Wpisy 788 921 – 789 020
28 lutego 2012 11:04 → 28 lutego 2012 12:34, 100 wpisów
To Ty odsypiaj.
Ja po tylu godzinach snu to niczym Zoombie bym się snuł.
Ja po tylu godzinach snu to niczym Zoombie bym się snuł.
o 1,3 to wczoraj po wieczornym losowaniu,puszcze podobny i zobaczymy czy sie jakis urodzi
kosmaty..miałam 19 trójek, 16 czwórek,3 piątki,1 szóstka poszło się ....
kosmaty..ogólnie z systemów jestem na plusie ale wczoraj nie wysyłałam a szkoda bo byłoby 1766 złoty,a tak przeszło koło nosa
tak lila jest czasami zeby człowiek wiedział
deki z 14 ale nie z 22,15
deki z 14 ale nie z 22,15
witaj Lila tak własnie patrze na to co piszesz i jestem oszołomiona,jak ty to robisz ze massz takie trafienia? intuicja czy jakiś programik? podajesz cyferki na forum lub w profilu bo dawno nie zaglądałam
deki nie musisz ja pobierznie tez patrzałem i nigdzie niema tego 5,6,7
a jak masz te mapki skonstruowane jakis system dni ilości wypadnieć,zdradzisz cos? a moze jakiś skan moge ci podac gg lub meila
islandorka...mam wszystko w zeszycie,to takie obserwacje liczb od 1 do 40 i to wszystko. A my piszemy o systemie
ki...ja też mam paskudny katar to taka pora roku akurat,wszystko się człowieka czepia
Lila, a czy podajesz cyferki które puszczasz w profilu wcześniej, czy masz je tylko dla siebie,pytam bo nie zaglądam na Twój profil
islandorka...wcześniej podaję liczby na NIE a tych liczb z profilu nie wysyłam,wczoraj była trójka w profilu a ja w realu miałam całkiem inne
ki....pewnie dobrze że,za marzenia nie karają bo niejeden miałby już dożywocie