Wpisy 801 720 – 801 819
5 marca 2012 15:30 → 5 marca 2012 15:51, 100 wpisów
ulce bana ulce bana
niech odsapnie od kompa
bo dysk siada
niech odsapnie od kompa
bo dysk siada
Jocia na razie próbuje ćwiczyć,może coś w końcu się odblokuje w łapce:
max , zakon ,lila , andromeda ..i inni maja klony i te sa w porzadku.
Ja klona nie mam ,a oberwałam od ludzi, którzy maja klony
Ja klona nie mam ,a oberwałam od ludzi, którzy maja klony
aż dziw bierze, że ja jeszcze klonem nie zostałem, wszyscy jakoś są wyróżniani, a ja nie czemu?
krisek
jocia .....my mamy ale wiadomo że to my ...i się nie kryjemy i nie mącimy ....a Tobie powiedziałem już raz .....co o Tobie myśle
ja też klona nie mam,chyba,że mnie sklonowali,jak miałem wyrostek wycinany
max ..czy ja mąciłam kiedylolwiek ??
a ja nie mam klona zrozumiałes ??
a ja nie mam klona zrozumiałes ??
ulala prosze Cie nie rozmawiaj z matkami wszelakich klonow
klon złosliwy nik który atakuje bo nie ma odwagi z własnego nika zatakowac
klon złosliwy nik który atakuje bo nie ma odwagi z własnego nika zatakowac
krisekb
a ryjesz, intrygujesz, albo - nie masz śmiałości czegoś n.o.r.m.a.l.n.i.e nie ukrywając "tożsamości" napisać ?
a ryjesz, intrygujesz, albo - nie masz śmiałości czegoś n.o.r.m.a.l.n.i.e nie ukrywając "tożsamości" napisać ?
andromeda kłamiesz,a słodka laleczkai czarodziejka83
KLON to też stworzenie Boże, że inaczej żyć nie może....
Wydaje mi się że nie ma to dużego znaczenia, skoro ktoś woli być klonem niech będzie, BYLEBY SKONCENTROWAŁ SIĘ NA TYPOWANIU A NIE KLONOWANIU
pozdr.Szczery(nie koln hehe)
Wydaje mi się że nie ma to dużego znaczenia, skoro ktoś woli być klonem niech będzie, BYLEBY SKONCENTROWAŁ SIĘ NA TYPOWANIU A NIE KLONOWANIU
pozdr.Szczery(nie koln hehe)
miałm i mam kontakt z wieloma użytkownikami mp..i nic się nie dzieje.. TO ZNOWU TYLKO TWOJE ZŁE ODCZUCIA.. JAK W STOSUNKU DO DARIUSZ WITKOWSKIEGO
odbij od mag..
odbij od mag..
dobrosław Pani wykasowane konto my sie spotkammy na sprawie cywilno prawnej
a Pasko zostanie powołany do udostepnienia tego portalu policji
a Pasko zostanie powołany do udostepnienia tego portalu policji
Jocia nie przejmuj się,13max33 zaatakował wczoraj Pająka,bez powodu:
Pasko za próbe z niesławianiajak i przywolenia za sprawą Twojej stronki na oczernianie mnie i kłamstwa występuje na drogę cywilno prawną w cemu wyjaśnienia!!
krys-przeczekajmy Gwiezdne Wojny:Atak Klonów
Robal 36- nie mam czasu na głupoty po prostu, życie między palcami ucieka, a tu takie walki, żeby chociaż było o co
pajak ...czy ja cie ***a zaczepiałem ...sam mnie zaczepiałes i jakies docinki mi robiłeś ....lamusie
Pozdrawiam serdecznie i trafnych typowań, spadam po pracować nad cyferkami.
krisek-ładne kupony w profilu
ale wy macie złe i kłamczuchu albo klon nazwano szatanem ...to ja kuzwa nic nie bede siedzieć
grudniowa ....typuj sobie ...i sluchaj sie mamy a niech cie moje zachowanie nie interesuje
Grudniowa staraj się podawać liczby w typowaniach,bo ja czasem lubię podebrać od kogoś,a ostatnio nie wiem od kogo?
torsanie ...pisz coo ..a nie taki c.h.u.j.a masz wystawiałeś emotek
szmaciarzu jesteś
szmaciarzu jesteś
Grudniowa:proszę zacznij,bo kazdy inaczej myśli,może będzie Twoje myślenie szczęśliwe:
Lilcia
Wojtas- to starocie, nowe były ładniejsze, ale czasu brak teraz na skany i poważnie granie, ale dzięki
andrucha..
torsan ...a co żeś się tak rozpisał ...bana ci zdjeli z bużki .....już nie ma
krisek-powodzenia w grach
krys-typujemy coś?