Wpisy 783 905 – 784 004
25 lutego 2012 20:36 → 25 lutego 2012 21:18, 100 wpisów
mieliśmy plany jechać w góry ale lecę na piwo jutro lotów nie będzie czuje,że jestem nagłodzie latania kathy
witam ponownie
Lila...
13max33
inwestycja 48 zł
wygrana 1236
i rym cym cym i tra la la..............
inwestycja 48 zł
wygrana 1236
i rym cym cym i tra la la..............
ulala...
andro..
13max33
i oczywiscie
13max..o wszystko możesz mnie posądzić (prawie) ale nie o zażywanie tabletek. Jak zażyję jedna na rok to sukces
deki....
ula ....ja też chcę te banieczki na plecy jaki chory jestem i słaby w krzyżu mnie łamie
13max33....
deki..to sa banieczki ogniowe..przelane spirytusem i do ognia i bach na plecki
lotto...2.7.21.33.38.40
Ja dzis zrobiłam gularz...i tak sobie mysle mam 1 opakowanie ryzu z Włoch to zrobie z miesem
Po ugotowaniu okazało sie ze to nie ryż,,,tylko makaron w kształcie ryzu...
Po ugotowaniu okazało sie ze to nie ryż,,,tylko makaron w kształcie ryzu...
ulala...mi babcia kiedyś kładła banieczki to miała spirytus i podpaloną watkę na kijku i w środku coś tam nagrzewała i potem na plecki. Trzeba umieć kłaść bańki,żeby nie poparzyć. nie wątpię że,umiesz
13max...a obiadu nie jadłeś?Wszystko jadłeś ,śniadanie ,obiad kolację i podwieczorek
Lila ja ciagle ty lecze domowników...raz mi kapło tego spirytusu na plecy...ale to inna bajka ...dostałam opier-papier
ktoś wygrał 10/10 w multi wiec czemu tu jets Bonus Multi Multi: 1 770 000 zł
braciszku...a wpintol byś nie chciał??sam jadłeś moje obiadki i mówiłeś że pychota
13max ...uważaj kuźwa bo się zaraz senny możesz zrobić danie główne czeka na Ciebie ale Ty nawalasz,to nie moja sprawa