Wpisy 801 878 – 801 977
5 marca 2012 16:11 → 5 marca 2012 16:54, 100 wpisów
krys-ja wysyłam na jednym:5,16,30,52,59
Robal.
Może masz rację.
Może masz rację.
pająk ...dzieki za gosc ...nie pisz do mnie o mały włos niestety trafiam ..a ty potrafisz 3/3 niz kto
Pająk.
Tak,tak to prawda.Ta kasa.
Tak,tak to prawda.Ta kasa.
grudniowa >>> wejdź w swój profil i na samym dole jest ZMIEŃ ZDJĘCIE
krys-coś nie jestem przekonany to dej parki
Panie Pająk ,
czy to nie za osobiste pytanie ? w końcu dość krótko się znamy ?
czy to nie za osobiste pytanie ? w końcu dość krótko się znamy ?
krys-ta piątke tez powtórzę z 14tej:15,21,27,52,63
Pająk.
To zacerować,bo nawet drobniaki wylecą.
To zacerować,bo nawet drobniaki wylecą.
dobrosłw pajacyku drobny po co sie w***alasz miedzy wódke a zakaske i obrazasz dziewczyny?masz coś do uli i andro to wpisz sie im do księgi gosci i finito a jak nie to bujaj sie stad
Pająk.
Mogę Ci zrobić skarpetki na drutach.Chcesz?
Emerytki jak wiadomo "sztrykują"
Mogę Ci zrobić skarpetki na drutach.Chcesz?
Emerytki jak wiadomo "sztrykują"
krys-ta druga pątka jest ok
krys-uciekam,będę chyba wieczorem
krys-tą drugą wyślę
grudniowa
jak się nie wystraszyłaś, a pewnie nie, bo - Beaty - mają charakter - jutro będzie cieplej
i poowooo
jak się nie wystraszyłaś, a pewnie nie, bo - Beaty - mają charakter - jutro będzie cieplej
i poowooo
torsan
krys
krys
13.ax..
Krzysio dzisiaj oprę się o liczby Grudniowej:ale postaraj się coś wymyśleć na jutro dla Twojego przyjaciela,Pajaka:
pająk...dokuczałeś ja mały włos ...nastepnie nic nie bedze typowac w profilu i koniec. rozumiano
a ty zobaczymy jak
a ty zobaczymy jak
Robal_36 ---- nie nie wystraszyłam się bardziej wkurzyłam , że mi nikt nie wierzy
Krzysio o mały włos czyli juz miałem je wysyłać,ale sluga zawiódł i oszczędziłem:2,5:
grudniowa >>> znasz może przypadkiem rodzinę Bętkowskich z Piekar Śląskich ?
Wiesz - świat jest mały
Wiesz - świat jest mały
grudniowa..tu ciezko wierzyc ,,kto za duzo kłamali piszą ...widziałem foto to przepraszam ze myślałem jesteś facetem
dobra juz wychodze i poowwoo
Grudniowa ja tez mieszkam na Śląsku ,
Do Piekar 7 km.
Tomcio..Będkowskich sporo i w moim mieście
Do Piekar 7 km.
Tomcio..Będkowskich sporo i w moim mieście
krys miałam 5 z 5 w multi i 6 z 6 tez w multi i trzy razy 5/6 w Lotto..ale to historia
A można tu u Was pisac prywatne wiadomości ? Już bym do Joci napisała
grudniowa >>> OK nie ma sprawy
grudniowa
dlaczego "nikt" ? - tu , jak w zyciu sa różne "zbiory"
dlatego pytałem o te 8/10 - to sie przecież u licha zdarza ...
A takie słowo - "wszyscy" ? - TU - ktoś nie wierzy w uczciwość teesa - a inni wierzą , nawet - bezgranicznie, ktoś podciągnie swoje zdjęcie, a ktoś wstawi bez retuszu, ktoś wstawi wskan, a ktoś nie ...
I tak dobrze, że pięć minut po jutrzejszym losowaniu się nie zalogowałaś, z info: "jak się cieszę mam szóstkę"
dlaczego "nikt" ? - tu , jak w zyciu sa różne "zbiory"
dlatego pytałem o te 8/10 - to sie przecież u licha zdarza ...
A takie słowo - "wszyscy" ? - TU - ktoś nie wierzy w uczciwość teesa - a inni wierzą , nawet - bezgranicznie, ktoś podciągnie swoje zdjęcie, a ktoś wstawi bez retuszu, ktoś wstawi wskan, a ktoś nie ...
I tak dobrze, że pięć minut po jutrzejszym losowaniu się nie zalogowałaś, z info: "jak się cieszę mam szóstkę"
grudniowa >>> zarejestruj się na http://www.forumlotto.pl/.
Tam można pisać PW
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś była zarejestrowana na dwóch forach.
jocia >>> to samo
I juz mozecie się "dogadać"
Tam można pisać PW
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś była zarejestrowana na dwóch forach.
jocia >>> to samo
I juz mozecie się "dogadać"
grudniowa.. nic nie pisz ..bo to sie kidys zemści..nic osobistego
Tomcio..mieszkasz tu gdzie ja
Tomcio..mieszkasz tu gdzie ja
Robal ja tez się zdziwaiłam dlaczego tak na mnie naskoczyli na mnie o nic przecież to nie jest jakaś bajońska suma 5/5 często trafiała ale jak były stare zasady
jocia >>> chyba raczej nie
Ja mieszkam -Łódź
Ja mieszkam -Łódź
jocia,to się obłowiłaś , ja jakoś nie moge trafić zawsze 4/5 albo jeden obok zawsze...
sto lat temu , to "śmielej" się grało
i jednak - bywało więcej wygranych
i jednak - bywało więcej wygranych
Już sparwdziłam kiedy wpadły te 70 24 lutego w popołudniowym losowaniu , mama wysyłała te 70 kilka miesięcy wierzyła że kiedyś wpadną , ja jej odradzałam ale ona uparcie mówiła w padną , jak szłam do kolektury zawsze sobie myslałam starta pieniędzy , aż w koncu wpadły , myślalam że kasy więcej za 8 bedzie no ale niestety ale dobre i to
tomcio
dzięki - nie pamiętałem, że tam jest
75891 - jak coś wygarnę masz BIG
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
dzięki - nie pamiętałem, że tam jest
75891 - jak coś wygarnę masz BIG
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
do trzech razy sztuka.. nie trafiłam 6/6 ..wiec teraz mam stay zakład i nie typuje .nic nowego
oki.. ide typowac
jeszcze nie mam ani jednej iczby
grudniowa trzymaj sie.. masz szczescie,ze Pasko w odpowiednim momencie napisał
oki.. ide typowac
jeszcze nie mam ani jednej iczby
grudniowa trzymaj sie.. masz szczescie,ze Pasko w odpowiednim momencie napisał
czyli sobie kupiła to 8/10 tylko na przedpłaty
hheheheehheheheeeeeeee
hheheheehheheheeeeeeee
No może nie aż tak ale wysyłała no dla mnie to było śmieszne jak szłam do kolektury a tam 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 i z tą myśla taaa jasne wpadna po kolei wszytskie , ale jak spisywałam te 70 to serce mi mocnije drgało nawet nie czytałam co tu piszecie myslałam że jesteśmy milionerkam :d a tu takie coś ehhhh