jocia..nie odchodź,nikt Ciebie o nic nie posądza,Tylko tak to jest jak m77 narobi klonów żeby do***olić innym
krys-ta pierwsza dobra
jocia przemyśl to ja też tu często nie bywam ,nie wchodzę w polemikę jak są kłótnie ,są nicki których nie lubię to ich nie zaczepiam ,pewnie też są tacy co mnie nie tolerują to ich sprawa ..
znam osobiście kilka osób z chatu i nigdy nie wywlekam spraw osobistych a typowanie traktuje jak zabawę i odskocznię od codziennych problemów .....a jak się uda coś wygrać to jest miłe jak to ktoś kiedyś napisał na waciki jest .....
jociu ja do ciebie nie mam nic ....szkoda by było sąsiadko
znam osobiście kilka osób z chatu i nigdy nie wywlekam spraw osobistych a typowanie traktuje jak zabawę i odskocznię od codziennych problemów .....a jak się uda coś wygrać to jest miłe jak to ktoś kiedyś napisał na waciki jest .....
jociu ja do ciebie nie mam nic ....szkoda by było sąsiadko