Wpisy 806 797 – 806 896
7 marca 2012 15:09 → 7 marca 2012 18:35, 100 wpisów
pejcz jak nie bedzie prezentu to
ksomaty Ciebie nie smialabym dziekuje
torsan to nietak do konca bo ja gram takim skróconym na 16 zakładów tylko by było 4x 3/5
4 ka w lotto wczoraj pieknie placona, jak nigdy
-----------
Dzisiaj rano w kilku krajach nie działał Facebook. Awaria jest juz usunięta.. .
----------------------------------------------------------
Dzisiaj rano w kilku krajach nie działał Facebook. Awaria jest juz usunięta.. .
----------------------------------------------------------
Ciekawa oferta pracy w domu, przez internet, dla osoby, która zna język czeski, słowacki...... . Więcej informacji można znależć w www.wspolczesna.pl
Lila.. .
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
Lilucha czuję 16
18...
lilucha pa
kosmaty, to tylko luzne przemyslenia
dzien dobry ...i pintol uciekam...
kosmatooo...moje zdanie narazie nie wiem ...moze to 22 i sprawdz wyniki
dobra juz znikam...
Już zaparzona
I jak smakowało?
grudniowa >>> ja z maxem tak pisaliśmy o tym Cieszynie bo planujemy się wybrać do czeskiego cieszyna i założyć konto w czeskiej Fortunie.
Tam można grać nasze i ich MM za lepsze kursy.
Tylko kupony trzeba nadawać przez Telefon (Telekonto).
I tak np za 3 liczby jest kurs 50
Grasz za 50 koron (8,50zł) - trafisz 3/3 masz 50 x 50 = 2500 koron (425zł)
U nas w TS za 8,50zł miałabyś 221zł.
Za 4/4 i 2,5zł masz 450złzł
Za 5/5 i 2,5zł masz 2500zł
Za 6/6 i 2,5zł masz 12,500zł( u nas 1300zł :lol: )
Tam można grać nasze i ich MM za lepsze kursy.
Tylko kupony trzeba nadawać przez Telefon (Telekonto).
I tak np za 3 liczby jest kurs 50
Grasz za 50 koron (8,50zł) - trafisz 3/3 masz 50 x 50 = 2500 koron (425zł)
U nas w TS za 8,50zł miałabyś 221zł.
Za 4/4 i 2,5zł masz 450złzł
Za 5/5 i 2,5zł masz 2500zł
Za 6/6 i 2,5zł masz 12,500zł( u nas 1300zł :lol: )
krzysio pintol 58 moj pewniak plusem nie
kosmaty >>> już wypita kawka
Dobra była
Pozdro
Dobra była
Pozdro
kosmaty >>> dbasz o serducho ?
kosmaty >>> nie zauważyłem
Ja też kawy nie pijam.
Tylko rozpuszczalna z mlekiem
Ja też kawy nie pijam.
Tylko rozpuszczalna z mlekiem
majorka...no brawooo 58+
sara...ty tak kawa ...dodaje twój biust ma śmietana ...po co kupujesz w sklepie
sara...nie ogloodałem www .ja przestałem zboczuchuu ..13max nadal za mało gapi
dobra znikam...teraz oblicze lootoo przy kompie..
sara ..masz baw się z kim chłopakiem
sara ..masz baw się z kim chłopakiem
sara... no tak jesteś zboczuszka...tanczyłaś kiedyś na stole i widać twoja tyłeczka
dobra juz uciekam..
sara...dla ciebie foto
-------
http://www.portalflorystyczny.pl/images/savoir-vivre/2.png
------
-------
http://www.portalflorystyczny.pl/images/savoir-vivre/2.png
------
sara...ubierz ładnie i opalaj tyłeczka jak ona ..przyjedziemy po ciebie ok
----------
http://patrz.pl/filmy/pogodynka-do-fapania
-----
----------
http://patrz.pl/filmy/pogodynka-do-fapania
-----
i poowwwooo
Dzień dobryWywiało wszystkich?
Chyba poobiednia drzemka...
To tak jak u mnie
----------
-----------------------------------
-----------------------------------
władca - właśnie pijam kawę
Maxxxx gdzie jesteś znalazłam coś na Twoją samotność
Maxxxx gdzie jesteś znalazłam coś na Twoją samotność
NA ONECIE POJAWIŁ SIĘ ARTYKUŁ O 30 MLN W LOTTO. OTO CIEKAWSZE KOMENTARZE FORUMOWICZÓW:
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.