Wpisy 793 100 – 793 199
1 marca 2012 18:17 → 1 marca 2012 19:09, 100 wpisów
marek33 03,05,13,15,34,37.
annanuki.Są kupony,można też na ch/tr.
Marek33 trzymam
jocia na takiej podstawie wybieram zestaw keno który wysłać;
biorę wyniki z 10 los wstecz, i patrzę co chodzi; jeśli z któregoś z w/w zestawów chodzą po 2,3liczby w poszczególnych los. , to ten wysyłam.
a dziś wracałem od dentysty-skasował mnie 50zł i poprostubez sprawdzana wsteczniejszych losowań dałem zestaw 1,11,19,20,21,51, kupiłem 1 otwieraczkę i kop. diamentów i mm w sumie za 10zł, a na razie wyciągnołem 275 keno, 17 otwieraczka,mm?
biorę wyniki z 10 los wstecz, i patrzę co chodzi; jeśli z któregoś z w/w zestawów chodzą po 2,3liczby w poszczególnych los. , to ten wysyłam.
a dziś wracałem od dentysty-skasował mnie 50zł i poprostubez sprawdzana wsteczniejszych losowań dałem zestaw 1,11,19,20,21,51, kupiłem 1 otwieraczkę i kop. diamentów i mm w sumie za 10zł, a na razie wyciągnołem 275 keno, 17 otwieraczka,mm?
Są takie "otwieraczka"? Jeszcze nie widziałam.
pani toja....naprawde nie jestem dokuczliwy i powwoo
jocia powiem Ci, że jeśli o mnie chodzi to w keno przy mnieszych pieniądzach coś się lepszego trafi, a w mm najwyższa moja wygrana w tym roku to 12zł- czyli kicha
gg..dziekuję jeszcze raz.. wczoraj miałam 3/3 wczoraj? chyba tak ...
gg36.A taką to widziałam.
jocia...no wiem widze doładnie kiedy wysłane kupon
jocia ale też jest prawdą, że takie wyższe wygrane w keno jak np; 7/7,8/8,9/9 w moim mieście wcale nie padają
najprędzej wygrasz ok 50zł grając w mm 3/3 lub keno 5/6
najprędzej wygrasz ok 50zł grając w mm 3/3 lub keno 5/6
pan majwoj ..ty juz nie chcesz typować tam w profilu ...ja jeszcze za mało i powwoo
angierski dzięki, ale ja puszczam keno 2-3 zakł/dz i gram na podane wcześniej zestawy - aż taki maniakiem keno nie jestem
majwoj ...podobne jesteś bez naruszony typerka
angierski...laptop bateria nie trzyma prawie za 30 min
angierski....
angierski jak pisałem aż takim maniakiem keno nie jestem, nie chcę być złośliwy ale jest wiele systemów do różnych gier , a wysokich wygranych mało - PO PROSTU PRAWDOPODOBIEŃSTWO się kłania,gdyby wszyscy wygrywali to TS i buki by padli
a dziś to fart
a dziś to fart
to fakt, a Keno to gra szczegolnie nie podatna na wyliczenia i statystki
gg36...pierwszy razy zycze
hmmm
ktoza od paru dni wałkuje temat "keno" na forum,pyta docieka
a tu nagle zbiegiem okoliczności okazuje sie
że sa tacy co i wygrywają w "keno
ktoza od paru dni wałkuje temat "keno" na forum,pyta docieka
a tu nagle zbiegiem okoliczności okazuje sie
że sa tacy co i wygrywają w "keno
gg36...teraz przerwa TS ...dopiero od wiosny gram 3/3 albo 5/5 i poowwo wiecej nie dla mnie 10/10
dobrosław, gdy 2l. temu trafiłem w keno z chybika 7/7- 1000zł, to gram, 2-3zak/dz
ale często bywam w innych miastach i nie widzę jakichs spektakularnych wygranych najczęścięj 5/5, 6/6
o wyższe wygrane trza walczyć w mm
ale często bywam w innych miastach i nie widzę jakichs spektakularnych wygranych najczęścięj 5/5, 6/6
o wyższe wygrane trza walczyć w mm
Złośnico.. .Witaj.. .
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Witam serdecznie.Mam nadzieje ,ze dzis właśnie nadszedł ten dzień w którym zgarnę wygraną
Deki.
Ale my kulturalnie i z umiarem
Ale my kulturalnie i z umiarem
Kosmaty.. .
-------------------------------
-------------------------------
lila
Lila.. .
----------------------------------------
----------------------------------------