Wpisy 787 672 – 787 771
27 lutego 2012 19:50 → 27 lutego 2012 20:29, 100 wpisów
jackwar nie koniecznie zjadać będzie szukać dużych i ładnych okazów
jackwar...nie tak zwane dżownice....widziałam naprawde na własne oczy u mnie w ogrodzie
ulala i ty pozwoliłaś na to w swoim ogrodzie ?
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
jackwar..jak ich widze to na łopatke i zanosze do kyrnika...kurki ich bardzo lubia
witam ponoenie
Lila...
jackwar...
ulala...
jackwar...
ulala...
deki...siemanko
profesor dziś dostałem 3 miesięczne wymówienie bo nie zgodziłem się na nowe warunki pracy
13max...
slim61....
slim61....
jackwar....to ja miałem podobną sytuację jak robilem w fabrycę foli spożywczeji w drugiej robocie na rurociągach to zwolnili mnie za to ze zwrucilem uwagę ze materiał zlej jakosci
jackwar ciekawe czy ten/ta który przyniósł nowa umowe czy tez podpisał/a
nową umowę dla mnie i kolegi wręczał nam dyrektor
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
tylko nie stety 1,5 roku temu zgodziłem się na nową umowę i mam 350 zł w plecy a teraz to już nie byłem taki głupi
ulala to raczej PO tak prowadzi
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
w dzisiejszych czasach obiżac pensje...to karygodne
ale wiem że złe uczynki rodzą złe rokowania co do dyrektora..ma to już jak w Banku
ale wiem że złe uczynki rodzą złe rokowania co do dyrektora..ma to już jak w Banku
u nas kierowców pozwalniał natychmiastowo zapłacił im za okres wymuwinia chłopaki się zgodzili
13,40,49
33,49,50
Lila...gdzie jesteś
ulala , niestety dyrektorzy zmieniają się u mnie razem z rządem . to zgrana paczka , swój swojega
jackwar...wiem
cieżko zyje sie w dzisiejszym czasie
Jak widze premiera i wiek emerytalny 67 lat
to mnie skreca
cieżko zyje sie w dzisiejszym czasie
Jak widze premiera i wiek emerytalny 67 lat
to mnie skreca
Lila...
ulala , najgorsze jest to że podają przykłady innych państw tylko nie podają że tam łatwo jest przejść na ręte która nie jest taka mała a u nas ZUS powie że możesz i bez ręki pracować , jedna kobieta po 3 chemioterapiach dostała że może pracować .
jackwar...Tobie i tak jest lżej...do mieszkasz w stolicy
a u mnie z pracą to jest po prostu tragedia
chcąc znaleść trzeba sie chyba przeprowadzić w inny rejin Polski
a u mnie z pracą to jest po prostu tragedia
chcąc znaleść trzeba sie chyba przeprowadzić w inny rejin Polski
ktoś nie ma nogi to mu dają czasową ręte tak jak by mogła mu odrosnąć , to są celowe działania bo a nuż się nie stawi na powtórną komisję i po ręcie .
w mojej pracy jest ochrona z solidu , pracuje jedna babeczka z mazur , wynajmuje pokój z 2 córkami które też pracują w ochronie , makabra co się w tym kraju wyprawia .
jackwar widziałem w tv jak chłopu bez ubu nóg zabrali rente stwierdzili ze rece ma zdrowe i chłpniczo moze prcowac.
tylko ciekawe jak mógł isc i poszukac pracy chałpniczej?
tylko ciekawe jak mógł isc i poszukac pracy chałpniczej?
-8,14,17,28,30-
Lotto....2,7,21,33,38,40
5,49,55,57,80
ulala na wesoło to tak naprawdę to się ucieszyłem z tego że przestanę pracować szczerze atmosfera była coraz gorsza .
13max...tak moge ,,,a jak płaca na miesiąc
jackwar...super..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
ja staram sie zawsze idzć do przodui szukac nowych rozwiazań
ja staram sie zawsze idzć do przodui szukac nowych rozwiazań