Wpisy 783 735 – 783 834
25 lutego 2012 19:27 → 25 lutego 2012 19:53, 100 wpisów
@ Pasko
Jeśli faktycznie istnieje ograniczenie do 100 emotek, to trochę niefajnie... Jeśli zależy Ci na ich ograniczeniu, to może lepiej zmniejszyć dopuszczalny limit w jednym poście... Do 2-3?
Jeśli faktycznie istnieje ograniczenie do 100 emotek, to trochę niefajnie... Jeśli zależy Ci na ich ograniczeniu, to może lepiej zmniejszyć dopuszczalny limit w jednym poście... Do 2-3?
jackwar...o od czego jest poczta kwiatowa?....prześlesz
ukochana się ucieszy
ukochana się ucieszy
@ andromeda
Klon â osada w Polsce położona w woj. warmińsko-mazurskim, w pow. mrągowskim, w gminie Mikołajki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Klon
Klon â osada w Polsce położona w woj. warmińsko-mazurskim, w pow. mrągowskim, w gminie Mikołajki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Klon
joker , to ograniczenie to postrach na tych co nie pisali tylko obrazki wysyłali i to w dużych ilościach
chciałem wybrać się 7 ale moja ukochana ma napięty kalendarz , niestety . co prawda to tylko 4 godziny jazdy ale jechać na 20 minut ?
@ Lila
Wczoraj wróciłem z Wrocławia... Jak mnie wkurza ten przeciągający się remont dworca
Wczoraj wróciłem z Wrocławia... Jak mnie wkurza ten przeciągający się remont dworca
jackwar...jak sie kocha to warta...bez mrugnięcia okiem pędzi sie na koniec świata
Lila , jako katolik powiem Ci że miłość bliźniego jest najważniejsza i się jej nie odrzuca
W Kaskadzie główna wygrana pada coraz rzadziej... Znów od 9 losowań nikt jej nie widział...
ulala , wiem ale już tak uzgodniliśmy a nie chcę jej robić problemu bo naprawdę ma dziewczyna czas zajęty .
dla zainteresowanych stan na 19.20
bieżący bonus mm 9.500 zł
rzeczywista kumutulacja lotto 5,4mln
max...a ta arytmia to choroba czy zakochanie???,,,jak bede znała szczegóły zapisze recepte
przepraszam czy ktos z was ma przeczucie jakie dzis padna liczby w duzym?
ula ....raz tam raz tam ....raz w lewo raz w prawo ...wolniej szybciej ....
ulala , już się znamy ponad dwa lata więc myślę że coś jest na rzeczy choć ma ciężki charakter i niemieckie korzenie
ulala, lila, ok to w takim razie bede polegal na swoim przeczuciu
max...cos mi sie wydaje że cierpisz na poważna arytmie ...proponuje nerwosolik
daniel , ja mam czasami czucie ale na razie idę palić bo czuję głód nikotynowy .
a ja ide wyslac lotto duze i multi i tez zapale
lila... taki on Twój jak i mój...będę go lała kiedy tylko będę miała ochotę
ok lilauciekam do kolekora
zycze wam wszystkim i sobie duzo wygranych pa
lila...?
dziekuje lila bede pozniej pa
dzieki kosmaty