Wpisy 784 462 – 784 561
25 lutego 2012 22:45 → 25 lutego 2012 23:12, 100 wpisów
lila ...widzisz jedna bella szcześliwa od razu kładzie do łózka
13max33...
krzysio....dobrze że,jest szczęśliwa,o to w życiu chodzi żeby byc szczęśliwym
krzysiu...Bella bedzi na ciepłe nożki do łózeczka...nie marnuje Ty wiesz czego
monet....dobranoc
ulala...no wiem no wiem...ona bella jutro pójdzie tam
zobaczysz
zobaczysz
13max....nie prześladuj mnie ok?nawet kurna jak chce dodać wpiś,przeskakujesz mi i trafiam na Twój profil
cholercia w realu na kuponikach trafione dwa pewniaki w Lotto "16" i "25" ale coz z tego jak reszta wszystko daleko od idealu same dwojki nawet 1x trojki nie ma
dobra znikam..
bonus aktualny pewnie
Pasko tu przecież 99 % pije bezalkoholowe podobnie jak 67 % gra nie w realu w MM
pozdrawiam
pozdrawiam
no i chyba bedzie kumulejszyn jakies 7 baniek patrzac na te wylosowane numerki
ulala...widziałaś mój 1/3...i powwoo
13max.... , teraz najwieksza twoja kolezanka lila ok
andrucha...oj juz śpi grzeczniutka , bez hałasu
ulala... tak jedno ..reszta nie teafię
784506. <matti>
na stronie teesa też długo wisiał - żeby więcej marzycieli zagrało
na stronie teesa też długo wisiał - żeby więcej marzycieli zagrało
trafić ..ups pisałem błedne
bonus przestał istnieć
Prawdopodobnie będzie to 5-ta w historii wygrana Multi Multi powyżej 2 000 000. Lista najwyższych wygranych jeszcze nie została uaktualniona.
kumulacja w lotto
Tak jest. Brawo dla osoby, która zgarnęła bonusa... Kumulacja trwała ponad 3 miesiące, równe 200 losowań !!!
13max...no kiedy chcesz z kimkobitemna zabawy i nocy co dalej
i poowwoo
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
zobaczymy czy kumulacja w lotto będzie
No trudno... przed nami jeszcze nie jeden wysoki bonus. Natomiast teraz wypijmy za kumulację
KUMULACJA
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
ZA KUMULACJĘ
smiech na sali przy kumulacji ponad 5 baniek za trafiona 4ke tylko 88 zeta normalnie zlodziejstwo w bialy dzien chyba TS w ciula leci
aj tam bonus.. jak ktos chce niech zagra raz na pare miesiecy w mm z plusem za stawke 10 ;]
Kumulacja Lotto: 9 000 000 złotych
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
witam
@ <matti>
Tak jest zawsze, gdy padają popularne zestawy liczb... 7 + 9 = 16; 16 + 9 = 25... Ludzie mają tendencję do faworyzowania takich właśnie układów... Gdyby liczby losowały maszyny, rozkład byłby bardziej zbliżony do teoretycznego...
Tak jest zawsze, gdy padają popularne zestawy liczb... 7 + 9 = 16; 16 + 9 = 25... Ludzie mają tendencję do faworyzowania takich właśnie układów... Gdyby liczby losowały maszyny, rozkład byłby bardziej zbliżony do teoretycznego...