Wpisy 787 668 – 787 767
27 lutego 2012 19:49 → 27 lutego 2012 20:28, 100 wpisów
jackwar nie koniecznie zjadać będzie szukać dużych i ładnych okazów
jackwar...nie tak zwane dżownice....widziałam naprawde na własne oczy u mnie w ogrodzie
ulala i ty pozwoliłaś na to w swoim ogrodzie ?
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
jackwar..jak ich widze to na łopatke i zanosze do kyrnika...kurki ich bardzo lubia
witam ponoenie
Lila...
jackwar...
ulala...
jackwar...
ulala...
deki...siemanko
profesor dziś dostałem 3 miesięczne wymówienie bo nie zgodziłem się na nowe warunki pracy
13max...
slim61....
slim61....
jackwar....to ja miałem podobną sytuację jak robilem w fabrycę foli spożywczeji w drugiej robocie na rurociągach to zwolnili mnie za to ze zwrucilem uwagę ze materiał zlej jakosci
jackwar ciekawe czy ten/ta który przyniósł nowa umowe czy tez podpisał/a
nową umowę dla mnie i kolegi wręczał nam dyrektor
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
tylko nie stety 1,5 roku temu zgodziłem się na nową umowę i mam 350 zł w plecy a teraz to już nie byłem taki głupi
ulala to raczej PO tak prowadzi
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
w dzisiejszych czasach obiżac pensje...to karygodne
ale wiem że złe uczynki rodzą złe rokowania co do dyrektora..ma to już jak w Banku
ale wiem że złe uczynki rodzą złe rokowania co do dyrektora..ma to już jak w Banku
u nas kierowców pozwalniał natychmiastowo zapłacił im za okres wymuwinia chłopaki się zgodzili
13,40,49
33,49,50
Lila...gdzie jesteś
ulala , niestety dyrektorzy zmieniają się u mnie razem z rządem . to zgrana paczka , swój swojega
jackwar...wiem
cieżko zyje sie w dzisiejszym czasie
Jak widze premiera i wiek emerytalny 67 lat
to mnie skreca
cieżko zyje sie w dzisiejszym czasie
Jak widze premiera i wiek emerytalny 67 lat
to mnie skreca
Lila...
ulala , najgorsze jest to że podają przykłady innych państw tylko nie podają że tam łatwo jest przejść na ręte która nie jest taka mała a u nas ZUS powie że możesz i bez ręki pracować , jedna kobieta po 3 chemioterapiach dostała że może pracować .
jackwar...Tobie i tak jest lżej...do mieszkasz w stolicy
a u mnie z pracą to jest po prostu tragedia
chcąc znaleść trzeba sie chyba przeprowadzić w inny rejin Polski
a u mnie z pracą to jest po prostu tragedia
chcąc znaleść trzeba sie chyba przeprowadzić w inny rejin Polski
ktoś nie ma nogi to mu dają czasową ręte tak jak by mogła mu odrosnąć , to są celowe działania bo a nuż się nie stawi na powtórną komisję i po ręcie .
w mojej pracy jest ochrona z solidu , pracuje jedna babeczka z mazur , wynajmuje pokój z 2 córkami które też pracują w ochronie , makabra co się w tym kraju wyprawia .
jackwar widziałem w tv jak chłopu bez ubu nóg zabrali rente stwierdzili ze rece ma zdrowe i chłpniczo moze prcowac.
tylko ciekawe jak mógł isc i poszukac pracy chałpniczej?
tylko ciekawe jak mógł isc i poszukac pracy chałpniczej?
-8,14,17,28,30-
Lotto....2,7,21,33,38,40
5,49,55,57,80
ulala na wesoło to tak naprawdę to się ucieszyłem z tego że przestanę pracować szczerze atmosfera była coraz gorsza .
13max...tak moge ,,,a jak płaca na miesiąc