Wpisy 790 373 – 790 472
28 lutego 2012 22:48 → 29 lutego 2012 08:28, 100 wpisów
lila..
a ja mam teraz problem z wygraną ? nie wiem co zrobić czy zakopać pod drzewem , bo za bankami nie przepadam
Nie wiem..czy Adnminowi mozna cos kazać !!
Wiem zakon..oświadczam tylko,że wniosłam skarge za takie potraktowanie mnie.. bezpodstawne.. i powiedzmy mało elaeganckie nie wpomnialm o blokadzie !
Nie wiesz .. nie oceniaj .
Wiem zakon..oświadczam tylko,że wniosłam skarge za takie potraktowanie mnie.. bezpodstawne.. i powiedzmy mało elaeganckie nie wpomnialm o blokadzie !
Nie wiesz .. nie oceniaj .
toja lila
trafiłem w zdrapce pączek ,trzy budynie - co zrobić z tą kasą .Może ktoś miał podobny przypadek -to niech się zwierzy na co przeznaczył wygraną
to jedziemy dalej .....kto pije ...kto tańczy ....a kto się i dzida
max puknij hehe.. dobre..
Nie toleruje chamstwa.. ja sie tak o nikim nie wyrazam .
Mnie tez Twoje towarzystwo nie odpowiada i tyle .
Nie toleruje chamstwa.. ja sie tak o nikim nie wyrazam .
Mnie tez Twoje towarzystwo nie odpowiada i tyle .
To dla Ciebie konfidencie http://www.youtube.com/watch?v=TO_djISBvVs
13max...w nocy bedzie rowzmawia jak wczoraj ...ja juz dzida wole
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 60 000 złotych
Dobrej nocy.
http://zdjecia.nurka.pl/url/i41.tinypic.com-2elvxfl.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/i41.tinypic.com-2elvxfl.jpg.html
dobra uciekamdobranoc wszystkim narka do jutraa
Kumulacja Lotto: 13 000 000 złotych
narka
Znalazłem fajny program do lokalizacji tel .komórkowych wystarczy wpisać numer telefonu i widzisz gdzie szukana osoba się znajduje -http://www.wykop.pl/ramka/74906/lokalizator-telefonow-komorkowych/
dzida na 100 procent jesteś
od 3 lat wysylam kazdego dnia w lotto te same liczby i nic.Nigdy nic no moze jedna 4
ale moze kiedys sie uda trafic
ale moze kiedys sie uda trafic
też się zmusiłem do wysiłku i też tyle
kosmaty - grasz na stałe ?
kosmaty - grasz na stałe ?
od około 3 lat od tego odstapiłem i niezałuje bo tez nic godnego niebyło
t r o c h ę ściemniam, że wszystkie wpisy pamiętam {{diabelek
T byłeś mądrzejszy /o dwa lata.../ od robaka
T byłeś mądrzejszy /o dwa lata.../ od robaka
jeszcze powiem inaczej ,zastanawiam sie czy wogóle nieprzejde na chybika
kto wie, czy nie pomoże ...
multi multi 1984 - jeśli nie przekręcam nicka - tak /chyba/ gra i sobie chwali ... może o to chodzi ? jednemu pójdzie tak , innemu inaczej jeden w tej grze, inny w innej - nic na siłę - takie jakby przeznaczenie ?
multi multi 1984 - jeśli nie przekręcam nicka - tak /chyba/ gra i sobie chwali ... może o to chodzi ? jednemu pójdzie tak , innemu inaczej jeden w tej grze, inny w innej - nic na siłę - takie jakby przeznaczenie ?
ulala
kosmaty
to ja też POwiem więcej - zastanawiam się c a ł k i e m nad sensem grania c a ł k i e m w mm
kosmaty
to ja też POwiem więcej - zastanawiam się c a ł k i e m nad sensem grania c a ł k i e m w mm
robal jesli o mnie chodzi od miesiaca pomału odpuszczam mm a w chodze w mini;gram na 8-ki
ulala
kosmaty
"ósemki" - osiem skreśleń zostawiłeś sobie do grania w mm ?
czy ósemki - pełnym w mini ?
kosmaty
"ósemki" - osiem skreśleń zostawiłeś sobie do grania w mm ?
czy ósemki - pełnym w mini ?
kosmaty....
mięska....czyżby to Twoje??
Za ten piękny gest...podaje pewniaka....65...
mięska....czyżby to Twoje??
Za ten piękny gest...podaje pewniaka....65...
robal typuje sobie np 3 x8 kazda 8 rozpisuje na 16 zakładów koszt 60zł
kosmaty
tak, to całkiem niegłupie -
taki kompromis między jednym skróconym, a pełnym na jedną tylko, ale właśnie "8"
tak, to całkiem niegłupie -
taki kompromis między jednym skróconym, a pełnym na jedną tylko, ale właśnie "8"
Kaska
ciut ciut, tyci tyci jeszcze skubnę z tej dobroci
kosmaty
takie między przesądami, a teorią spiskową {{usmiech} }- i wszystkie te zakłady wysyłasz, na raz, w jednej kolekturze ?
ciut ciut, tyci tyci jeszcze skubnę z tej dobroci
kosmaty
takie między przesądami, a teorią spiskową {{usmiech} }- i wszystkie te zakłady wysyłasz, na raz, w jednej kolekturze ?
jakie qzwa 13 baniek w kumulacji skad oni to biora i tylko ludzi w c.h.u.j.a robia najwyzej bedzie 10 no moze max 11
<<matti>
od powyżej dychy ludzie zaczynają powoli dostawać głupawki
od powyżej dychy ludzie zaczynają powoli dostawać głupawki
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Podaje 3 zestawy do gry w grę 49s.
1)1,2,3,11,12,13,21,22,23,31,32,33,41,42,43.
2)4,5,6,14,15,16,24,25,26,34,35,26,44,45,46.
3)7,8,9,17,18,19,27,28,29,37,38,39,47,48,49.
Zestawy te powstały po połączeniu zestawów z "końcówkami".Wszystkim trafnych typowań,pogody ducha,wielkiego humorku,dystansu do siebie,oraz szacunku dla innych graczy i użytkowników czata.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
1)1,2,3,11,12,13,21,22,23,31,32,33,41,42,43.
2)4,5,6,14,15,16,24,25,26,34,35,26,44,45,46.
3)7,8,9,17,18,19,27,28,29,37,38,39,47,48,49.
Zestawy te powstały po połączeniu zestawów z "końcówkami".Wszystkim trafnych typowań,pogody ducha,wielkiego humorku,dystansu do siebie,oraz szacunku dla innych graczy i użytkowników czata.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
horoskop na środę, 29 luty:
Wodnik,
Musisz byś bardzo ostrożny i przezorny, aby dokonać właściwych inwestycji. Gwiazdy radzą ci abyś ponownie przemyślał już podjęte decyzje. Będziesz mieć możliwość znalezienia rozwiązania sprzeczki, do ktorej doszło niedawno, musisz jednak zapomnieć o dumie, która Ci w tym przeszkadza.
Wodnik,
Musisz byś bardzo ostrożny i przezorny, aby dokonać właściwych inwestycji. Gwiazdy radzą ci abyś ponownie przemyślał już podjęte decyzje. Będziesz mieć możliwość znalezienia rozwiązania sprzeczki, do ktorej doszło niedawno, musisz jednak zapomnieć o dumie, która Ci w tym przeszkadza.
Witam i życzę miłego dnia.
Wysokich wygranych.
Wysokich wygranych.