Wpisy 803 829 – 803 928
6 marca 2012 00:53 → 6 marca 2012 01:22, 100 wpisów
13max jesteś bobo 33 lat nie jesteś dzida
robimy impreze w poznaniu, gruda co ty na to
max
max
dobra juz ide tam pokoju
13max..jestem starszy +4 od ciebie i poowwoo
"Gruda - często spotykana infekcja skóry u koni."
gruda
Najbardziej narażone miejsca to pęciny, piętki oraz ostrogi, rzadziej można spotkać grudę na podbrzuszu lub górnych partiach kończyn. Konie o białych nogach, delikatnej skórze lub konie pociągowe z długimi szczotami na pęcinach są najbardziej podatne na grudę.
Grudę wywołuje bakteria (, która często występuje na zabłoconych i mokrych padokach, gdzie trzymane są konie. W okresie jesienno-zimowym skóra konia (szczególnie w okolicach pęcin) staje się delikatna i bardziej podatna na wszelkiego rodzaju pęknięcia i podrażnienia, co z kolei jest idealnym miejscem dla wspomnianych bakterii DO PENETRACJI
Grudę wywołuje bakteria (, która często występuje na zabłoconych i mokrych padokach, gdzie trzymane są konie. W okresie jesienno-zimowym skóra konia (szczególnie w okolicach pęcin) staje się delikatna i bardziej podatna na wszelkiego rodzaju pęknięcia i podrażnienia, co z kolei jest idealnym miejscem dla wspomnianych bakterii DO PENETRACJI
max..
Wyleczona gruda często pozostawia wrażliwą i pogrubioną skórę. Aby nadać skórze pierwotną elastyczność i tym samym zapobiec nawrotom grudy, warto ją smarować maścią cynkową.
majorka...on 13max juz myśli zboczuchu gruda foto
dobra pintol ide tam..
dobra pintol ide tam..
Majorka, (hiszp. i kat. Mallorca) â największa w archipelagu Balearów wyspa hiszpańska na Morzu Śródziemnym.
krzysio tak
maksimum; adj attr maksymalny; ~ range zasięg maksymalny; lotn. maksymalny promień działania
krzysio Gdy następują chwile próby, wtedy można liczyć na niego, jest opanowany, spokojny, wytrwały, dociekliwy.
Odmiany i zdrobnienia Krzych, Krzysiek, Krzysio, Krzyszek, Krzysztofek, Krzyś {diabelek}}
Odmiany i zdrobnienia Krzych, Krzysiek, Krzysio, Krzyszek, Krzysztofek, Krzyś {diabelek}}
Słowo MAX które pierwotnie było stosowane jako przymiotnik w znaczeniu beztroski, szczęśliwy, wesoły, skłonny do żartów, barwny, kolorowy. Słowo to zaczęło przyjmować seksualną konotację pod koniec XVII wieku.
michał Odmiany i zdrobnienia Michałek, Michaś, Misiek, Miś
syna
Rurka Durhama - używana do koncentracji pęcherzyków gazu
Rurka Bourdona - służy do mierzenia ciśnienia.
Rurka Bourdona - służy do mierzenia ciśnienia.
erotyczne
Krzysztof lub Fafik
równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach.
Michał - Michał
przystojny dusigrosz, do tego ***oła, wpieprza chińskie zupki.
Alicja
cicha, grzeczna, kulturalna, ale jak się na..bie, robi striptease na stole.
Krzysztof lub Fafik
równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach.
Michał - Michał
przystojny dusigrosz, do tego ***oła, wpieprza chińskie zupki.
Alicja
cicha, grzeczna, kulturalna, ale jak się na..bie, robi striptease na stole.
max kiedyś pisalam Alicja kraina czaruuuuuffffffff
Beata
lubi pozycję na pieska, głośno krzyczy w czasie orgazmu.
lubi pozycję na pieska, głośno krzyczy w czasie orgazmu.
gruda... masz syna ,, nie przejmuj imprezki spokoo. i znikam..
max czytaj wyzej
dzida lżejsza od... przez co dzidy mogły służyć zarówno do walki na odległość, jak i do starcia na bliższym dystansie
gruda
Alicja â imię żeńskie, powstało ze starofrancuskiej formy AĂŤlis, która ma znaczenie "o szlachetnym usposobieniu"
gruda, troche, bo jestem starsza i jeszcze nie ma potomka
Mateusz jest niezwykle odpowiedzialny, prawdomówny, sprawiedliwy, dobroduszny. Raz podjęte ustalenia i raz dane słowo, realizuje z żelazną konsekwencją. Nawet, jeśli miałoby mu to przynieść straty. W swych przekonaniach jest konserwatystą. Ofiarnie służy sprawie publicznej, udziela pomocy innym osobom. kocham go nie ważne jaki bedzie
max
gruda... ja narazie praca, dorabiam sie moj chlop tez i moze cos wiece
max
o mnie sie zgadza... tzn moze nie ze streapteasem ale generalnie
Dopiero albo już mi z tym dobrze za kilka lat ja bede miała spokój i jako 30 bede szaleć a wy bedziecie w pieluchach hhehe ale kazdy ma wybór i jak chce tak robi mi nic do tego .
michal hm... dobre imie mialam kiedys lukasza... moze imie nic nie znaczy,ale niezle dranie
gruda ... mniej niż 30
Zdrowie dziecka jest najważniejsze czy sie ma 18 20 czy 40 lat to prawda.
gruda
gruda, starsza od ciebie
gruda ja sie czuje mlodo wygladam.... eee chyba... tez
Ja sie zawsze bede czuć na 18 i mój synek to odczuje jestem odpowiedzialna ale pokręcona mamą
gruda
Muszę coś upolować bo samotność mnie wykańcza ...mam wszytko ...i pieska ..ale nie mam do kogo się przytulić ....wszystkie kobity są beeeee te które miałem
gruda... raczej +20
max gdzies na swiecie jest twoja druga polowa wierze w to
max... wiecej