Wpisy 783 335 – 783 434
25 lutego 2012 14:22 → 25 lutego 2012 15:20, 100 wpisów
pani sara....lila grzeczna nie dała mi
lila.....
Lila...
mirnam61 ok zobaczę
sara....ty tez masz zarty niz ja
dobra narka do wieczora uciekam na obiadek
mirnam61 to ładnie by było 7/10 z plusem
dobra uciekam i na obiad
i dobranoc pani sara ..zboczuszka
i dobranoc pani sara ..zboczuszka
Bonus Multi Multi: 1 770 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Sara > zazwyczaj na drugi dzień powtarzam te same numery już drugi raz to zrobiłem w tym tygodniu
mirnam61 a co najgorsze że dawałeś je przez kilka dni pewnie myślałeś że nie przyjdą a tu przyszły ale wiem coś o tym sam tak mam i to nieraz i dlatego teraz daję na kilka losowań a to dlatego że nieraz już nie wierzę w dany system liczb ale mam kupon na te liczby i nieraz padają wygrane
multi multi
mirnam
mirnam
mirnam61 może kokosów aż takich z mojego sposobu gry nie ma ale mi starczy na grę spokojnie a i może coś większego się trafi dawniej grałem na jeden dzień z daną partią liczb i przyznam że wygrywałem bardzo słabo 6/10 z plusem to było święto nie mówię już o innych wygranych a teraz proszę 6/10 z plusem dość często mam a nawet już miałem 7/10
mirnam61 a gram tak o niecałych dwóch miesięcy
wojtas198721002
pawcio
pawcio
multi multi-ładna szósteczka
mirnam61 to bardzo ładnie 8/10 i 7/10 z plusem żeby to człowiek widział
ja miałem 2/5 z plusem
Multi multi ja zawsze powtarzam a dzisiaj nie powtórzyłem i to drugi raz w tym tygodniu
wojtas198721002 jednak wyjazd się opłacił zobaczę co będzie dalej ale nie będę zapeszał bo wtedy nie wejdziew życiu w przesądy nie wierzę ale jeżeli chodzi o grę to tak bo grami to przecież los kieruję
multi multi-też mi się wydaję,że coś większego Ci wpadnie,ale nie zapeszajmy
mirnam61 to ja ci mówię lepiej powtarzaj nie to że ja się wymądrzam czy coś ale wiem to po prostu że swojej długiej praktyki gracza
wojtas198721002 a bonus rośnie i rośnie i emocje także
Witaj Krysia
no i po bonusie ale ktoś się cieszy ...ponad 2 miliony jeszcze bez odjecia podatku
Krysia wczoraj byłem w Pile i z tego mam 6/10
Krysia ale kupon ten mam do 1 marca
Tomku no to ładnie zacząłeś i mam nadzieję ,że będziesz piął się coraz wyżej z trafieniami na kuponie a 1 marca10/10 z plusem
Krysia ale gafę powiedziałem ja myślałem że 10/10 nikt nie trafił dopiero teraz zobaczyłem w tabelkę z wygranymi i rzeczywiście ktoś wygrał 10/10
Krysia dzięki tobie także 10/10 z plusem
no ale już dalej nie zapeszam o tym kuponie
Krysia i jak tam remont już po wszystkim
kosmatyteż mnie to trochę zastanowiło ale może póżniej zmienią bo nie raz tak było
Tomku remont już tak ale zostało mi jeszcze sprzątanie w innych pokojach i jestem zła bo nie mogę zrobić więcej niż bym chciała..szybko się męczę z tym powiększającym się brzuszkiem
Bardzo możliwe, że jest błąd w wynikach. Zobacznie na ilości innych wygranych np 8/8... albo 9/10. Jakoś dziwnie "dużo" wszystkiego{{zeby}}
Krysia a ja maluszek się czuję i ty sama wszystko dobrze
Krysia tylko pamiętaj musisz się teraz bardzo oszczędzać
Tomku ogólnie wszystko jest Ok ale nie mogę się przemęczać bo mały daje coraz bardziej popalić w poniedziałek idę na badania ...kolejne..krew,mocz,glukoza do picia blllleee i przeciwciała...i znów będę osłabiona
Krysia to dobrze że wszystko jest u ciebie
Tomku było by jeszcze lepiej gdybym trafiała częściej chociaż 7/10 lub co jakiś czas 3/3
Krysia to prawda badania w okresie ciąży są bardzo ważne
Krysia a widziałaś wczoraj ten wyrzut z przedziału liczb od 70-79 no normalnie 8/10
najbardziej przeraża mnie glukoza....już raz ja piłam i o mało co bym jej nie zwróciła
Krysia przyjechałem wczoraj z Piły i tak patrze a u no normalny szok8/10
no takie 8/10 by mnie urządziło że miałabym na łóżeczko -tapczanik dla maleństwa i jakąś ładną dziecięcą pościel
Krysia ale pamiętam że nieraz tak lubi być teraz to już bardzo rzadko ale tak 4,5 lat temu to co chwilę
a tak nic nie mogę odłożyć bo ten remont pochłonął całe moje zaskórniaki
Krysia ale nie trać nadziei jakąś to będzie z wygranymi najważniejsze że się wierzy i gra a myślę że szczęście kiedyś się trafi i to nie małe
Tomku wierzę po mimo wszystko ,ze w końcu coś trafię większego i problemy troszkę znikną
Krysia może pamiętasz tą wygraną z listopada i byłem na powstańców wlkp 167 i ta wygrana tam nie padła
krysieńka takie 8/10 ale co losownie nie ma sie co rozdrabiac tylko odrazu 10/10+x20
torsan dawniej grałem ale teraz to tylko chybił trafił ciągle zresztą mam te liczby na profilu
Krysia no właśnie nie wiem a trochę głupio mi dzwoni do oddziału bydgoskiego