Wpisy 802 059 – 802 158
5 marca 2012 18:22 → 5 marca 2012 19:26, 100 wpisów
slim ja nie pytam o wygraną, tylko jak często trafiasz +, wysyłasz 6 pukonów/dz. i jak czesto Ci siądzie+
slim pytam, bo właściciel jednej budy gra na 9+ na stałe liczby i więcej by wygrał gdyby zrezygnował z+ , a dał stx2
majwoj program programem, a PRAWDOPODOBIEŃSTWO robi robotę, na górnym śląsku ostatnio brak wysokich wygranych w mm
zasada jest prosta im na więcej liczb grasz w mm, tym trudniej trafić - a jak trafisz zapłata godna
jocia
jocia
majwoj
bo jeśli slim pisze prawdę, to jest jednym z lepiej wygrywających
bo jeśli slim pisze prawdę, to jest jednym z lepiej wygrywających
zaraz pędze mamie do kolektury sama tez jakąs 5 wykreślę Powodzenia
panowie wygrywają przypadkowi ludzie a ja mam farta bo miałem parę tłustych wygranych gg
slim do profilu podajesz lipę, a te właściwe pukony to tajemnica, ale to nic
slim zapodaj , w środę będe w st. woli - mieście gdzie nawet 20zł nie wygrałem, dlatego szukam tych dobrych typków
O jejku nie bądźcie pesymistami ja na pewno w kuleczki nie wpadnę
Slim próbowałam już szybko się zniechęcam raz 4/5 na 2 dzień popołudniu poleciałam i całe 20 zł przegrałam
Tak moje - właśnie przed chwilą je robiłam na dowód że nie jestem niczyim klonem bo tak mnie tu oskarżali matko 20 tysięcy - mogę pomarzyć
jak trafie 4/10 to jestem szczęśliwa . Nie mam wyczucia do tych liczb
slim do cyferek, numerków itp mam doskonałą pamięć
spadam
jeszcze raz wszystkim grającym powooo po22,15
spadam
jeszcze raz wszystkim grającym powooo po22,15
grudniowa ...ale jesteś piekniucha
Zmieniam , bo nie umie sie zdecydować , wymyśliłam sobie że zrobie taka , to nie będe niczyim klonem ta już chyba zostanie - mam nadzieję
grudniowa....mówie naprawde nie zle wyglądasz foto
dobra znikam..
13max...teraz ty masz wez grudniowa tez ładna kobita ..kiedy chcesz to i znikam...
Siemanko..Spokój jest czy ewakuacja??
deki...
Robaluniu....
krzysio....
kosmaty....
slim.....
deki...
Robaluniu....
krzysio....
kosmaty....
slim.....
13max ...nie wazne jesteś młody zboczuchu wez twoja grudniowa ...ja juz dzidek nie pasuje dla mnie
lila..
lila...on 13max...długo gapił foto grudniowa ...i sam zboczuch przy kompie
13max....nie prawda odwrotnie jestem starszy od ciebie
Krzysiu ...jesteś Boss tego czatu jesteś Bossem trzymającym władzę ....a Max i Zakon ...jesteśmy twoimi ochroniarzami szefie