Wpisy 787 842 – 787 941
27 lutego 2012 21:00 → 27 lutego 2012 21:25, 100 wpisów
kubex...zajarzyłam ale ten skosnooki mnie wkurza z tym swoim głosikiem kastrata
deki....buahahahahaha coś mi się przypomniało pamiętasz naszą dzisiejsza rozmowę ??swędzi
kubex...a jak ten ktos pieknie umie szeptać do uszka i Pani ulegnie?
kubex...powiedzenie jakie jest każdy wie.Suka nie da pies nie weźmie,ale jak pies nie będzie chciał to suka nie da i wszystko na ten temat
deki...to ma przerąbane bo ona nie chce a psy lgną samce śmierdzące jak do miodu
dekiiiiiiiiiiii...przestań bo apacz mi się teraz skojarzyłza długo chyba ze soba przebywamy
andro...
dekiiiiiiiiiiiiiiiiiii...przestań ,proszę bo juz cały monitor oplułam
Teraz nie rozumiem włąsnie,jak pewnien ktos z pewnym kimś nadużywali emotek to nikt nie reagował a teraz jaka szybka reakcja.No proszę ,proszę ,gratuluje refleksu
-14,27,33,49,67-
-3,8,9-
witam stałych bywalców i multimaniaków pstronki pasko.pozdrawiam was wszystkich i po 5-ciu latach konczę typowania a wam życzę samych wielkich wygranych.bywajcie i dobryxch ludzi nie opluwajciew jak mag..,madzia Gała,Lestek i paru innych bo wsród siebie poszukajcie winnych,że stronka Pasko była taka fajna wspaniała a dzięki TOBIE LILA,ANDROMEDA,PROFESOR ZROBIŁA SIĘ CHAŁA!!BAWCIE SIĘ SAMI W TYM WŁASNYM SOSIE BO NORMALNI LUDZIE ODCHODZĄ Z TEJ STRONKI BO WAS MAJĄ W NOSIE!BY!
ulala...no być maże --3,8,27,49,71,74-
13max...ale ty juz biedny widzisz twoje emotek puusssttoooi znikam..
dzis zagralem w MM i zaufałem generatorkowi o 18.03 typy wylosowane 6/6
4,24,38,41,64,74
4,24,38,41,64,74