Wpisy 783 962 – 784 061
25 lutego 2012 21:07 → 25 lutego 2012 21:32, 100 wpisów
ula ....ja też chcę te banieczki na plecy jaki chory jestem i słaby w krzyżu mnie łamie
13max33....
deki..to sa banieczki ogniowe..przelane spirytusem i do ognia i bach na plecki
lotto...2.7.21.33.38.40
Ja dzis zrobiłam gularz...i tak sobie mysle mam 1 opakowanie ryzu z Włoch to zrobie z miesem
Po ugotowaniu okazało sie ze to nie ryż,,,tylko makaron w kształcie ryzu...
Po ugotowaniu okazało sie ze to nie ryż,,,tylko makaron w kształcie ryzu...
ulala...mi babcia kiedyś kładła banieczki to miała spirytus i podpaloną watkę na kijku i w środku coś tam nagrzewała i potem na plecki. Trzeba umieć kłaść bańki,żeby nie poparzyć. nie wątpię że,umiesz
13max...a obiadu nie jadłeś?Wszystko jadłeś ,śniadanie ,obiad kolację i podwieczorek
Lila ja ciagle ty lecze domowników...raz mi kapło tego spirytusu na plecy...ale to inna bajka ...dostałam opier-papier
ktoś wygrał 10/10 w multi wiec czemu tu jets Bonus Multi Multi: 1 770 000 zł
braciszku...a wpintol byś nie chciał??sam jadłeś moje obiadki i mówiłeś że pychota
13max ...uważaj kuźwa bo się zaraz senny możesz zrobić danie główne czeka na Ciebie ale Ty nawalasz,to nie moja sprawa
Ja tam lubię młode bańki mogą być ciepłe oby nie gorące ...takie na plecki w sam raz ...
13max..ty nie pintol tylko usterkę naprawiaj bo czekam i czekam i się doczekac nie mogę aż w końcu ....
13max33
jak zwykle u buków gra na remisy progresją
ponieważ ja gram za kasę na kasę
a nie jak marzyciele licząc na zezowate szczęście
jak zwykle u buków gra na remisy progresją
ponieważ ja gram za kasę na kasę
a nie jak marzyciele licząc na zezowate szczęście
lila....dzien dobry pani teraz juz masz pełno emotek
i znikam..
i znikam..
dekuss..
Krzysio....jaki dzisiaj ....film....www. wystarczy masy na dzisiaj po wczorajszym ????
kathy..
13max... teraz ty sam oglądoosz filmy
13max... teraz ty sam oglądoosz filmy
13max...widzisz pani kaska smutna wie jeśteś świntuchu zboczuchui znikam...
3-13-14-18-21-26-30-44-50-71
Lila...