Wpisy 78 411 – 78 511
20 listopada 2009 21:26 → 21 listopada 2009 16:30, 100 wpisów
Kolega Rico to już chyba niezłą banię zliczył:)
Piątkowy wieczór więc życzę dobrej zabawy;)
Piątkowy wieczór więc życzę dobrej zabawy;)
Maciekmaniak>>> przy grze na 10 skreśleń i na 20 liczb oraz przy założeniu , że wśród tych 20 liczb trafisz 8 - dla gwarancji odszukania na jednym z zawartych zakładów po 10 skreśleń wygranego trafienia typu 8z10 , potrzebujesz zawrzeć 4521 zakładów...czyli grając w Totalizatorze Sportowym przy cenie 1 zakładu 2,50zł zapłacisz 11302,50 zł za uzyskaną wygraną za 8/10 512zł ( powiększoną jednak jeszcze o niższe wygrane ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
dopiero teraz spojrzalem na typowania hosi ze juz sa ja mam inne liczby niz ona na kuponie
jak pisza tayson uzywal srodkow dopingujacych a golota zrezygnowal z walki ale mial zlamana szczeke gdyby dalej walczyl z taka kontuzja bylby idiota
Edi8 - O taka syntetyczną odpowiedz chodziło mi od początku, sądzę że przedstawione przeze mnie tezy nie były zbyt szczegółowe i stąd oczekiwanie. Dziekuję
Do 40-stki.:)
2,18,1,5,14,36,31,20,29,27.///Ts.
38,18,1,5,27.///Totomix.
Powodzenia.
2,18,1,5,14,36,31,20,29,27.///Ts.
38,18,1,5,27.///Totomix.
Powodzenia.
po co podawac astronomiczzne sumy jak ja tylko dwa razy widzialem zeby ktos w kolekturze gral okolo200zl nawet u buchmakow wysokie stawki sa bardzo rzadkie
jestem pewien ze tak silnego ciosu jak tayson adamek nie posiada po pierwszym nokaucie golota mial usmiech a po gradzie ciosow co prawda ulegl ale golota tradycyjnie byl u mikrofonu wcale w nie takiej zlej formie .gdyby adamek przegral chyba nie mogl by stanac teraz wyzej a golota nawet gdyby wygral to jest przy koncu kariery
70,69,66,65,62,60,57,49,46,44------:}:];]
9,13,23,24,28,29,36,37,40,42-------:}:];]
9,13,23,24,28,29,36,37,40,42-------:}:];]
trojeczki:
30,80,5/ 30,32,80
30,80,71/ 30,80,1
i
1,5,30,31,71,80
30,80,5/ 30,32,80
30,80,71/ 30,80,1
i
1,5,30,31,71,80
Powiedzcie mi cos jesli daje pauze w losowaniu na zywo wiec klikajac kontynuuj powinno mi przywrocic do momentu na żywo a odtwarza mi fragment od ktorego zatrzymałem . Czy to nie dowód ,że losowanie jest odtwarzane tj. np na youtube filmik?
i wpadlo tylko moje 21, reszty nie czulam i nie wpadly, tak sobie wyliczylam i czulam tylko 21. tylko 2zł jestem stratna, dobrze ze Totomix sie zacial, bo bylabym 4zł ;-)
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
znow mozg pokonal hipopotana 1:0 dla mozga .trafilem4z7 w tym liczby 10,48,67,79
Teraz jest Hazard na level kturym .
szkoda ze hosia podala swoje liczby tak pozno bo chociaz na typowaniach trafila niewiele to chociaz moze bym podbierakiem wylowil z jej liczb21
hipopotan>>Nie przejmuj się, Tobie i tak poszło dobrze,skoro trafiłeś 4/10.Jutro na kupon już jest.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
a mozg zrobil mi psikusa bo wylosowal 4liczby ktore tradycyjnie odrzucam 65 66 57 59.a jak na nie gralem to blokowal
Witam ja próbuje systemem 29 liczb na 10 skreśleń to liczby które wybrałem: 1,2,5,6,7,8,9,14,16,18,20,21,22,28,29,34,40,45,54,58,59,60,66,68,72,74,77,79,80.
Czemu podaje te liczby otóż zobaczcie jak mózg działa lub ktoś kto nim manipuluje dali 3,4 bo resztę pojedynczych ja skreśliłem resztę oczywiście obok chyba bym musiał 3 układy takie robić to może by nie mieli jak zmanipulować te losowanie.Ten system jest pisany na 12 zakładów. Na dziś to mam jedynie 4/10 reszta 3 i 2/10. I jak nie mówić że ktoś tym nie dyryguje oprócz komputera.
No cóż ale wiadomo i tak będę dalej próbował... :))
Życzę lepszych wygranych w weekend.
Czemu podaje te liczby otóż zobaczcie jak mózg działa lub ktoś kto nim manipuluje dali 3,4 bo resztę pojedynczych ja skreśliłem resztę oczywiście obok chyba bym musiał 3 układy takie robić to może by nie mieli jak zmanipulować te losowanie.Ten system jest pisany na 12 zakładów. Na dziś to mam jedynie 4/10 reszta 3 i 2/10. I jak nie mówić że ktoś tym nie dyryguje oprócz komputera.
No cóż ale wiadomo i tak będę dalej próbował... :))
Życzę lepszych wygranych w weekend.
obstawiłam 17,19 28,33,41 takie same liczby jak w mini lotto
10/10 a wyszły o 14.00 ...zakonczę obstawianie zły omen....
10/10 a wyszły o 14.00 ...zakonczę obstawianie zły omen....
lila dobrze ze madzia wyzdrowiala a mnie choroby dusza i nie chca odpuscic
kilkakrotnie obstawialem te liczby u buchmako a czesciej w kolekturze i przestawaly chodzic widac pech
najbardziej jest dziwne jak kiedys wspomnialem 700piatek tenuklad liczb byl nieprawdopodobny jeszcze bym w to uwierzyl gdyby ludzie ostro grali systemami np na 12 skreslen ale tak gra znikomy procent graczy
ja moglbym sie przekonac czy to prawda gdyby w multi wypuscili nagle np 9liczb do 10 i by sie okazalo ze nagle wysyp wygranych wtedy bym sie przekonal ze ludzie tak dziwnie obstawiaja na razie mam spore watpliwosci
popatrz lila jak na typowaniach tyle osob podaje rozne liczby a zeby trafic 8z10 to prawie niemozliwe
OMG
hipopotan> do tego wystarczyło przecież tylko zagrać w systemie 1-7...
Mnóstwo ludzi kreśli od 1-6. Widziałem NIEWYSŁANY kupon "skreślony" ręką sześciolatka z trafną na szczęście TYLKO 5-ką i 4-ką
pzdr
hipopotan> do tego wystarczyło przecież tylko zagrać w systemie 1-7...
Mnóstwo ludzi kreśli od 1-6. Widziałem NIEWYSŁANY kupon "skreślony" ręką sześciolatka z trafną na szczęście TYLKO 5-ką i 4-ką
pzdr
diabel byl najpiekniejszym z aniolow i chociaz poznal calkowicie Boga odmowil mu posluszenstwa i w ten sposob powstalo pieklo.nawet gdyby Bog dal mu nowa szanse on by nie skorzystal bo on wszystkiego nienawidzi i nie moze zniesc ze czlowiek moze byc szczesliwy,dlatego chce go oszukac oklamujac ze Bog nie chce dobra czlowieka
ja jeszcze nie spotkalem zeby ludzie tak obstawiali moze 2tnie dzieci a nie dorosli
a wariant blugarski kiedy powtorzyli wszystkie liczby trzeba sprawdzic ile wtedy bylo wygranych nizszego stopnia bo to wtedy bylo tez wariactwo jezeli mnostwo to zmienie zdanie
a kiedy Jezus wypedza demony one prosza by pozwolil im wejsc w stado swin ,w piekle jest tak zle ze nawet diabel chcialby je opuscic
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale słyszałem, że kiedyś, dawno dawno temu, w Niemczech (i żeby nie było-zachodnich)losowanie po losowaniu - powtórzyły się liczby, wszystkie...
pzdr
pzdr
dzisiaj trafilem 4z7 czyli bardzo malo a te liczby sprawdzalem przed wyslaniem na testuj liczby zeby zobaczyc czy szly podobne uklady i jak czesto
dawne losowania jak bylem dzieckiem i nie gralem byly lepsze bo kupony z banderola i pieczatkami a mozg nie mogl miec informacji o tym jakie gracze postawili liczby nie dalo sie tego policzyc
Im dłużej gram, tym bardziej przekonuję się, że to - jak często, jaka z jaką, jak dawno nie padła, itd itp - nie ma żadnego, podkreślam - ŻADNEGO znaczenia...
Musisz po prostu być, w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie...Tylko tyle i aż tyle...
Czego wszystkim tu piszącym
pzdr
Musisz po prostu być, w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie...Tylko tyle i aż tyle...
Czego wszystkim tu piszącym
pzdr
niedawno czytalem w ksiazce napisanej przez amerykanskiego psychologa o kobiecie ktora miala bogatego meza a mimo tego czula sie nieszczesliwa i niespelniona bo maz nie liczyl sie z jej zdaniem
hipopotan>>> możesz przecież zawierać zakłady MM w necie w Totomixie , praktycznie do ostatniej chwili przed losowaniem!
hipopotan>>> niespełnione kobiety mają prawo czuć się nieszczęśliwe...dlatego tak dobrze prosperują sex-shopy a dilda i wibratory stanowią podstawę w ramach struktury sprzedaży...
bardzo sie mylisz edi8 sexshopy sa na wymarciu i to jest kiepski interes
Jakoś ich nie ubywa , a istniejące nie są zamykane - mówię to z perspektywy tego co widzę w Warszawie a ty skąd jesteś , że u Was plajtują?
A przedewszystkim zdrowia ,pogody ducha ,usmiechu bo to jest najwazniejsze .
Witam :)
raperek - Tobie też wszystkiego naj - zwłaszcza szczęścia w MM pozd
raperek - Tobie też wszystkiego naj - zwłaszcza szczęścia w MM pozd
Mi ten bonus cos smierdzi wynika z niego ze od prawie 2 miesiecy nie padlo 10/10. Czyzby ludzie grajacy w MM przerzuciliby sie na Lotto drozsze i nieoplacalne ??
dawno nie było 10/10 dlatego,że bonus musi być duży,żeby więcej naiwniaków puszczało jeszcze więcej zakładów 10 liczbowych,a jak wiadomo 10 trafić jest bardzo trudno,ale w końcu trafi ją,niestety tylko jedna osoba
Witam
Właśnie robię kupę,myślę nad kulkami i przesyłam pozdro na dobry początek dnia...
Kupa ma kształt cyferki 5,to będzie mój pewniak na dziś...
Właśnie robię kupę,myślę nad kulkami i przesyłam pozdro na dobry początek dnia...
Kupa ma kształt cyferki 5,to będzie mój pewniak na dziś...
Mówiłem,znowu się palanty pomyliły podczas losowania i na końcu wyświetlili wyniki gdzie plusem jest 58,
chodzi o wczorajsze losowanie o 2200
Możecie sobie obejrzeć w wynikach
chodzi o wczorajsze losowanie o 2200
Możecie sobie obejrzeć w wynikach
Chcą opuścić Polsat,to zdarzają się teraz różne teliwizyjne sztuczki
Dzikus:) Wysłuchaj dokładnie co mówi pan prezenter a nie opowiadaj bzdury....
Nie siej fermentu obejzyj od poczatku do konca losowaniez dzwiekiem.
Dokładnie brzmi to tak "A teraz przypomnimy sobie wyniki z godziny 14" i podaje liczby z losowania o 14... Już chyba troszkę przesadzacie z tą teorią spiskową...
już się wyjaśniło,to ja jestem palantem i pomyłki nie było.
tak to jest jak się ogląda losowanie bez dźwięku
tak to jest jak się ogląda losowanie bez dźwięku
wkurzyłem się,niema spisku,nie ma wrogów,nic nie ma,
a ja mam kaca i z tego powodu muszę was opuścić,
Idę sobie popracować z godzinkę,bo na kaca najlepsza jest praca,pa.
a ja mam kaca i z tego powodu muszę was opuścić,
Idę sobie popracować z godzinkę,bo na kaca najlepsza jest praca,pa.
slavo - patrząc na twoje wczorajsze typy powinieneś raczej grać na nie i wówczas byłoby całkiem nieźle i napewno na +.
na 14 MM 45-46
slawo >ja już wcześniej Ci to proponowałem i wychodzi ,że był byś już milionerem.
Jednak nie wytrzymalem do konca tyg. bez gry :)
Pora zaczac polowanie na bonusa...
2x10 MM i 3-5 TM
Powodzenia
Pora zaczac polowanie na bonusa...
2x10 MM i 3-5 TM
Powodzenia
Na 14
Coś do wyboru z tych "trójek"
5,25,30 / 8,28,80 / 9,35,67 / 2,14,72 / 53,56,59 /
Oczywiście nie gwarantuje że wpadnie 3/3.
Jeśli miałbym 100% pewność napewno każdą z nich zagrałbym przynajmniej za 100zł.
powodzenia.
Coś do wyboru z tych "trójek"
5,25,30 / 8,28,80 / 9,35,67 / 2,14,72 / 53,56,59 /
Oczywiście nie gwarantuje że wpadnie 3/3.
Jeśli miałbym 100% pewność napewno każdą z nich zagrałbym przynajmniej za 100zł.
powodzenia.
druid
I nie tylko na wczorajsze:)))
Boguś
To oznacza ,że Ty możesz byc milionerem ;)))) Oczywiście dzięki moim typom :)
A tak poważnie ,to troszkę przesadzasz.
I nie tylko na wczorajsze:)))
Boguś
To oznacza ,że Ty możesz byc milionerem ;)))) Oczywiście dzięki moim typom :)
A tak poważnie ,to troszkę przesadzasz.
13max33 >>>> mam nadzieję ze masz w sobie jakiś "czar"
wybierania "trójek" do gry i 2,14,72(postawiłem na nią) dziś wpadnie o 14.
Byłoby miło :)
wybierania "trójek" do gry i 2,14,72(postawiłem na nią) dziś wpadnie o 14.
Byłoby miło :)
na 14 zagrałem w realu piątka 29,33,34,42,65 szóstka 7,16 32 40 52 68 dziesiątka 6,9,23,27,44,50,58,62,68,77
i znowu nic:((
I znów moj pewniak '7' wpadł a reszta nie ;-) Ale gralam na 3ke takze lipa.
Skończyło się na 2 x 2/3 (9,35,67 i 53,56,59)
Asiulka22 przepraszam cię za ta 30 nie wiem jak to się stało ze nie padła a byłem taki pewny.3maj się i powodzenia w wieczornym losowaniu.
Witaj edi ;) To już rok i miesiąc odkąd posiadłeś mnie na tym czacie- tzn. byłeś pierwszym moim facetem ;P Nadal masz u mnie szanse, o ile ostry Twój DO-WCIP się nie stępił ;) :P
pozdr; Pa
pozdr; Pa
Słabo dziś odrobiłem lekcje OJ słabo
Co do liczb 35,67 miałem wyczucie ale znowu ta liczba 10 mnie "wykićkała".
Ostatnie 3 losowania liczby 9,10,35,67 były super aby coś ustrzelić,tylko sposób obstawiania bywa okrutny.
20.11(14) - miałem "trójkę" 9,35,67 w swoich zestawach ale nie postawiłem na nią a wpadła.
20.11(22) - postawiłem 9,35,67 a wpadło 10,35,67
21.11(14) - obstawiłem 9,35,67 a nie pomyślałem właśnie aby powtórzyć z wczoraj z 22 zestaw 10,35,67 choć około godziny 10 rano myślałem o tym.
Fajnie to wszystko wygląda PO losowaniu,tylko ze tak słabo odrabiane lekcje potrafią być strasznie wkurzające szczególnie przy trafieniach 2/3.
Wcale bym się nie zdziwił jakby dziś wieczorem o 22 wpadło
3z4 z tych liczb: 9,10,35,67.
TAK TAK wszystko jest możliwe.
Nawet 4x pod rząd.
Co do liczb 35,67 miałem wyczucie ale znowu ta liczba 10 mnie "wykićkała".
Ostatnie 3 losowania liczby 9,10,35,67 były super aby coś ustrzelić,tylko sposób obstawiania bywa okrutny.
20.11(14) - miałem "trójkę" 9,35,67 w swoich zestawach ale nie postawiłem na nią a wpadła.
20.11(22) - postawiłem 9,35,67 a wpadło 10,35,67
21.11(14) - obstawiłem 9,35,67 a nie pomyślałem właśnie aby powtórzyć z wczoraj z 22 zestaw 10,35,67 choć około godziny 10 rano myślałem o tym.
Fajnie to wszystko wygląda PO losowaniu,tylko ze tak słabo odrabiane lekcje potrafią być strasznie wkurzające szczególnie przy trafieniach 2/3.
Wcale bym się nie zdziwił jakby dziś wieczorem o 22 wpadło
3z4 z tych liczb: 9,10,35,67.
TAK TAK wszystko jest możliwe.
Nawet 4x pod rząd.
Gała:
nie szkodzi, jakby wpadła i tak by mi nie pomogła zeby wygrac, gdybym wczoraj grala na jedna liczbe (21) a dzis na(7) z wieksza stawke to bym wygrala, a gralam po 2zł na 3ke i lipa.
Teraz tez mysle nad jedna 3ka na 22.00. 2 liczby juz mam i mysle nad 3cia :)
nie szkodzi, jakby wpadła i tak by mi nie pomogła zeby wygrac, gdybym wczoraj grala na jedna liczbe (21) a dzis na(7) z wieksza stawke to bym wygrala, a gralam po 2zł na 3ke i lipa.
Teraz tez mysle nad jedna 3ka na 22.00. 2 liczby juz mam i mysle nad 3cia :)
aha i tez licze ze powiedzie sie nam w koncu w tym wieczornym losowaniu...
Szkoda ze oni hazardu nie zniszczą Tusk robi cały czas robią to żeby ludzie nie wiedzieli na cały czas .
3/10 i 4/10 wiec bez bonusa narazie ;)
TM jednak nie obstawilem i dobrze bo bylby w plecy..
Na 22 powtorka 2x10 do skutku mojego lub innych..
TM jednak nie obstawilem i dobrze bo bylby w plecy..
Na 22 powtorka 2x10 do skutku mojego lub innych..
hosia>>> witaj moje szczęście!
Tylko popatrz jak ten czas szybko leci - to już ponad rok naszych STOSUNKÓW na tym forum , a nadal trwa między nami stan prawny znany jako "matrimonium non consumatum"....Czy jesteś głodna a nawet wygłodniała?
PA!
Pzdr.
edi8
Tylko popatrz jak ten czas szybko leci - to już ponad rok naszych STOSUNKÓW na tym forum , a nadal trwa między nami stan prawny znany jako "matrimonium non consumatum"....Czy jesteś głodna a nawet wygłodniała?
PA!
Pzdr.
edi8
Tomcio a to się mści ja tez ostatnio z zagrałem na 14 zestaw 14,25,72 i na 22 nie ponowiłem tego samego a wpadło .....................troszkę boli :)
Dzisiaj przewaga licz nieparzystych na 14 była i dlatego Twoja 3 nie wpadła a liczyłem że to już jej dzień ,może 22 dzisiaj ?!
Dzisiaj przewaga licz nieparzystych na 14 była i dlatego Twoja 3 nie wpadła a liczyłem że to już jej dzień ,może 22 dzisiaj ?!
13max33 >>>> napewno ją obstawię na 22.
A co poza nią to jeszcze nie wiem.
Zostało jeszcze dużo czasu do namysłu.
53,56,59 też zrobiła psikusa.
Pzdr.
A co poza nią to jeszcze nie wiem.
Zostało jeszcze dużo czasu do namysłu.
53,56,59 też zrobiła psikusa.
Pzdr.
Wiesz tez na nią nie postawie ...:)i na ta drugą też nawet złotówki :P
miałem Ci napisać właśnie o 14 że wejdą Twoje 2 X 3/3 i miałem zagrać 6/6 w totomix za 20 dyszki :) i mało co się nie pomyliłem
miałem Ci napisać właśnie o 14 że wejdą Twoje 2 X 3/3 i miałem zagrać 6/6 w totomix za 20 dyszki :) i mało co się nie pomyliłem
Wszystkiego dobrego dla wszystkich Januszów odwiedzających dziś stronę. Pozdrowienia!
Najważniejszemu z Januszów tej strony , czyli solenizantowi- Adminowi moc serdeczności z okazji imienin!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
13max33 >>> do 6/6 to droga była daleka.
Z 5-iu "trójek" co podałem 2 z nich miały 2/3.
9,35,67 - 53,56,59 także po połączeniu ich w "szóstkę"
trafione tylko 4/6.
5/6 z połaczenia 2-óch "trójek" to już jest coś.
Czasami się zdarzy,ale bardzo rzadko.
Pzdr.
Z 5-iu "trójek" co podałem 2 z nich miały 2/3.
9,35,67 - 53,56,59 także po połączeniu ich w "szóstkę"
trafione tylko 4/6.
5/6 z połaczenia 2-óch "trójek" to już jest coś.
Czasami się zdarzy,ale bardzo rzadko.
Pzdr.
więc trzeba tylko wybrać 2 x 3 z typowań innych graczy np.Twoją 3 i ziuty ::::) i jest 6/6
tomcio1972 > u mnie znowu 2z3 systemem 3x"3" i pewniaczek. Naprawdę polecam Ci tą metodę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A ja dopiero pewnie jutro znow obstawie, Jak juz kiedys pisalem teraz obstawiam raz na dwa tygodnie. a regularne codziennie obstawianie znow sie zacznie od marca. Z przyczyn osobistych :) Ale poki co to tutaj bede w dziale typowania sie bawil :)
MÓJ CEL JEST NARAZIE TAKI ABY ZNILKO U MNIE Z RANGINGOW ">300". WYSTARCZYLO NIE OBSTAWIAC PRZEZ MIESIAC I WYLECIALEM Z CZOŁOWKI :D
Test- lotto.
01, 04, 05, 07, 11, 14, 16, 21, 23, 27, 30, 43, 46 i 49.
01, 04, 05, 07, 11, 14, 16, 21, 23, 27, 30, 43, 46 i 49.