Wpisy 783 444 – 783 543
25 lutego 2012 15:24 → 25 lutego 2012 18:02, 100 wpisów
Krysia dawniej to podawali w tabelkach największe wygrane numer kolektury i przez to wiedziałem wszystko a teraz zmienili nazwy ale także grafikę tabelek i już nie ma numerów kolektur
torsan
no własnie co z tym bonusem
albo chwyt reklamowy , jak bonus jest to ludziska jeszcze zagraja
ja zmykam muszę troszkę odpocząć na leżąco bo maleństwo zaczyna szaleć
gratulacje i powodzenia wieczorkiem
Tomku trzymam kciuki za twój kuponik abyś trafił 10/10
Papatki wszystkim
gratulacje i powodzenia wieczorkiem
Tomku trzymam kciuki za twój kuponik abyś trafił 10/10
Papatki wszystkim
Krysia a przyznam że mi to bardzo upraszczało sprawę z tymi numerami kolektur bo wiedziałem po prostu gdzie warto grać
wczoraj 70-tki a dzisiaj 60-tki
Krysia to miłego popołudnia a wieczorem wysokich wygranych życzę
i ja zaraz uciekam
to miłego popołudnia i wysokich wygranych wieczorem wszystkim życzę cześć do poklikania.
panie torsanie.....ty juz nie moze dać tu emotek poowoo i co teraz
ulala...pózniej za 30 min @ ...teraz mała bobo ogląda bajka
dam tylko 1/1
ulala...miła mała mnie lubi ciągnął moje reki
dobra juz znikam..
ulala....no tak ...twoja tak córka powiedziała ...nara ide
Pasko uczestniczy w złodziejskim triku TS ??? Jeżeli padło 10/10 (a oficjalna strona TS tak podaje) to nie ma bonusa. Podając informację o bonusie do wieczora można przecież nabrać kilka tys ludzi, którzy nie zagrali by gdyby wiedzieli, że nie ma już bonusa. To jest żenująco prostacki chwyt. Przecież po 22:15 można to sprostować i będzie git
anzu
nie wiem na pewno, ale TO nie musi być wina Pasko
- ma być może zapięty jakiś skrypt na ściąganie danych z monopolo
i tylko z n o w u
za rzetelność teesowi należy się
nie wiem na pewno, ale TO nie musi być wina Pasko
- ma być może zapięty jakiś skrypt na ściąganie danych z monopolo
i tylko z n o w u
za rzetelność teesowi należy się
Robal_36 mini juz wyslane ?
R36 nic nie zwalnia od myslenia............Pasko podaje wygrane i jednocześnie powiększony o 10 tys bonus
wczorajsze i dzisiejsz losownie o 14 bylo bardzo szczesliwe dlagraczy
bonus padł
bieżący bonus to niewiele ponad 4 tyś zł
bieżąca kumutulacja lotto prawie 5 mln zł
stan na 15.45
anzu
tak, można byłoby wpisać, to ręcznie, ale, może Pasko jest w tej chwili poza stroną ?
A całej reszty Twojego wpisu - pełna zgoda, to żenujące zagranie
albinlotto
z trafiłka - tak
tak, można byłoby wpisać, to ręcznie, ale, może Pasko jest w tej chwili poza stroną ?
A całej reszty Twojego wpisu - pełna zgoda, to żenujące zagranie
albinlotto
z trafiłka - tak
Hej!i po bonusie...a strona lotto dalej podaje 1770 000
dopiero w wygranych jest 1dziesiątka
dopiero w wygranych jest 1dziesiątka
nie wiem, czy zgadniecie, jak mnie cieszy, że bonusik poszedł...
bella mi sprawdzał to kolektor i na własne oczy widziałem kwotę bieżącego bonusu ok 4300 zl i jakieś grosze
jak pójdziesz do budy to zapytaj , Ci podadzą biezący bonus
jak pójdziesz do budy to zapytaj , Ci podadzą biezący bonus
a na pukonie mm na 22 w miejscu gdzie wczoraj podawali bonus , dziś wypisują reklamę swojej infolini 801-450-450
albin...widzisz ładnie rosnie bonusu ,, zabrał twoje ty tak jesteś spokojny
wybieram się po skokach....to zapytam...
i święty spokój z tymi dychami
można wrócić do starego układu
3,5,7
do wieczora
aaaa co robi grę
i święty spokój z tymi dychami
można wrócić do starego układu
3,5,7
do wieczora
aaaa co robi grę
dobra teraz pintol oblicze lotto i poowwoo
krzysio744 dla mnie bonus to tylko dodatek
Robal_36 czas najwyzszy byl na bonusa
albin...no dobrze pasuje dla ciebie bonus ...na pewno nie grasz w realu podobne nie jesteś pintol jak kotku miauuuuu
R36...taka sielanka na chacie myślałem, że mnie przekierowało na inną stronę
ja się cieszę, że w k.o.ń.c.u, ktoś wyjął - mówiłem
PO bonusie [*] multimulti [*] słowo
jeszcze czekam na 22 i 34 w Jokera i też [*]
też jestem zadowolony bo małpiego rozumu od tego bonusa dostawałem 4-5 zakładów 10/10 na każde losowanie
panie robal ..ty teraz marzyciel
za 5 lat pózniej nie wiadomo bedziesz miał taki [*][*][*][*]i poowwoo
za 5 lat pózniej nie wiadomo bedziesz miał taki [*][*][*][*]i poowwoo
krzysiu {{mruga}}
pięć ? I , ale,
to może być wersja optymistyczna, bo
skąd to można wiedzieć, na pewno ? {{mruga}}
pięć ? I , ale,
to może być wersja optymistyczna, bo
skąd to można wiedzieć, na pewno ? {{mruga}}
ciekawe jak to prawnie wyglada ,według mnie powiadamiaja grajacego ze o 22,15 mozna wygrac bonus,
co o tym myslicie?
co o tym myslicie?
że to nie jest rzetelne działanie
A jeśli zapytasz napiszą, że
sorry - nikt nie obsługuje strony w weekend - i papa
żegnaj smutku witaj biedo
A jeśli zapytasz napiszą, że
sorry - nikt nie obsługuje strony w weekend - i papa
żegnaj smutku witaj biedo
No i co z tym bonusem się porobiło? Ewidentnie w momencie podania informacji o wygranych, totalizator dorzucił również 10 000 bonusa i podał taką informację sprzeczną na stronie. Pytanie gdzie jest błąd? Najprawdopodobniej w samym bonusie, chociaż nie można wykluczyć, że informacja o wygranych jest błędna. Dowiemy się wkrótce...
chodzi o to że po ostatnich wpadkach totek się asekuruje . do puki nie pojadą do kolektóry i nie sprawdzą raportów to nie podają wygranej .
I po bonusie własnie wróciłam z kolektóry i bonus jest tylko 43000
tak mi powiedział kolektor
tak mi powiedział kolektor
Na stronie lotto.pl nadal piszą, że jest 1 770 000, skoczyło z 1 760 000 w momencie dopisania wygranych
kosmaty: oficjalnie. Ale można zobaczyć ile faktycznie wynosi do złotówki. Kolektorzy mogą podglądnąć taką informację. Podobnie z kumulacją Lotto. Jest np. 35 000 000, a co 10 minut możesz np. sprawdzić ile już faktycznie wynosi...
bonus nie skacze co 10 tylko procentowo od wpływu za zakłady , teoretycznie podają co 10 ale może być 4500 ale może być i 45000
Ja obstawiam, że chodziło o 4 300 złotych, do końca dnia może dobić do wspomnianych przez Ciebie 10 000 ...
kosmaty: mniej więcej. Może wynosił 43 127 złotych i aga otrzymała informację zaokrągloną... powinien jednak w tej chwili wynosić poniżej 10 000 skoro padło 10/10
to znaczy ze cos jest nie tak ,skoro totalizator zaraz po opublikowaniu wygranych odrazu podnosił bonus o 10 000
Radwańska wygrywa 7:5 , 4:1
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
"Bonus to dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb. Podana wysokość bonusu jest szacowana na podstawie dotychczasowej sprzedaży gry" tak pisze TS pod tabelką http://serwis.lotto.pl/183-4a3608a325a67.htm
783506. jackwar 2012-02-25 (17:26)
... po ostatnich wpadkach ...
jakich wpadkach ? padace systemu z wypłatami ?
w kolekturze, to sprawdają tylko serie "banderoli"
... po ostatnich wpadkach ...
jakich wpadkach ? padace systemu z wypłatami ?
w kolekturze, to sprawdają tylko serie "banderoli"
jackwar to według ciebie oczekuje ze pasko jutro nie napisze ze bonus wynosi 10 000 tylko wiecej niz 40 000 skoro juz podaja taka kwote
były wpadki jak testowali system i były niby wygrane , dla tego jadą do kolektóry w której była wygrana i sprawdzają raporty z lottomatu , czy było żeczywiście wysłane i czy kaska była wpłacona .
żartujesz sobie - widzisz - oni mają zdalny podgląd na
wszystko, co było wstukane, czy wczytywane przez lottomat
serio, to naprawdę "mocne" maszyny
wszystko, co było wstukane, czy wczytywane przez lottomat
serio, to naprawdę "mocne" maszyny
to podaja jak chca, 4 godziny po losowaniu wynosi ponad 40 000 a po 9 godzinach zmniejsza sie do 10,000
Dzisiaj padla 10 w mm wiec bonus jest 10 000 i zawsze rosnie o 10 000 tak długo jak padnie nastepna 10z10dla graczy w mm
@ kosmaty
Bonus to bodajże 1% od wpłaconych stawek. Rośnie więc liniowo wraz z liczbą zawartych zakładów...
Bonus to bodajże 1% od wpłaconych stawek. Rośnie więc liniowo wraz z liczbą zawartych zakładów...
joker tak ale czytałes co podaje totalizator juz po 4 godzinach polosowaniu bonus wynosi 43,000
Może to było 4300? Ale i tak musiałoby się na to złożyć aż 215 tys. zakupionych zakładów. Czyżby aż tylu graczy grało na wiele losowań?
teraz się nie opłaca grać w MM bo jak wygrywać to miliony a nie jakieś tam dziadostwo
Sami widzicie, że w stosunku do TS należy zastosować zasadę ograniczonego zaufania