Wpisy 78 366 – 78 465
20 listopada 2009 19:21 → 21 listopada 2009 09:03, 100 wpisów
hipoptan>>> wybacz , ale jesteś chyba totalnie zagubiony na tym portalu - bo np. zamiast w swoim wątku na forum to piszesz na chacie , a ponadto nie masz wiedzy o tym , że ja zajmuję całkiem niezłe miejsca w wykazie "TOP 100 - największych osiągnięć w historii typowań na stronie multipasko.pl" i to ja Tobie życzę , abyś kiedyś wykazał się taką typerską klasą , że osiągniesz lepsze wyniki w typowaniach "pewniaków" i "parek" niż te moje typowania , które mnie na honorową listę TOP 100 zaprowadziły...
P.s:dla Twojej wiedzy:
osoby które obecnie - jak ja teraz - nie typują , MUSZĄ być poza wykazem 300...
Pzdr.
edi8
P.s:dla Twojej wiedzy:
osoby które obecnie - jak ja teraz - nie typują , MUSZĄ być poza wykazem 300...
Pzdr.
edi8
Korona 3 - 2 Zaglebie
75 min Nhamoinesu
75 min Nhamoinesu
slawomir71>>> nie , to nie jest mój typ a także nie kolegi "danteV'a" , w wątku którego podaję swoje typy...
Nie mogę go też nigdzie na tym forum odszukać - więc nawet nie wiem kto i w którym wątku go mógł podać...
Pzdr.
edi8
Nie mogę go też nigdzie na tym forum odszukać - więc nawet nie wiem kto i w którym wątku go mógł podać...
Pzdr.
edi8
Już wiem dlaczego skojarzyłem ten typ z tobą Edi. Ty podałeś stronę z typami bukmacherskimi na którą wszedłem i tym sie zasugerowałem że to twój typ.
Edi8. Wielki autorytet we wszystkich dziedzinach.
Nawet profesora Bralczyka poucza jak prawidłowo mówi się po polsku. Cudak i pajac w jednym. I do tego zwykły cham.
Nawet profesora Bralczyka poucza jak prawidłowo mówi się po polsku. Cudak i pajac w jednym. I do tego zwykły cham.
wszedlem na top100 i nie moge cie odnalezdz edi8 podaj mi swoja pozycje w tych notowaniach
banco>>> cudaka i pajaca to ty widzisz w lustrze - gdy przechodzisz koło sklepu z lustrami , po wyjściu z kanału ciepłowniczego!
hipopotan>>> jestem na 30. miejscu w typowaniu "pewniaków" mając 14 trafień na 29 typowań oraz na 42. miejscu w "parkach" trafiając 6 x 2/2 na 29 typowań. Mój nick dla typowań to "edu".
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam.Madzia77-cieszę się bardzo z Twojej wygranej,bo znam
ból cierpienie i udrękę,a głupimi docinkami co niektórych
ptasich mózgów się nie przejmuj,dużo zdrówka.Pozdrawiam.
ból cierpienie i udrękę,a głupimi docinkami co niektórych
ptasich mózgów się nie przejmuj,dużo zdrówka.Pozdrawiam.
moim ulubionym bokserem polskim jest golota bo on wszedl na ring by walczyc z taysonem a ci ktorzy sie z niego smieja czesto nawet boja sie pojsc do dentysty,bo jak powiedzial ojciec pio w koszarach wszyscy sa odwazni a dopiero kto jest kim wychodzi na polu bitwy
zawiodles mnie edi8 myslalem ze jestes w pierwszej dziesiatce popraw sie zeby mi zaimponowac
witam sam9 ,ja dzisiaj mam na kuponach przewage parzystych liczb
chcialem podebrac troche liczb hosi ale ona nie podala typowania tak ze sam sobie wybralem
hipopotan>>> moim założonym celem było objęcie przodownictwa w obu tych klasyfikacjach: pewniaków i parek.Cel osiągnąłem i objąłem to przewodnictwo - a że wyżej niż pierwszym być nie można , to zaprzestałem typowania , co w naturalny sprawiło iż po jakimś czasie zacząłem w tej klasyfikacji być coraz niżej.
Tak więc to Ty się teraz pokaż co jesteś jako typer wart i wskocz do TOP 100 , bo ja już nikomu i niczego nie muszę nic udowadniać , bo co miałem to udowodniłem wskakując kiedyś na to typerskie pudło z numerem jeden...
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Tak więc to Ty się teraz pokaż co jesteś jako typer wart i wskocz do TOP 100 , bo ja już nikomu i niczego nie muszę nic udowadniać , bo co miałem to udowodniłem wskakując kiedyś na to typerskie pudło z numerem jeden...
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
hipopotan napisał:
"moim ulubionym bokserem polskim jest golota bo on wszedl na ring by walczyc z taysonem"
Owszem Gołota wszedł na ring - ale chyba nie ośmielisz się powiedzieć , że walczył???
"moim ulubionym bokserem polskim jest golota bo on wszedl na ring by walczyc z taysonem"
Owszem Gołota wszedł na ring - ale chyba nie ośmielisz się powiedzieć , że walczył???
hipopotan.Witam,właśnie obmyślam liczby-wychodzi mi,że będą nie parzyste.Podam kilka trójek,może ktoś skorzysta
ja dzisiaj, mam przerwę w graniu.Całe popołudnie obliczam
To pierwsze trójki:
1,41,42
46,50,57
3,5,30
Pozdrawiam.
ja dzisiaj, mam przerwę w graniu.Całe popołudnie obliczam
To pierwsze trójki:
1,41,42
46,50,57
3,5,30
Pozdrawiam.
Hipopotan zgadzam się z gołoty się śmieją tylko żaden mądrala by mu nie podskoczył:) Pozdrawiam
edi8 owszem gołota walczył a tayson był naćpany i ta walka została unieważniona...
edek55>>> a co Ty tu porównujesz???
Dlaczego ktoś ze zwykłych ludzi ma się równać z zawodowcem z wagi ciężkiej?
Gołotę trzeba i należy porównywać z innymi zawodnikami z jego dyscypliny i jest to jedyne kryterium oceny jego wartości jako sportowca - a poza ringiem wcale aż taki wielki kozak to on nie był , bo do dziś po Warszawie chodzą wspomnienia o jego "pojedynku" z szefem ochrony jednej z restauracji w Wwie , byłym zapaśniku Radomskim , któremu wcale Gołota nie dał rady!
W uznaniu jego ( Radomskiego ) klasy , Gołota gdy zaczął robić karierę w USA , dał mu u siebie posadę szefa jego ochrony osobistej...
Niezły łomot poza ringiem spuścił mu też ( gdy razem byli jeszcze w reperezentacji Polski ) chodzący w znacznie niższej wadze Dariusz Michalczewski.
Dlaczego ktoś ze zwykłych ludzi ma się równać z zawodowcem z wagi ciężkiej?
Gołotę trzeba i należy porównywać z innymi zawodnikami z jego dyscypliny i jest to jedyne kryterium oceny jego wartości jako sportowca - a poza ringiem wcale aż taki wielki kozak to on nie był , bo do dziś po Warszawie chodzą wspomnienia o jego "pojedynku" z szefem ochrony jednej z restauracji w Wwie , byłym zapaśniku Radomskim , któremu wcale Gołota nie dał rady!
W uznaniu jego ( Radomskiego ) klasy , Gołota gdy zaczął robić karierę w USA , dał mu u siebie posadę szefa jego ochrony osobistej...
Niezły łomot poza ringiem spuścił mu też ( gdy razem byli jeszcze w reperezentacji Polski ) chodzący w znacznie niższej wadze Dariusz Michalczewski.
Edi8 - czy mógłbyś napisać do mnie na mail ponieważ mam do Ciebie prośbę o małą pomoc??? ma34@op.pl
sorry literówka me34@op.pl a nie ma:)
Maciekmaniak>>> w związku z tym , że uważam iż nie istnieją w zasadzie żadne sprawy i pytania z obszaru gier losowych czy bukmacherki , które nie mogą ( w formie odpowiedzi ) zainteresować także i innych użytkowników - to nie koresponduję w trybie pw i proszę o zamieszczenie Twojego problemu na forum w wątku:"Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY" , gdzie w miarę możności postaram się Tobie odpowiedzieć.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
OK, ponieważ na forum jest kilka osób które mają wielką wiedzę mam prośbę, wytypowałem 20 liczb z których chciałbym utworzyć 10 , ile jest takich kombinacji??? Czy jest sens gry jeżeli jest 7% szans na trafienie od 8/10 w zwyż w tym ciągu???
edek55 > Gołota jest sam sobie winien, że wszyscy się z niego śmieją. Żeby on w ringu robił choć 10% z tego co obiecuje przed walką, to wszystko byłoby OK. Ostatnimi czasami Gołota wszystkich "roznosi i kładzie na deski" na konferencjach prasowych przed walkami. Później w czasie walki jak jest, każdy widział. Po walce też walczy, ale jego żona z przeciwnikami, na pyskówki, że jej męża obili.
Maciekmaniak>>> aby obliczyć ilość możliwych do utworzenia kombinacji z jakiegoś zbioru liczb po ileś liczb , należy wykonać takie działania , tu na przykładzie 10z20:
a/ 20x19x18x17x16x15x14x13x12x11=n
b/ 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10=y
n:y=x gdzie x to szukana ilość kombinacji.
Pzdr.
edi8
a/ 20x19x18x17x16x15x14x13x12x11=n
b/ 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10=y
n:y=x gdzie x to szukana ilość kombinacji.
Pzdr.
edi8
c.d.
aby Ci ułatwić to podam , że tych 10-tek można ułożyć przy 10z20 aż 184756...
aby Ci ułatwić to podam , że tych 10-tek można ułożyć przy 10z20 aż 184756...
No może byłem ale tyson też bo walkę unieważnili tak czy tak. Ja gołotę szanuje bo widziałem wiele dobrych jego walk
Pierwsza dziesiątka ,wystawiona do testowania:
1,2,5,16,22,30,34,52,54,61.Pozdrawiam.
1,2,5,16,22,30,34,52,54,61.Pozdrawiam.
cd. a w takim przypadku ile razy trafię 8/10 przy założeniu wylosowania 8/20 typowanych liczb i rozpisaniu wszystkich zakładów?
mam czucie na 30 i 80, ale za cholere nie wiem jaka 3-cia liczbe wstawic, help!!!
lila, a czujesz ta 32? ;)
smileman22>>>To tylko moja propozycja,musisz sam zadecydować.Ta 32 lubi często wskoczyć.
Pozdr.
Pozdr.
dzieki za podpowiedzi
Kolega Rico to już chyba niezłą banię zliczył:)
Piątkowy wieczór więc życzę dobrej zabawy;)
Piątkowy wieczór więc życzę dobrej zabawy;)
Maciekmaniak>>> przy grze na 10 skreśleń i na 20 liczb oraz przy założeniu , że wśród tych 20 liczb trafisz 8 - dla gwarancji odszukania na jednym z zawartych zakładów po 10 skreśleń wygranego trafienia typu 8z10 , potrzebujesz zawrzeć 4521 zakładów...czyli grając w Totalizatorze Sportowym przy cenie 1 zakładu 2,50zł zapłacisz 11302,50 zł za uzyskaną wygraną za 8/10 512zł ( powiększoną jednak jeszcze o niższe wygrane ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
dopiero teraz spojrzalem na typowania hosi ze juz sa ja mam inne liczby niz ona na kuponie
jak pisza tayson uzywal srodkow dopingujacych a golota zrezygnowal z walki ale mial zlamana szczeke gdyby dalej walczyl z taka kontuzja bylby idiota
Edi8 - O taka syntetyczną odpowiedz chodziło mi od początku, sądzę że przedstawione przeze mnie tezy nie były zbyt szczegółowe i stąd oczekiwanie. Dziekuję
Do 40-stki.:)
2,18,1,5,14,36,31,20,29,27.///Ts.
38,18,1,5,27.///Totomix.
Powodzenia.
2,18,1,5,14,36,31,20,29,27.///Ts.
38,18,1,5,27.///Totomix.
Powodzenia.
po co podawac astronomiczzne sumy jak ja tylko dwa razy widzialem zeby ktos w kolekturze gral okolo200zl nawet u buchmakow wysokie stawki sa bardzo rzadkie
jestem pewien ze tak silnego ciosu jak tayson adamek nie posiada po pierwszym nokaucie golota mial usmiech a po gradzie ciosow co prawda ulegl ale golota tradycyjnie byl u mikrofonu wcale w nie takiej zlej formie .gdyby adamek przegral chyba nie mogl by stanac teraz wyzej a golota nawet gdyby wygral to jest przy koncu kariery
70,69,66,65,62,60,57,49,46,44------:}:];]
9,13,23,24,28,29,36,37,40,42-------:}:];]
9,13,23,24,28,29,36,37,40,42-------:}:];]
trojeczki:
30,80,5/ 30,32,80
30,80,71/ 30,80,1
i
1,5,30,31,71,80
30,80,5/ 30,32,80
30,80,71/ 30,80,1
i
1,5,30,31,71,80
Powiedzcie mi cos jesli daje pauze w losowaniu na zywo wiec klikajac kontynuuj powinno mi przywrocic do momentu na żywo a odtwarza mi fragment od ktorego zatrzymałem . Czy to nie dowód ,że losowanie jest odtwarzane tj. np na youtube filmik?
i wpadlo tylko moje 21, reszty nie czulam i nie wpadly, tak sobie wyliczylam i czulam tylko 21. tylko 2zł jestem stratna, dobrze ze Totomix sie zacial, bo bylabym 4zł ;-)
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
znow mozg pokonal hipopotana 1:0 dla mozga .trafilem4z7 w tym liczby 10,48,67,79
Teraz jest Hazard na level kturym .
szkoda ze hosia podala swoje liczby tak pozno bo chociaz na typowaniach trafila niewiele to chociaz moze bym podbierakiem wylowil z jej liczb21
hipopotan>>Nie przejmuj się, Tobie i tak poszło dobrze,skoro trafiłeś 4/10.Jutro na kupon już jest.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
a mozg zrobil mi psikusa bo wylosowal 4liczby ktore tradycyjnie odrzucam 65 66 57 59.a jak na nie gralem to blokowal
Witam ja próbuje systemem 29 liczb na 10 skreśleń to liczby które wybrałem: 1,2,5,6,7,8,9,14,16,18,20,21,22,28,29,34,40,45,54,58,59,60,66,68,72,74,77,79,80.
Czemu podaje te liczby otóż zobaczcie jak mózg działa lub ktoś kto nim manipuluje dali 3,4 bo resztę pojedynczych ja skreśliłem resztę oczywiście obok chyba bym musiał 3 układy takie robić to może by nie mieli jak zmanipulować te losowanie.Ten system jest pisany na 12 zakładów. Na dziś to mam jedynie 4/10 reszta 3 i 2/10. I jak nie mówić że ktoś tym nie dyryguje oprócz komputera.
No cóż ale wiadomo i tak będę dalej próbował... :))
Życzę lepszych wygranych w weekend.
Czemu podaje te liczby otóż zobaczcie jak mózg działa lub ktoś kto nim manipuluje dali 3,4 bo resztę pojedynczych ja skreśliłem resztę oczywiście obok chyba bym musiał 3 układy takie robić to może by nie mieli jak zmanipulować te losowanie.Ten system jest pisany na 12 zakładów. Na dziś to mam jedynie 4/10 reszta 3 i 2/10. I jak nie mówić że ktoś tym nie dyryguje oprócz komputera.
No cóż ale wiadomo i tak będę dalej próbował... :))
Życzę lepszych wygranych w weekend.
obstawiłam 17,19 28,33,41 takie same liczby jak w mini lotto
10/10 a wyszły o 14.00 ...zakonczę obstawianie zły omen....
10/10 a wyszły o 14.00 ...zakonczę obstawianie zły omen....
lila dobrze ze madzia wyzdrowiala a mnie choroby dusza i nie chca odpuscic
kilkakrotnie obstawialem te liczby u buchmako a czesciej w kolekturze i przestawaly chodzic widac pech
najbardziej jest dziwne jak kiedys wspomnialem 700piatek tenuklad liczb byl nieprawdopodobny jeszcze bym w to uwierzyl gdyby ludzie ostro grali systemami np na 12 skreslen ale tak gra znikomy procent graczy
ja moglbym sie przekonac czy to prawda gdyby w multi wypuscili nagle np 9liczb do 10 i by sie okazalo ze nagle wysyp wygranych wtedy bym sie przekonal ze ludzie tak dziwnie obstawiaja na razie mam spore watpliwosci
popatrz lila jak na typowaniach tyle osob podaje rozne liczby a zeby trafic 8z10 to prawie niemozliwe
OMG
hipopotan> do tego wystarczyło przecież tylko zagrać w systemie 1-7...
Mnóstwo ludzi kreśli od 1-6. Widziałem NIEWYSŁANY kupon "skreślony" ręką sześciolatka z trafną na szczęście TYLKO 5-ką i 4-ką
pzdr
hipopotan> do tego wystarczyło przecież tylko zagrać w systemie 1-7...
Mnóstwo ludzi kreśli od 1-6. Widziałem NIEWYSŁANY kupon "skreślony" ręką sześciolatka z trafną na szczęście TYLKO 5-ką i 4-ką
pzdr
diabel byl najpiekniejszym z aniolow i chociaz poznal calkowicie Boga odmowil mu posluszenstwa i w ten sposob powstalo pieklo.nawet gdyby Bog dal mu nowa szanse on by nie skorzystal bo on wszystkiego nienawidzi i nie moze zniesc ze czlowiek moze byc szczesliwy,dlatego chce go oszukac oklamujac ze Bog nie chce dobra czlowieka
ja jeszcze nie spotkalem zeby ludzie tak obstawiali moze 2tnie dzieci a nie dorosli
a wariant blugarski kiedy powtorzyli wszystkie liczby trzeba sprawdzic ile wtedy bylo wygranych nizszego stopnia bo to wtedy bylo tez wariactwo jezeli mnostwo to zmienie zdanie
a kiedy Jezus wypedza demony one prosza by pozwolil im wejsc w stado swin ,w piekle jest tak zle ze nawet diabel chcialby je opuscic
Nie wiem, ile w tym prawdy, ale słyszałem, że kiedyś, dawno dawno temu, w Niemczech (i żeby nie było-zachodnich)losowanie po losowaniu - powtórzyły się liczby, wszystkie...
pzdr
pzdr
dzisiaj trafilem 4z7 czyli bardzo malo a te liczby sprawdzalem przed wyslaniem na testuj liczby zeby zobaczyc czy szly podobne uklady i jak czesto
dawne losowania jak bylem dzieckiem i nie gralem byly lepsze bo kupony z banderola i pieczatkami a mozg nie mogl miec informacji o tym jakie gracze postawili liczby nie dalo sie tego policzyc
Im dłużej gram, tym bardziej przekonuję się, że to - jak często, jaka z jaką, jak dawno nie padła, itd itp - nie ma żadnego, podkreślam - ŻADNEGO znaczenia...
Musisz po prostu być, w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie...Tylko tyle i aż tyle...
Czego wszystkim tu piszącym
pzdr
Musisz po prostu być, w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie...Tylko tyle i aż tyle...
Czego wszystkim tu piszącym
pzdr
niedawno czytalem w ksiazce napisanej przez amerykanskiego psychologa o kobiecie ktora miala bogatego meza a mimo tego czula sie nieszczesliwa i niespelniona bo maz nie liczyl sie z jej zdaniem
hipopotan>>> możesz przecież zawierać zakłady MM w necie w Totomixie , praktycznie do ostatniej chwili przed losowaniem!
hipopotan>>> niespełnione kobiety mają prawo czuć się nieszczęśliwe...dlatego tak dobrze prosperują sex-shopy a dilda i wibratory stanowią podstawę w ramach struktury sprzedaży...
bardzo sie mylisz edi8 sexshopy sa na wymarciu i to jest kiepski interes
Jakoś ich nie ubywa , a istniejące nie są zamykane - mówię to z perspektywy tego co widzę w Warszawie a ty skąd jesteś , że u Was plajtują?
A przedewszystkim zdrowia ,pogody ducha ,usmiechu bo to jest najwazniejsze .
Witam :)
raperek - Tobie też wszystkiego naj - zwłaszcza szczęścia w MM pozd
raperek - Tobie też wszystkiego naj - zwłaszcza szczęścia w MM pozd
Mi ten bonus cos smierdzi wynika z niego ze od prawie 2 miesiecy nie padlo 10/10. Czyzby ludzie grajacy w MM przerzuciliby sie na Lotto drozsze i nieoplacalne ??
dawno nie było 10/10 dlatego,że bonus musi być duży,żeby więcej naiwniaków puszczało jeszcze więcej zakładów 10 liczbowych,a jak wiadomo 10 trafić jest bardzo trudno,ale w końcu trafi ją,niestety tylko jedna osoba
Witam
Właśnie robię kupę,myślę nad kulkami i przesyłam pozdro na dobry początek dnia...
Kupa ma kształt cyferki 5,to będzie mój pewniak na dziś...
Właśnie robię kupę,myślę nad kulkami i przesyłam pozdro na dobry początek dnia...
Kupa ma kształt cyferki 5,to będzie mój pewniak na dziś...