Wpisy 794 320 – 794 419
1 marca 2012 23:24 → 1 marca 2012 23:59, 100 wpisów
Krzysiu ......jest git
piekna ....on się przejęzyczył ...bo na pewno nie jest
piekna ....on się przejęzyczył ...bo na pewno nie jest
aha...odrotnie na T ...dobra znikam...
wy tak za duzo czytają same ksiązki , a do roboty nie chodzisz
Ja wiem , ze krzysio NIE jest
czasami Was czytam......
krzysio....nie znikaj, na tym czacie warto i MĄDRZE pogadać
czasami Was czytam......
krzysio....nie znikaj, na tym czacie warto i MĄDRZE pogadać
krzysio ...moj ziomku ...zawsze możesz na mnie liczyć aaaa zboczuchy dwa ....
kaska ....ile ma obrotów na minutę Twój robot ...bo rozumiem że tak to teraz sie nazywa
emeryt....a Ty jako miłośnik googlowania
sprawdź znaczenie słowa "chat" ...dobrze
ciekawam definicji
sprawdź znaczenie słowa "chat" ...dobrze
ciekawam definicji
majklasz
ja rozumiem - jest zapotrzebowanie, są miejsca gdzie się łatwo nie wyśle, ale sam tees jest za drogi, a w tej ofercie...
ja rozumiem - jest zapotrzebowanie, są miejsca gdzie się łatwo nie wyśle, ale sam tees jest za drogi, a w tej ofercie...
Deki.Dobranoc
pięknaja - podaje to, aby nie nabrrali sie ludzie na te sprawy;
jak zdążyłaś chyba zauważyć w 97 % ten czat nie służy MM, lecz spotkaniu się tu ludzi, którzy mają czas
1 % ma tu Pasko
i 2 % ci co typują
jak zdążyłaś chyba zauważyć w 97 % ten czat nie służy MM, lecz spotkaniu się tu ludzi, którzy mają czas
1 % ma tu Pasko
i 2 % ci co typują
realnie rzecz biorąc te ileś % tych, którzy typują
- niekoniecznie gra realnie
- niekoniecznie gra realnie
Robal > u mnie akurat wysyła sie łatwo wszedzie sa kolektury... gram tylko dlatego ze mam telefon na abonament z pakietem kwotowym gdzie pieniadze przechodza tylko przez 3 miesiace a potem przepadaja... do wszystkich moich bliskich mam gadanie za free wiec pakiet tak naprawde stoi w miejscu... ostatnio na sile uzywalem go do internetu w telefonie... gdybym nie byl w takiej sytuacji na pewno bym nie gram tam mam kolekturę pod domem hehe
a tak to sobie wysylam pelno smsów rmf.fm, pomagam.... bo co ja z ta kasa zrobie w telefonie.. przeciez nie wyplace hehe
a tak to sobie wysylam pelno smsów rmf.fm, pomagam.... bo co ja z ta kasa zrobie w telefonie.. przeciez nie wyplace hehe
No i co w związku z tym .....możecie iść na inny czat ...droga wolna
emeryt...zauważyłam....ale.... jest tu coś takiego jak forum z różnymi, baaardzo różnymi tematami.
Myślę, że mógłbys założyc taki z ostrzeżeniami różnego rodzaju,,,, bo ja pewnie WIESZ
czat to ot taka....rozmowa, pogawędka.......
Myślę, że mógłbys założyc taki z ostrzeżeniami różnego rodzaju,,,, bo ja pewnie WIESZ
czat to ot taka....rozmowa, pogawędka.......
emeryt..ja akurat gram w realu i sobie tu piszę co chcę,przeszkadza Tobie to?
Robal_36 -masz rację, co racja, to racja
ja w/w tekst usłyszałem od ludzi nabranych, siedzących w moim autokarze wycieczkowym, mówili z jakim spotkali się przykładami; w zeszłym roku znany był przykład z gorzowa, gdzie do faceta przyszedł rachunek na 115 tys. złotych, ale jemu to synek wykrecał numer zaczynający się na 700......
ja w/w tekst usłyszałem od ludzi nabranych, siedzących w moim autokarze wycieczkowym, mówili z jakim spotkali się przykładami; w zeszłym roku znany był przykład z gorzowa, gdzie do faceta przyszedł rachunek na 115 tys. złotych, ale jemu to synek wykrecał numer zaczynający się na 700......
dobra uciekamdobranoc wszystkimnarka do jutra
Lila...dobranoc
tak bardzo rózne tematy ...kto wie co to praca ...widze tu same małpy nic nie potrafią wymyśleć nowe dzieje i znikam...
emeryt...swoją drogą.......
NIE wiem czy to pech, czy szczęście
ale NIGDY nie spotkałam Cię w moim autobusie
NIE wiem czy to pech, czy szczęście
ale NIGDY nie spotkałam Cię w moim autobusie
majklasz
Masz rację - z fona nie wypłacisz, to czemu ma przepaść
Masz rację - z fona nie wypłacisz, to czemu ma przepaść
>>>Lila-absolutnie nie przeszkadza mi to i z takiego założenia wychodzę, że nie powinno to przeszkadzać nikomu; kto chce niech czyta, kto nie chce nieeeeeeee
dobra spadam
pięknaja- bo nie podróżuje z turystami autobusem, lecz autokarem, ale szkoda że nie spotkaliśmy się, tak mi przykro
ja tak mówie pintol uciekam...jedna osoba dokuczała
i znikam..i koniec gadania
i znikam..i koniec gadania
emeryt....masz racje
nie autobus / to przez ten wesoły pewnie/
autokar miało być.....
przy następnej wycieczce poszukam Ciebie....co mi tam
lubie wyzwania....
nie autobus / to przez ten wesoły pewnie/
autokar miało być.....
przy następnej wycieczce poszukam Ciebie....co mi tam
lubie wyzwania....
krzysio ....kto ....powiedz kto ...a zatańczę z nią z nim wiesz że zawsze Ci pomogę
krzysio....troszkę źle się Tobie napisało ale ja wiem że nie tak miało byc
piekna ...jak chcesz się spotkać w tym autobusie to napisz ....bo ja nie wiem co jest prawda i tylko prawdą
Dobranoc.
http://zdjecia.nurka.pl/url/media3.mojageneracja.pl-oieoquuitr-mediuml19xzc554bd029481c7c038064.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/media3.mojageneracja.pl-oieoquuitr-mediuml19xzc554bd029481c7c038064.jpg.html
Robal.
Co to znaczy niedochapany.
Przecież dobrze płacą.
Co to znaczy niedochapany.
Przecież dobrze płacą.
Kathy
Andromeda