Wpisy 801 947 – 802 046
5 marca 2012 16:41 → 5 marca 2012 18:10, 100 wpisów
Robal ja tez się zdziwaiłam dlaczego tak na mnie naskoczyli na mnie o nic przecież to nie jest jakaś bajońska suma 5/5 często trafiała ale jak były stare zasady
jocia >>> chyba raczej nie
Ja mieszkam -Łódź
Ja mieszkam -Łódź
jocia,to się obłowiłaś , ja jakoś nie moge trafić zawsze 4/5 albo jeden obok zawsze...
sto lat temu , to "śmielej" się grało
i jednak - bywało więcej wygranych
i jednak - bywało więcej wygranych
Już sparwdziłam kiedy wpadły te 70 24 lutego w popołudniowym losowaniu , mama wysyłała te 70 kilka miesięcy wierzyła że kiedyś wpadną , ja jej odradzałam ale ona uparcie mówiła w padną , jak szłam do kolektury zawsze sobie myslałam starta pieniędzy , aż w koncu wpadły , myślalam że kasy więcej za 8 bedzie no ale niestety ale dobre i to
tomcio
dzięki - nie pamiętałem, że tam jest
75891 - jak coś wygarnę masz BIG
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
dzięki - nie pamiętałem, że tam jest
75891 - jak coś wygarnę masz BIG
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
do trzech razy sztuka.. nie trafiłam 6/6 ..wiec teraz mam stay zakład i nie typuje .nic nowego
oki.. ide typowac
jeszcze nie mam ani jednej iczby
grudniowa trzymaj sie.. masz szczescie,ze Pasko w odpowiednim momencie napisał
oki.. ide typowac
jeszcze nie mam ani jednej iczby
grudniowa trzymaj sie.. masz szczescie,ze Pasko w odpowiednim momencie napisał
czyli sobie kupiła to 8/10 tylko na przedpłaty
hheheheehheheheeeeeeee
hheheheehheheheeeeeeee
No może nie aż tak ale wysyłała no dla mnie to było śmieszne jak szłam do kolektury a tam 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 i z tą myśla taaa jasne wpadna po kolei wszytskie , ale jak spisywałam te 70 to serce mi mocnije drgało nawet nie czytałam co tu piszecie myslałam że jesteśmy milionerkam :d a tu takie coś ehhhh
R_36 >>> Ty jeszcze to pamiętasz (wpis 75891 )
To już bardzo odległe czasy
I jak Ci idzie "walenie" ludzików po głowach ?
To już bardzo odległe czasy
I jak Ci idzie "walenie" ludzików po głowach ?
Dobra wypiłam już z wami kawę to teraz idę sprzątać wieczorem tu wpadnę fajnie tu u was
slim oby do wiosny i bedzie lepiej bo na razie łapie same doły w typowaniu
Witam wszystkichKurewsko ciężko jest cokolwiek trafić
Slimi kiedy ty się chłopie ogarniesz i zaczniesz pożądnie typować,chyba że teraz jesteś na pensyjce lotto -podejrzana sprawa
co slimi zatkało kakało
slimi zakochany pantofelek
mam takie trzy 40,04,17 co myślicie?
znaczy jak dzika świnia się pisze
gram takie 40,04,17,19,75 waszę opinie
slimi 17 cały czas prawie chodzi co 3 losowania
dlaczego
slimi a ty jak dobierasz liczb daj wskazówkę ,ja patrze np co ile chodzi dana liczba
slimi wracaj
pablo1 powraca...on slim sam zbiera nic nie powie tu podobne jak łakomczuchuu
dobra znikam..
slim ...ja tak wiem kazdy kto
slimi czyli ściemy mi tu waliszkrzysio
gg jedna wejdzie to wszystko
gg wejdzie 23 z kąt ty dobierasz takie liczby .GG patrz i ucz się bo wiecznie żyć nie będę 04,19,75,63,64,65,80,37.Proszę możesz je wysłać jak chcesz
gg znacz 63 nie 23