Wpisy 806 857 – 806 956
7 marca 2012 17:03 → 7 marca 2012 20:04, 100 wpisów
sara...ty tak kawa ...dodaje twój biust ma śmietana ...po co kupujesz w sklepie
sara...nie ogloodałem www .ja przestałem zboczuchuu ..13max nadal za mało gapi
dobra znikam...teraz oblicze lootoo przy kompie..
sara ..masz baw się z kim chłopakiem
sara ..masz baw się z kim chłopakiem
sara... no tak jesteś zboczuszka...tanczyłaś kiedyś na stole i widać twoja tyłeczka
dobra juz uciekam..
sara...dla ciebie foto
-------
http://www.portalflorystyczny.pl/images/savoir-vivre/2.png
------
-------
http://www.portalflorystyczny.pl/images/savoir-vivre/2.png
------
sara...ubierz ładnie i opalaj tyłeczka jak ona ..przyjedziemy po ciebie ok
----------
http://patrz.pl/filmy/pogodynka-do-fapania
-----
----------
http://patrz.pl/filmy/pogodynka-do-fapania
-----
i poowwwooo
Dzień dobryWywiało wszystkich?
Chyba poobiednia drzemka...
To tak jak u mnie
----------
-----------------------------------
-----------------------------------
władca - właśnie pijam kawę
Maxxxx gdzie jesteś znalazłam coś na Twoją samotność
Maxxxx gdzie jesteś znalazłam coś na Twoją samotność
NA ONECIE POJAWIŁ SIĘ ARTYKUŁ O 30 MLN W LOTTO. OTO CIEKAWSZE KOMENTARZE FORUMOWICZÓW:
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.
Grudniowa.. .
----------------------------------------
----------------------------------------
Moje w typowaniach.Idę wysłać.Miłego wieczoru
grudniowa jeszcze mam to samo mm na wieczorne los. to te zakłady z ch-t
2,32,42,57,75,76
1,41,51,54,61,76 - tu było 120zł
2,32,42,57,75,76
1,41,51,54,61,76 - tu było 120zł
grudniowa
też Ci życzę wygranych, ale nadal czekam na wyższe wygrane- nie byłem nigdy w oddziale TS - więc najwyższy czas
też Ci życzę wygranych, ale nadal czekam na wyższe wygrane- nie byłem nigdy w oddziale TS - więc najwyższy czas
Ja w ogóle nie gram jestem tu bo mama gra ja sporadycznie , ale mama wygrała ostatnio 8/10 w mm
grudniowa to nieźle, moja najwyższa wygrana w mm to 7/9 - 300zł a tak to popelina .... na razie
Mama jeszcze wygrywa 5/5 , kiedyś jak mm było na starych zasada to więcej piątek miała teraz jak 2 losowania sa to ciężo to zrobić ale już nie raz 7/10 miała nawet w tym dniu jak te 8/10 w sumie w kolekturze odebrałam 660 zł
Ale nie wiem jak to u was jest powiedzcie jak np wygracie wiecej załóżmy takie 660 zł ja dopiero w 3 kolekturze wybrałam , w dwóch powiedzieli mi że tyle nie mają do wypłaty się wkur**** i pojechałam do tej co mama wysyłała - z myśla jak odmówi mi wyłaty to jej powiem że tu były kupony wysyłane już byłam nastawiona na awanture , ale udało sie ze bez problemu wypłacili. Mama mi kiedyś powiedziała ze jak było by tak że wygrałam a oni nie mają w kasie to musi im TS dowieźć kase ile w tym prawdy ? Chodzi o taka sume 600 zł.
Prawda jest taka że można sie z pracownikiem kolektury umówić na konkretną godzinę (gdy on mniej wiecej uzbiera tyle kasy). A jeśli i to nei pomorze to każdą sumkę można wybrać w głownym oddziale TS.
Tu dokładny opis ze strony lotto.
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki."
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki."
806 908 >> Ciekawy nr wpisu.. .
Jeśli się to czyta normalnie, a póżniej do ''góry nogami'', to wyjdzie taka sama liczba.. .
806 908 >> 31. / 31 lubi występować z liczbą ...13/.
-----------------------------------------
Jeśli się to czyta normalnie, a póżniej do ''góry nogami'', to wyjdzie taka sama liczba.. .
806 908 >> 31. / 31 lubi występować z liczbą ...13/.
-----------------------------------------
Zelus - no widzisz , a ja bym sie kłóciła a racji bym nie miała
69 - tą liczbe jak sie odwróci to też to samo wychodzi...skąd ja to znam
806914.
Po co jechać do kolektury na POMORZE, są bliżej, np. w Warszawie..
Po co jechać do kolektury na POMORZE, są bliżej, np. w Warszawie..
Opisujecie odebranie wygranej w kolekturze do kwoty 2000PLN. Zelus ma calkowita racje-cytuje punkt regulaminu,ktory o tym stanowi. Prowadzacy punkty lotto,badacy na wlasnej dzialalnosci gospodarczej mieli i maja problem w poniedzialki. Wygrane do kwoty 100PLN maja obowiazek wyplacic,bowiem terminal drukuje "kwit systemowy wygranej". Niejednokrotnie wlasnie w poniedzialki dochodzi do sytuacji,ze wyplacaja wygrane z wlasnej kieszeni,by nie stracic klienteli. Najbezpieczniejsza forma poinformowania grajacego jest odeslanie go z kuponem do oddzialu,ale co zrobic jesli w danym miescie czy wsi nie ma oddzialu pozostaje: "placz i wyplacaj".
witam wszystkich grających
Lila...
niewiem jak to jest z rozliczaniem punktu z t/s przykładowo własciciel zabki twierdzi ze musi codziennie rozliczyc kase i u niego rano nigdy niema kasy na wygrana ,natomiast sklep phs mówi ze rozlicza sie w srody i soboty
grudniowa....poczekam
ja nie wiem ciekawe co by zrobili jaby tak się wygrało 1999 pln
21,33,49,78
profesor
to ty jeszcze zyjesz ,przeciez wczoraj wydano wyrok na ciebie
to ty jeszcze zyjesz ,przeciez wczoraj wydano wyrok na ciebie
5,8,21,60
Ja jak kiedyś byłam na jakieś stacji to mi babka powiedziała zeby mogła mi wypłacić wygrana to musi najpierw sprzedać tyle zakładów zeby miała troche to dziwne bo jak sie wygrywa to powinni odrazu wypłacać bez problemów.
Kosmaty...chyba nie edzie az tak zle
Wyszło by na to że u mnie w mieście najlepiej wygrywać przed kumulacją lotto wtedy zawsze najwięcej kasy jest
Bonusik rosnie nadal
deki...
Lila...stało się coś