Wpisy 787 868 – 787 967
27 lutego 2012 21:06 → 27 lutego 2012 21:34, 100 wpisów
deki...to ma przerąbane bo ona nie chce a psy lgną samce śmierdzące jak do miodu
dekiiiiiiiiiiii...przestań bo apacz mi się teraz skojarzyłza długo chyba ze soba przebywamy
andro...
dekiiiiiiiiiiiiiiiiiii...przestań ,proszę bo juz cały monitor oplułam
Teraz nie rozumiem włąsnie,jak pewnien ktos z pewnym kimś nadużywali emotek to nikt nie reagował a teraz jaka szybka reakcja.No proszę ,proszę ,gratuluje refleksu
-14,27,33,49,67-
-3,8,9-
witam stałych bywalców i multimaniaków pstronki pasko.pozdrawiam was wszystkich i po 5-ciu latach konczę typowania a wam życzę samych wielkich wygranych.bywajcie i dobryxch ludzi nie opluwajciew jak mag..,madzia Gała,Lestek i paru innych bo wsród siebie poszukajcie winnych,że stronka Pasko była taka fajna wspaniała a dzięki TOBIE LILA,ANDROMEDA,PROFESOR ZROBIŁA SIĘ CHAŁA!!BAWCIE SIĘ SAMI W TYM WŁASNYM SOSIE BO NORMALNI LUDZIE ODCHODZĄ Z TEJ STRONKI BO WAS MAJĄ W NOSIE!BY!
ulala...no być maże --3,8,27,49,71,74-
13max...ale ty juz biedny widzisz twoje emotek puusssttoooi znikam..
dzis zagralem w MM i zaufałem generatorkowi o 18.03 typy wylosowane 6/6
4,24,38,41,64,74
4,24,38,41,64,74
Pasko...Powinieneś dać ograniczenie emotek do każdego wpisu a nie zaraz banowac emotki
LILA OGRANICZENIA TO POWINIEN TOBIE DAĆ PASKO NA TWOJE WULGARYZMY.JAK NA DAMĘ TO ŻAL ŚCISKA,NIE ZNASZ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY?
giorgio....wypad z mojego ogródka ....teraz sa inne czasy ...i nie obrażaj mi tu moich przyjaciół
dżordż ...żebyś ty tak znał Polszczyznę jak ja to by była gitara,nawet elektryczna bez odbioru.Żegnam pana
13max33. TWÓJ OGRÓDEK TO SOBIE SZYKUJ JAK ZA TE BZDETY TU OPOWIADANE STANIESZ PRZED PANEM!
13max...bardzo dobrze znasz muza ..lambada... teraz tak masz trzymaj tyłeczka i tanczi poowwoo
giorgio ...ze swoim panem rozmawiam tylko jak mu się chce siusiu i do pączka
LILA.JAK CIĘ OBSERWUJĘ TO TY W SWOIM MUNDURKU ZNASZ TYLKO SŁOWA K....Y I H..E.TO CAŁA TWOJA POLSZCZYZNA A ANDROMEDA CI WTÓRÓJE WIĘC SIĘ BAWICE DOBRZE DWIE LELUJE!!!
-3,7,18,21,33,40-