Wpisy 801 673 – 801 772
5 marca 2012 15:18 → 5 marca 2012 15:41, 100 wpisów
Witam,
Napiszę o problemie, który zauważyłem i który faktycznie jest poważny.
Stronę multipasko.pl odwiedza codziennie ponad 20 000 unikalnych użytkowników.
Minimum 10% z nich to osoby, które przychodzą pierwszy raz lub np. po miesiącu od ostatniej wizyty.
Obecnie mam wrażenie, że mimo tak potężnej ilości odwiedzin, bardzo ciężko, aby ktokolwiek nowy mógł dołączyć do chata.
Czy jest jakiś sposób, żeby ktoś kto trafił na stronę multipasko.pl, mógł spokojnie dołączyć do chata?
W pierwszym momencie najczęściej gdy próbuje być np. zbyt miły, są jakieś głupie podejrzenia. Gdy jest nieco bardziej stanowczy, kolejne podejrzenia.
Generalnie ciężko tu zaistnieć bez wzbudzania podejrzeć, a odwiedzalność jest naprawdę ogromna.
Nie powinno dziwić nikogo, że np. codziennie kilka nowych osób może chcieć dołączyć do chata!
Jeśli macie jakieś podejrzenia co do np. klonów, to faktycznie może 1 raz na 20 możecie mieć rację, ale weźcie pod uwagę, że możecie jej nie mieć i taki nowicjusz zamyka stronę i już tu nie wraca.
Dla dobra chata powinna zaniknąć polityka monopolistyczna, czyli pewna stała grupa osób ma tutaj poważanie i jej dobrze znana, wymądrza się i najchętniej lustruje nowe osoby, zaś wszyscy pozostali boją się pisać, żeby nie podpaść tej stałej grupie.
Otóż nie jest wcale tak. Bardzo mile widziani są Ci, którzy zazwyczaj tylko obserwują. Jeśli np. dominatorzy na chacie będą za bardzo dominować, to mogę być bardziej skory do ich blokady, niż takiego nowincjusza, czy niezbyt aktywnego użytkownika...
Pozdrawiam !
Napiszę o problemie, który zauważyłem i który faktycznie jest poważny.
Stronę multipasko.pl odwiedza codziennie ponad 20 000 unikalnych użytkowników.
Minimum 10% z nich to osoby, które przychodzą pierwszy raz lub np. po miesiącu od ostatniej wizyty.
Obecnie mam wrażenie, że mimo tak potężnej ilości odwiedzin, bardzo ciężko, aby ktokolwiek nowy mógł dołączyć do chata.
Czy jest jakiś sposób, żeby ktoś kto trafił na stronę multipasko.pl, mógł spokojnie dołączyć do chata?
W pierwszym momencie najczęściej gdy próbuje być np. zbyt miły, są jakieś głupie podejrzenia. Gdy jest nieco bardziej stanowczy, kolejne podejrzenia.
Generalnie ciężko tu zaistnieć bez wzbudzania podejrzeć, a odwiedzalność jest naprawdę ogromna.
Nie powinno dziwić nikogo, że np. codziennie kilka nowych osób może chcieć dołączyć do chata!
Jeśli macie jakieś podejrzenia co do np. klonów, to faktycznie może 1 raz na 20 możecie mieć rację, ale weźcie pod uwagę, że możecie jej nie mieć i taki nowicjusz zamyka stronę i już tu nie wraca.
Dla dobra chata powinna zaniknąć polityka monopolistyczna, czyli pewna stała grupa osób ma tutaj poważanie i jej dobrze znana, wymądrza się i najchętniej lustruje nowe osoby, zaś wszyscy pozostali boją się pisać, żeby nie podpaść tej stałej grupie.
Otóż nie jest wcale tak. Bardzo mile widziani są Ci, którzy zazwyczaj tylko obserwują. Jeśli np. dominatorzy na chacie będą za bardzo dominować, to mogę być bardziej skory do ich blokady, niż takiego nowincjusza, czy niezbyt aktywnego użytkownika...
Pozdrawiam !
Ze smoczkiem w buzi do żółtej budy.
1,25???????.......nie pamiętam takiej ceny..........za młody jestem widocznie
krys tak..tez ja podawałam.. miałam trafione: 31,62,3,55,77
grudniowa .nie martw sie..ja tez mam przechlapane, a jestem od kwietnia.. tez mysla,ze jestem klonem ..i maja rację, bo weług horoskopu celtycjkiego.. moim drzewem jest klon.
Jakos mnie to nie martwi..zbytnio.. każdy sędzi według siebie.
grudniowa .nie martw sie..ja tez mam przechlapane, a jestem od kwietnia.. tez mysla,ze jestem klonem ..i maja rację, bo weług horoskopu celtycjkiego.. moim drzewem jest klon.
Jakos mnie to nie martwi..zbytnio.. każdy sędzi według siebie.
Pasko
Pasko ja dziś na sobie dokładnie to odczułam , wchodze tu codziennie po 14 i po 22 i dziś postanowiłam sie zalogowac żeby uczestniczyć w chacie i momentalnie zostałam zjechana że klon jestem .
porządek musi być
torsan
krys-ogólnie kicha o 14tej
Ja na wieczór zastanawiam się,czy wysłać własne liczby,czy podebrać komuś z typowań,a gdybym wygrał,to zafunduję sobie masaże:
problem w tym,ze ulce
i jej córce dysk siada
od zbyt
długiego przebywania
na necie
hihi
schizofrenia paranoidalna
idiotki z siebie robia,a Pasko nowych uzytkowników odstraszają bana im
i jej córce dysk siada
od zbyt
długiego przebywania
na necie
hihi
schizofrenia paranoidalna
idiotki z siebie robia,a Pasko nowych uzytkowników odstraszają bana im
Wojtas
No lipa ;/, w tej jednej 3/3 zabraklo 21 kurde a bylo 22, a w tej mojej 2 oboki ...
No lipa ;/, w tej jednej 3/3 zabraklo 21 kurde a bylo 22, a w tej mojej 2 oboki ...
PASKO widzisz wpis 801697 za to ze tolerujesz takie zachowanie...jest tak na MULTIPASKO
Więc trzeba w grupie trzymającej władze zrobić zebranie ...klony muszą się opłacać
801673 Pasko
To prawda..ze mnie tez zrobili klona , nie wspone o przykrościach
To prawda..ze mnie tez zrobili klona , nie wspone o przykrościach
Pasko...nie trzeba było długo czekać a, TY tych ludzi BRONISZ? wstyd mi
ulka ty się pieknie
dzisiaj zachowałaś
bana to dla Ciebie
za zniechęcanie nowych
uzytkowników
dzisiaj zachowałaś
bana to dla Ciebie
za zniechęcanie nowych
uzytkowników
krys-coś trzeba dobrego ustalić
Pasko...gdzie jestes teraz miej odwage sie to wpisów dobrosłswa ustosunkować
widzisz ulala..jak to jest, wcześniej żegnał stronke giorgio "weteran stronki mp" jaka była twoja reakcja,podpiełaś go pod mag.. czy to było oki? także nie miej żalu jeśli ktoś inny właśnie tak Ciebie postrzega.
ulce bana ulce bana
niech odsapnie od kompa
bo dysk siada
niech odsapnie od kompa
bo dysk siada
Jocia na razie próbuje ćwiczyć,może coś w końcu się odblokuje w łapce:
max , zakon ,lila , andromeda ..i inni maja klony i te sa w porzadku.
Ja klona nie mam ,a oberwałam od ludzi, którzy maja klony
Ja klona nie mam ,a oberwałam od ludzi, którzy maja klony
aż dziw bierze, że ja jeszcze klonem nie zostałem, wszyscy jakoś są wyróżniani, a ja nie czemu?
krisek
jocia .....my mamy ale wiadomo że to my ...i się nie kryjemy i nie mącimy ....a Tobie powiedziałem już raz .....co o Tobie myśle
ja też klona nie mam,chyba,że mnie sklonowali,jak miałem wyrostek wycinany
max ..czy ja mąciłam kiedylolwiek ??
a ja nie mam klona zrozumiałes ??
a ja nie mam klona zrozumiałes ??
ulala prosze Cie nie rozmawiaj z matkami wszelakich klonow
klon złosliwy nik który atakuje bo nie ma odwagi z własnego nika zatakowac
klon złosliwy nik który atakuje bo nie ma odwagi z własnego nika zatakowac
krisekb
a ryjesz, intrygujesz, albo - nie masz śmiałości czegoś n.o.r.m.a.l.n.i.e nie ukrywając "tożsamości" napisać ?
a ryjesz, intrygujesz, albo - nie masz śmiałości czegoś n.o.r.m.a.l.n.i.e nie ukrywając "tożsamości" napisać ?
andromeda kłamiesz,a słodka laleczkai czarodziejka83
KLON to też stworzenie Boże, że inaczej żyć nie może....
Wydaje mi się że nie ma to dużego znaczenia, skoro ktoś woli być klonem niech będzie, BYLEBY SKONCENTROWAŁ SIĘ NA TYPOWANIU A NIE KLONOWANIU
pozdr.Szczery(nie koln hehe)
Wydaje mi się że nie ma to dużego znaczenia, skoro ktoś woli być klonem niech będzie, BYLEBY SKONCENTROWAŁ SIĘ NA TYPOWANIU A NIE KLONOWANIU
pozdr.Szczery(nie koln hehe)
miałm i mam kontakt z wieloma użytkownikami mp..i nic się nie dzieje.. TO ZNOWU TYLKO TWOJE ZŁE ODCZUCIA.. JAK W STOSUNKU DO DARIUSZ WITKOWSKIEGO
odbij od mag..
odbij od mag..
dobrosław Pani wykasowane konto my sie spotkammy na sprawie cywilno prawnej
a Pasko zostanie powołany do udostepnienia tego portalu policji
a Pasko zostanie powołany do udostepnienia tego portalu policji
Jocia nie przejmuj się,13max33 zaatakował wczoraj Pająka,bez powodu:
Pasko za próbe z niesławianiajak i przywolenia za sprawą Twojej stronki na oczernianie mnie i kłamstwa występuje na drogę cywilno prawną w cemu wyjaśnienia!!
krys-przeczekajmy Gwiezdne Wojny:Atak Klonów
Robal 36- nie mam czasu na głupoty po prostu, życie między palcami ucieka, a tu takie walki, żeby chociaż było o co
pajak ...czy ja cie ***a zaczepiałem ...sam mnie zaczepiałes i jakies docinki mi robiłeś ....lamusie